House of Fashion nature Reviews 28

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte en bio brush der, på trods af påsken, kom lynhurtigt og var så pænt pakket ind. Bolcherne og den håndskrevne hilsen gjorde oplevelsen endnu mere fantastisk og bekræfter en i glæden ved at stø... See more

1. Hair Product Store
  2. Beauty Product Supplier
  3. Hairdresser

Written by the company

Med en stigende efterspørgsel efter miljøvenlige hår- og hudplejeprodukter, opstod ideen om House of Fashion Nature i hjertet af Sønderjylland. Ideen lå længe og ventede på, at tiden blev moden til at byde kunder fra hele Danmark, indenfor i vores virtuelle butik. House of Fashion nature er en sønderjysk netbutik beliggende i Aabenraa, der har gjort det til sin mission at levere hår- og hudplejeprodukter med omtanke for miljøet og og med høj kvalitet for øje. Vi vil gerne give vores kunder en særlig oplevelse - en webshop, hvor der er skånsomme varer, som er med til at passe på dig og vores klode. Alle produkter og varer er derfor certificeret som enten svanemærkede, økologiske, veganske, godkendt til grøn salon, cruelty free eller emballering lavet af genanvendelige eller miljørigtige materialer. På siden finder du bl.a. produkter med certificeringer, som Svanemærket, Ecocert COSMOS Organic, Vegan Society og AllergyCertified samt emballering OWP - Ocean Waste Plastic. Frisøren står bag - bag netbutikken står nemlig Maria Baun Quist, der har drevet frisørsalonen, House of Fashion, som ligger i Aabenraa, i mere end 22 år. Maria har flere gange været danmarksmester, og har de sidste 13 år været Danmarks eneste internationale kvindelige dommer inden for frisørfaget.

4.7

3-star
2-star
1-star

jeg har købt 2 produkter

jeg har købt 2 produkter, og modtog det ikke. jeg er en travl dame og havde glemt bestillingen, som var for mange måneder siden.
Alligevel ringede firmaet og minde mig om at produkterne er, og venter på at blive hentet af mig, da det var jeg havde bedt om da jeg bestilte varen.
fik mine penge m.m. og de hjalp med at få afsluttet handlen på meget fin måde.
Syntes det er et firma som fortjener at vide at de gør det godt, og andre kunder må gerne vide man kan stole på dem.

December 1, 2025

Reply from House of Fashion nature

Hej Hanne😍 Vi er rigtig glade for at vi fandt en løsning🙏 Mange tak for at dele din oplevelse her på Trustpilot og tusinde tak for dine rosende ord - det betyder enormt meget for os🤩 Vi håber du får den bedste dag🙌 De bedste hilser Team House of Fashion nature, Mojn

Rated 5 out of 5 stars

God pris, hurtig levering.

God pris, hurtig levering

October 1, 2025

Reply from House of Fashion nature

Kære Rita 😍 Tusind tak for din anmeldelse og tak for at dele den her🤩🙏 Ha' en dejlig dag🙌 De bedste hilser Team House of Fashion nature, Mojn

Virkelig fin oplevelse

Virkelig fin oplevelse. Fra jeg købte (på godt tilbud) til jeg modtog min ordre - uden problemer og ganske hurtigt (2 dage) - der har været øje for detaljen; der var både vedlagt en personlig hilsen og lidt sødt :)
Det har fået dem til at skille sig ud for mig og jeg har helt sikkert planer om at købe mine hårprodukter (sandsynligvis flere ting 🤭) fra dem igen.

September 15, 2025

Reply from House of Fashion nature

Kære Astrid🤩 Tusind tak for din søde besked og anmeldelse😍 Tak for at dele den🙏 Ha' en dejlig dag🙌 Du er til enhver tid velkommen⭐️ De bedste hilser Team House of Fashion nature, Mojn

Super hurtig levering

Super hurtig levering, gode priser, og virkelig god kundeservice.
Jeg handler helt sikkert her igen.

August 18, 2025

Reply from House of Fashion nature

Kæreste Susanne🤩 Vi er utrolig glade for din anmeldelse og din oplevelse hos os - Tak for at dele den🙏 Du er til enhver tid velkommen⭐️ Ha' den dejligste weekend - De bedste hilsner Team House of Fashion nature, Mojn

Alt fungerede

De varmeste anbefalinger, god pris på Olaplex produkter, lynhurtigt levering og en fin hilsen med et mojn fra forretningen

July 23, 2025

Reply from House of Fashion nature

Kære Lisbeth⭐️ Tak for at dele din oplevelse🙏 Vi er vilde med din anmeldelse - Du må ha' en dejlig dag🤩 De bedste hilsner Team House of Fashion nature, Mojn

Rated 5 out of 5 stars

Gode priser ⭐️ Hurtig levering ⭐️ Godt…

Gode priser ⭐️ Hurtig levering ⭐️ Godt udvalg ⭐️ Flot indpakning ⭐️ Sød besked ⭐️

June 22, 2025

Reply from House of Fashion nature

Kære Cecilie⭐️ Tusind tak for din dejlige anmeldelse - Ha' en fantastisk dag🤩 De bedste hilsner Team House of Fashion nature

Kan varmt anbefale at handle her! 🙌

Jeg har haft en virkelig god erfaring med teamet bag houseoffashionnature.dk ✨De er passionerede, jordnære og engagerede – og det skinner igennem i hele oplevelsen. 💖
Kan varmt anbefale at handle her! 🙌

March 19, 2025

Reply from House of Fashion nature

Kæreste Cecilie🤩 Vi er vilde med din anmeldese - mange tak for de flotte ord🤩😍 Ha' en dejlig dag🙌 De bedste hilser Team House of Fashion nature

Fantastisk sted at handle

Fantastisk sted at handle. Har nu handlet der flere gange, og der har aldrig været problemer - kun god service, hurtige svar på spørgsmål, hurtig levering og gode priser.

March 19, 2025

Reply from House of Fashion nature

Kære Jesper🤩 Vi er rigtig glade for din anmeldelse og oplevelse hos os - sådan en besked gør, at det er det hele værd🤩🙌 Ha' den dejligste dag 🫶 De bedste hilsner Team House of Fashion nature

Rated 5 out of 5 stars

Købte de skønneste produkter- hurtigt…

Købte de skønneste produkter- hurtigt levering og den sødeste hilsen ❤️

November 15, 2024

Reply from House of Fashion nature

Kære Christel, tusind tak for din skønne anmeldelse🤩😍 Ha' en fantastisk dag🙌🫶 De bedste hilsner Team House of Fashion nature

Fantastisk service

Fantastisk service, bredt udvalg af produkter og personalet er mega venlige og hjælpsomme!
5 ud af 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

January 28, 2025

Reply from House of Fashion nature

Kære Natascha🤩 Mange tak for din superflotte anmeldelse🫶 Ha' den dejligste dag😍🙌 De beste hilsner Team House of Fashion nature

Supertilfreds

Maria er bare en dejlig, frisk person. Er altid tilfreds, når jeg besøger hende og bestiller produkter fra hjemmesiden. 5 stjerner!

January 21, 2025

Reply from House of Fashion nature

Kære Camilla🤩😍 Nuuurh, tusind tak for de søde ord - du er altid velkommen🙌🫶 Ha' en skøøøøøn dag🫶 De beste hilsner Maria, House of Fashion nature

Friske og venlige Maria

Jeg har mødt en helt usædvanlig imødekommenhed og hjælpsomhed hos House of Fashion Nature.
Hold da op, venlighed og friskhed over det hele.

November 24, 2024

Reply from House of Fashion nature

Kæreste Annette🤩 Hvor er vi bare glade for din anmeldelse og oplevelse😍 Det gør det hele værd med sådan en tilbagemelding🙌 De bedste hilsner Team House of Fashion nature

Rated 5 out of 5 stars

Kundeservice i top, hurtig levering

God pris på de produkter jeg bruger. Hurtig levering. Kanon god kundeservice og hurtigt svar. Super indpakning med bolsjer, personlig håndskrev hilsen og rabatkode til næste gang man handler. Alt i alt gode oplevelser HVER gang jeg har handlet der og det vil jeg helt klart blive ved med - stedet kan absolut anbefales.

October 14, 2024

Reply from House of Fashion nature

Kære Michelle😍 Tusind mange gange tak for alle de dejlige ord, du har sat på oplevelsen hos os🫶 Vi er superglade for din anmeldelse🙌 Ha' den dejligste dag🤩 De bedste hilsner Team House of Fashion nature

God oplevelse

Fin vare der var pakket forsvarligt. Samt modtaget inden for få dage. Rigtig god oplevelse.

October 17, 2023

Reply from House of Fashion nature

Tusinde tak for din anmeldelse :-) Det betyder utrolig meget. Vi glæder os til at sende næste ordre afsted til dig. Ha en dejlig dag.

Rated 5 out of 5 stars

Har købt diverse produkter og de kom dagen efter. Var pakket så flot ind og med en sød hilsen og lidt bolcher. Vil helt sikkert handle der igen og giver mine varmeste anbefalinger.

August 12, 2023

Reply from House of Fashion nature

Tusinde tak for din anmeldelse :-) Det betyder alt. Vi glæder os til at sende næste ordre afsted til dig. Du ønskes en rigtig dejlig halloween:))

Fin butik!

Gode priser, hurtig levering og miljøvenlig indpakning. Handler gerne i webshoppen igen :)

July 14, 2023

Reply from House of Fashion nature

Tusinde tak for din anmeldelse :-) Vi glæder os til at sende næste ordre afsted til dig. Du ønskes en rigtig dejlig sommer.

De bedste anbefalinger

Helt fantastisk service i både salonen og i forbindelse med handel på webshoppen 🙏. Der er også gode tilbud.
De varmeste anbefalinger herfra! Jeg vender gerne tilbage ❤️

July 11, 2023

Kære Lene

Tusinde tak for din gode anmeldelse :-) Det er vi så glade for at høre.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen - både fysisk og på webshoppen :-)

Du ønskes en dejlig sommer.

Super tilfreds

Super tilfreds. Hurtig levering, super gode priser og i pakken var der desuden en lille lækker ekstra ting.
Ikke sidste gang jeg har bestilt her

July 5, 2023

Kære Heidi

Tusinde tak for din gode anmeldelse :-)
Det er vi så glade for at høre!

Vi glæder os til at pakke din næste ordre.
Du ønskes en dejlig sommer.

Take a closer look