FUSK OG BEDRAGERISK
Hold jer LANGT væk fra dette firma! Det hele lød som en god idé til at starte med, men lige så snart vi indgik samarbejde, begyndte alt at falde fra hinanden. Deres udstyr begyndte at malfunktionere tidligt i samarbejdet, og selvfølgelig sendte de regningen til MIG i stedet for selv at dække deres egen inkompetence. En episode, hvor jeg var væk fra butikken i blot et kvarter, kom jeg tilbage, og døren gad ikke åbne. Da jeg ringer til dem, tilbyder de at sende DERES (private!) låsesmed ud – som befinder sig i Søborg, mens min butik ligger på Amager. Prisen for dette? 2000 kr! Jeg takkede nej og fik fat i en anden til en brøkdel af prisen.
Men det stopper ikke der. Videoovervågningen i butikken holdt op med at virke kort tid efter montering, og igen skulle det koste mig flere tusinder at få det fikset. Skandaløs episode efter skandaløs episode. Til sidst fik jeg nok og afbrød samarbejdet, men de har efterfølgende uden min tilladelse brudt ind i min butik uden for åbningstiden når de er VELVIDENDE om mine åbningstider, låst op, fjernet deres udstyr og RODDET I MINE PRIVATE SAGER. De afmonterede låsen og gik, og lod min butik stå UÅBNET! Alt sammen uden nogen form for besked eller varsel!
Jeg ville ønske, jeg kunne uploade billeder her, så jeg kunne vise jer den sms, jeg fik fra dem bagefter: "Ring lige vedr at vi har afmonteret og genmonteret din lås. Det betyder, at vi ikke låser efter os"
Det er en skam at dette produkt skal være bag så inkompetente og bedrageriske individer. Alle selvstændige, der er nysgerrige omkring dette produkt burde holde sig VÆK. Yderst væmmeligt og forfærdeligt service. Jeg har tænkt mig at taget sagen videre I hvert fald med dem.

Reply from Id Door