gevel pissende stucadoor
Ik woon op de Baan 328 een woonzorg complex voor ouderen (op de begane grond zijn toiletten ) Huizerbouw is al maanden bezig met de afbouw van een brandschade woning no 330 Helaas is dat de woning naast mij . De Bouw verloopt ronduit slecht Maar dat is de klacht niet .
Vrijdag kwamen er stukadoors om hun werk daar te doen Twee donkere mannen en een blanke Ze hadden netjes stucloper gelegt over de 1 dag oude vloerbedekking ( Ja Super gepland ) in de gang er naar toe . De woning is op wat plekken na echt keurig gestuct . Zij hadden hun bus bij een blinde muur bij de ingang van het gebouw gezet. Dat mag eigenlijk niet (alleen zorg personeel ) maar ok Kan ik mij voorstellen als je moet sjouwen met allerlei zwaar materiaal.
Toen zij hun bus in aan het laden waren ( hoorde een bij de ingang zittende bewoonster die daar rookte hun gesprek ) Ja Klaar ? "ik mot pisse " Het was nog geen 4meter van haar . Even later reed het busje weg En ja hoor tegen de muur van de woningen gepist Zo vies Dat wordt een geurvlek zo vlak voor de ingang Echt schandalig !
urine is naar mijn ervaring moeilijk weg te halen .
Als je echt zo nodig moet urineren en die 12mtr naar het toilet niet kan lopen en je wil het perse op straat doen , doe het dan tegen je eigen bus of gewoon op de rijweg