See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Iternum Digital som siden slut 2019 har været med på en positiv rejse hvor vi hver måned har fået gode resultater. Kompetente personer som ved hvad de... See more

Rated 4 out of 5 stars

Rated 5 out of 5 stars

Vi er super tilfredse med Iternum Digital. Efter at have prøvet flere andre bureauer, så er vi nu landet hos det bureau der matcher vores ambitioner. Iternum Digital tænker ud af boksen... See more

Company details

1. Online Marketing Agency
  2. Marketing Agency
  3. Marketing Consultant
  4. Media and Marketing Agency

Written by the company

Iternum Digital is a digital and creative marketing agency. We transform data and creativity into performance based on industry-specific skills that create the right foundation for good performance not on just one platform but across all your digital marketing platforms. Our customers’ business models and goals are optimized in a way that provides high performance and great results. We grow your business by approaching new segments and countries, using new marketing channels, increase volume in marketing spend or just creating better performance.

4.7

2-star
1-star

Rated 2 out of 5 stars

En svær process

En svær process. Vi havde brug for at få lavet ny hjemmeside og valgte at følge en anbefaling i netværket om at bruge Iternum til opgaven.
Vi sælger special løsninger inden for industriel automation, og er altså ikke en webshop eller and coach/klinik virksomhed. Det er min opfattelse at det er her det starter med at gå galt, det virker som om iternum ikke har forstået vores forretning og produkter. Vi gør fra start opmærksom på vi ikke har produkt billeder, da vi ofte ikke må tage billeder af de løsninger vi leverer til vores kunder, på trods af dette holder iternum fast i et layout som er billeder tungt, og vi vælger at acceptere for at komme videre. Lang historie kort, så føler vi hele vejen igennem os ikke set og hørt, samtidig presset på vores egen deadline for at få site i luften, må vi indgå mange kompromiser.
Da sitet er i luften virker SSL ikke, det gør det i øvrigt stadig ikke, og nogle de fleste af vores kunder arbejder i koncerner, hvor de ikke kan se vores site, hvis ikke der er styr på sikkerheden. Jeg føler alt gik galt og tager på mig vi skulle have stoppet lang tid før.
Nu skal vi betale fee på 850,- pr mdr. For service, men de har ikke løst de udestående vi bad om tilbage i januar bl.a. vand SSL endnu har i april. Vi vil have vores penge tilbage da vi haf mistet troen på samarbejdet og skal nu have et andet firma til at lave site fra bunden, da vi ikke kan få udleveret administrator rettigheder på trods af vi har spurgt direkte på det af flere gange på mail.
Vi føler ikke de tager noget som helst ansvar for deres mangler/fejl i processen, dråben i havet blev da de igår sagde de ville sende fakturaer på 850,- til inkasso, hvis vi ikke vil betale. Altså de vil sende faktura til inkasso, for ydelser de ikke leverer på.
Vi føler os holdt som gidsler, da vi ikke har fuld adgang til sitet, og dermed er tvunget til at,starte helt for fra med ny leverandør.

April 14, 2021
Iternum Digital logo

Reply from Iternum Digital

Hej Lenni

Det er vi rigtigt ked af at læse, at du har haft en negativ oplevelse hos os. Dette har bestemt ikke været nogens hensigt.
Som aftalt så skulle du selv skaffe indhold (skrive teksten til siden). Når du ikke selv sender indholdet til os som aftalt, så er det svært at vide hvor meget indhold der skal være og hvad det handler om. De call to actions om var aftalt er leveret og lavet på siden, med dummy tekst, som vi aftalte sammen.

SSL virker ikke skriver du, der er Jeres egen hostingprovider i kommer med, selvom vi anbefalede nogle andre. Dermed stod i også selv for SSLen, som dog efter launch af siden, virkede uden problemer. Grunden til at nogle af dine kunder ikke kan se dit site har ikke noget med SSLen at gøre. Skriv venligst til os på websupport@iternumdigital.com, så kan vi forklare dig hvad din udfordring er med dette.
Som aftalt og som altid er support en del af kontrakten og der en opsigelsesperiode, som du selv var enig i.

Vi er kede af at du føler at alt gik galt, men er glade for at se at dit site kører som det skal (al funktionalitet og kode er som ved launch). Når du finder nogen til at lave sitet om, så skriv gerne til os, så vil vi gerne hjælpe dem med at få lavet det om.

Iternum Digital

Rated 4 out of 5 stars

God sparringspartner til SEO/SEM optimering

Iternum Digital er i vores optik en kompetent og servicemindet SEO/SEM samarbejdspartner. De har en professionel tilgang og yder en solid indsats for at forstå din forretning og bringe de rigtige virkemidler i spil.

Har du brug for hjælp til SEO og SEM optimering kan vi varmt anbefale Iternum Digital.

March 30, 2021

Jeg kan varmt anbefale Iternum Digital

Jeg kan varmt anbefale Iternum Digital, de har siden vi for godt 3 år side lavede en aftale, været med til at skabe stor vækst og kendskab til Amagerisenkram og vores webshop amagerisenkram.dk I dag varetager de al vores optimering og digitale markedsføring.

March 18, 2021

Kun positivt at sige om Iternum Digital

Vi har anvendt Iternum Digital i mange år, lige fra de startede. Der har altid været god service og sparring med månedlige online opdateringsmøder og årligt strategi møde. Vi har anvendt dem på alle vore 6 webshops til både SEO og adwords uden problemer og er lige startet med facebook annoncering også, hvilket ser rigtig positivt ud allerede efter kort tid. Jeg kan varmt anbefale Iternum Digital. Flinke, venlige og kompetente folk alle dem vi har mødt.

March 5, 2021

Iternum klarer ærterne

Iternum varetager vores SEO, samt Google Ads, og vi har været meget tilfredse med de resultater som deres arbejde har leveret. Gennemsigtigt samarbejde, som vi kun kan anbefale til andre virksomheder også.

March 3, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Vi ELSKER vores nye hjemmeside…

Vi ELSKER vores nye hjemmeside klinikcamillarude.dk, som er lavet af Internum.

Det mest professionelle team af kompetente, arbejdsomme udviklere med fineste sans for det grafiske har skabt en powerfull side, som vi er utrolig stolte af.

Det bedste ved Internum er, at de lytter til dine specifikke ønsker og skaber derfor et ganske fint og personligt udtryk.

February 28, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Stærkt samarbejde med gode resultater.

Kompetente personer som ved hvad de laver og hvilken retning som lige præcis vores virksomhed skal tage.

Stor anbefaling herfra,
Pind J. Design, Kasper Online Manager.

February 26, 2021

Professionel samarbejdspartner

Vi har brugt Iternum Digital til Adwords og Google Shopping. Omsætningen er blevet løftet på begge kanaler, så jeg kan kun anbefale virksomheden.

September 7, 2018

Take a closer look