Jacys Reviews 12

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Bra spa

Bra spa! Men lite för många bokningar samtidigt. Trångt i den lilla poolen.

January 11, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Höga förväntningar i kras.

Jag hade höga förväntningar och under incheck fick vi ett gott bemötande. Uppe på rummet möttes vi av smutsiga sametskuddar, prickor i taket och väggar, sunkiga badrockar, flipflops i storlek 45, läckande dusch och badrummets handtag var så löst att jag nästan fick det i handen. Åkte ner till receptionen igen för att, åtminstone, få badrumsdörren lagad. Tyvärr var inte samma trevliga personal kvar. Istället för en ursäkt fick jag till slut låna en skruvmejsel för att laga dörren själv och sedan åka ner med verktyget. Inte heller denna gång fick jag någon ursäkt, han ville bara veta om jag lyckats laga dörren. Mötte upp med min man som redan satt sig i baren. Även här möttes vi av allt annat än service. Smutsiga glas, och vår meny var så full med matrester att även en blind hade kunnat lista ut vad de hade på menyn. När väl min beställning kom till bordet så frågade jag om ett renare glas till vattnet och sa att menyn skulle må bra av att bli avtorkad. Personalen tittade surt på mig innan han tog menyn för att lämna den på nästa bord. När jag skulle betala fick jag vänta länge vid disken, även om det var få gäster då personalen hade fullt upp med att prata med varandra. Efter några "hallå, ursäkta" fick jag betala. Han slog in beloppet och vände mig ryggen innan jag ens dragit kortet. Inget tack eller hejdå där.
Badet var ok om man lät bli att titta för noga i vattnet och möblerna. Här var personalen ok. Frukosten var god men restaurangen har ett dåligt flöde i lokalen och mycket disk stod kvar här och där. Trevlig personal utan något extra men helt ok. Tyvärr så drog de delarna som jag anser var under all kritik ner helheten till botten. Tråkigt.

October 12, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Lige når man ankommer virker alt meget…

Lige når man ankommer virker alt meget hyggeligt og imponerende. Flot design. Hyggeligt med musik, MEN når man opholder sig bliver man skør i hovedet af det høje musik overalt. Især ved morgenmad kan man ikke engang få ro i hovedet fordi der spiller musik overalt hele tiden.
Morgenmad æg er næsten rå og bacon samme og ingen smag,

Først imponeret men nu skuffet
Tjekker ud med hovedpine grundet den konstant høje musik overalt, stress.

June 25, 2025

Höga förväntningar men …….nej

Trevligt bemötande i receptionen!
Obehagligt små rum - klaustrofobiskt !
Fanns ingenstans att lägga väskor
Går knappt att gå till andra sidan sängen - akta så att inte TVn ramlar ner
Fräscht badrum fast dålig belysning om man som jag gärna vill sminka sig lite ;-)
Dålig ventilation
Jag kommer inte bo där igen !
Finns många mycket bättre hotell i Göteborg !
Jo väldigt sköna kuddar !,

February 2, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Jag var där för första gången på Jacyz…

Jag var där för första gången på Jacyz med min nära vän och två vänninor, vi var på tredje våningen i baren. Vi hade väldigt trevlig kväll tills jag skulle säga hej då till bartender, han kollade snett på mig och fortsatte att jobba vidare. Vad är det för bemötande? Det förstörde hela min upplevese och det är synd för allting var på toppklass av från han som presenterade drinkarna.

April 26, 2024
Rated 3 out of 5 stars

Det er et fint hotel med gode…

Det er et fint hotel med gode faciliteter. Det ligger lidt fjernt fra centrum men det er ok. Hotellets problem virker lidt til at være for få medarbejdere. Det betyder at man som kunde må vente og måske oplever dårlig service men egentlig er det fordi, de er for få på arbejde. Jeg synes nu alligevel godt om stedet.

September 9, 2024

Ljummen burköl

Köpte rumstempererade öl i utomhusbaren/poolen
Jag påpekade detta men de hade inga kalla öl…

May 17, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jag o min man var där o firade hans…

Jag o min man var där o firade hans födelsedag dock inte jämna år. Vi ör båda pensionärer. Vilken upplevelse. Trevlig personal god mat härlig atmosfär härlig stämning vid middagen. Spaet helt fantastiskt.vi kommer att rekommendera detta. Vi har varit på många olika. Detta ör fantastiskt.

March 6, 2024

Missnöjd

Vi hade bokat SPA paket i tre nätter i oktober 2023.
Inne på vårt rum blir jag av med min baddräkt . Detta medför att vi inte kan nyttja SPA sista kvällen.
Efter flera Mail så säger de att de ska ersätta baddräkten samt en person biljett till enbart spa.
Otroligt dåligt och bemötande har varit ganska dåligt kring detta.
Endast receptions personalen var trevliga och försökte hitta den när vi checkade ut.

Maten är god men inte så mycket extra.

Totalt så är vi ganska missnöjda. Man ska inte behöva bli av med tillhörigheter av personal…kommer inte besöka dem igen efter detta.inte heller kommer jag rekommendera hotellet till nära o kära.

October 12, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Kundservicen är under all kritik

Kundservicen är under all kritik. Icke samarbetsvilliga och kräver sina kunder på mer pengar än nödvändigt.

Pga stormen så kunde vi inte ta oss till Göteborg på bokat datum (bor i en stad några timmar bort). Ringer då kundtjänst som absolut inte hade överseende eller ens lust för att hjälpa till. Tjejen o telefon hittade hinder istället för lösningar.

Till slut ”går dom med” på att omboka mig (vilket egentligen är min rättighet som konsument). Dom kommer då fram till att paketet jag bokade inte alltid har samma pris och därav skall jag stå för mellanskillnad samt omboknings avgift. Jag hade ursprungligen bokat ett mellan rum och vid ombokning skulle detta vara dyrare därav ber jag om att dom bokar ett litet rum så jag inte behöver betala flera tusenlappar. Detta var så VÄLDIGT omständigt och jobbigt för kundtjänst men till slut ”går dom med på det” och ”gör ett undantag”.

Det enda undantaget som borde ha gjorts hade varit att AVBOKA min ursprungliga bokning och erbjudit tillgodo inför en annan dag då det utfärdats nationell varning för att befinna sig ute på vägarna.

Ska du på spa i Göteborgs området, boka då på Gothia hotell, arken spa eller st jörgens spa.

August 7, 2023
Rated 2 out of 5 stars

Vi var där på en tjejhelg

Vi var där på en tjejhelg. Ett vackert hotell med mycket mysfaktor men spelar hög musik överallt vilket påverkade upplevelsen väldigt negativt. Det verkar vara hotellets grej men vill man kunna prata under sin hotellvistelse är det helt fel hotell.

March 24, 2023

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look