Blev mødt af venlig forhandler,Jan, allerede på gårdspladsen.Han havde mange bolde i luften på samme tid,kunder i butikken,interesserede købere på prøvetur, telefonkunder mm - og han formåede alligeve... See more
See what reviewers are saying
I forbindelse med køb af brugt bil kontaktede vi Jan Jensen i Vejrup. Han havde netop den bil vi søgte, en Ford C Max. Han gav sig god tid til os - besvarede alle spørgsmål, ærlig og kompetent og gav... See more
Kom i sidste uge hjem med vores dejlige Skoda Octavia købt hos Jensen biler i Vejrup. Rigtig god handel, super fin og særdeles venlig service. Alle aftaler overholdt. Stedet får vores varmeste anbefa... See more
En varm anbefaling herfra 👍
En varm anbefaling herfra 👍
Vi har netop byttet/købt bil ved Jensen Biler, vi klarede det meste over telefonen og med lidt video (pga corona) Vi står overfor og skal have barn nummer 3, og det kræver plads. Vi fik en god bytte pris på vores bil, og Jan har været god ved os hele vejen igennem. Der var endda sat helt nye vinterdæk på, Ny serviceret og nysynet ved afhentning.
Jan er utrolig rar og jordnær, det første gang vi køber en bil ved en forhandler, og vi havde en god mave fornemmelse og oplevelse. Jeg håber vi kan benytte os af Jan en anden gang, ellers kan jeg kun sige - besøg ham og bliv positivt overrasket 😁
Utrolig positiv oplevelse👍
Deler gerne en helt utrolig positiv oplevelse i forbindelse med køb af flot brugt bil hos Jensen Biler Bramming!👍
Havde gennem længere tid søgt efter en meget velholdt Toyota Avensis 5 dørs og stødte lige før jul på en sådan på Bilbasen👍
Fine veldetaljerede billeder og beskrivelse af en øjensynligt flot Avensis til en meget fin pris👍
Udfordringen var bare at jeg bor på Bornholm 432 km. fra Bramming!👍
Beslutter alligevel at ringe til forhandler og får en meget god dialog og en rigtig positiv fornemmelse angående denne forhandler(Jan Jensen)og hans imødekommenhed!👍
Jan tilbyder at lade min bil indgå i en handel og vi beslutter os for at gøre forsøget afstanden til trods😊
Jeg får overtalt min mekaniker/ven til at tage med på turen samtidig med at Jan får bilen synet og serviceret med henblik på en evt. handel,helt uforpligtende da vi aftaler at vi selvfølgelig først skal se og prøve bilerne👍
Vi bli'r enige om en overslags pris for vores bilbytte og aftaler at ses i Bramming kort efter nytår!👍
Vi tager af sted Torsdag morgen fra Bornholm som aftalt og står efter en problemfri Færge og køretur i Bramming 6 timer senere!👍
Jan byder os velkommen og viser os en fantastisk flot og velholdt Avensis,nøjagtig så fin som han har beskrevet den pr. mobil!👍
Efter en kort prøvetur og gennemsyn bliver vi hurtig enige om prisen og Jan har alt klar med papirer,nummerplader,osv.og vi får handlet færdig over en hyggelig kop kaffe!😊
Vi følte os utrolig godt behandlet og fantastisk dejligt at alt det som man har aftalt via mobil er overholdt til punkt og prikke!👍
Efter endnu en hygge snak og kaffe drager vi hjemover igen i vores skønne nyerhvervede Avensis😊
Jan har rigtig mange flotte og velholdte brugt biler til salg men det bedste er den venlighed og gode dialog man får af Jan hos Jensen Biler!👍
Min gode oplevelse af denne handel gør at jeg tænker at det åbner for muligheder for at handle bil uanset afstande,når bare dialog,tillid,fortrolighed og aftaler går op i en højere enhed som ved denne handel👍
For mig som nyslået pensionist uden særlig erfaring eller forstand på biler eller bilhandel har det været en utrolig god og tryg oplevelse😊👍
5 mega store stjerner ud af 5 fra Bornholm til Jensen Biler Bramming👍
5 mega store stjerner ud af 5 fra mig til sælger og ejer Jan Jensen😊
Ærlig bilforhandler
Dejligt at der stadigvæk findes hæderlige bilsælgere. Købte en Skoda Superb hos ham, og da jeg opdagede at den ene drivaksel-manchet var utæt, og kunne høre en lille smule støj, når jeg drejede skarpt, kontaktede jeg ham om ikke han kunne skifte både manchet samt knokle-leddet. Han gik skridtet videre, og skiftede hele trækakslen med en ny. Selvfølgelig uden beregning.
Det mener jeg er god service, og jeg kan klart anbefale at handle bil hos ham.
Stor tak til Jan Jensen fra Jensen Biler
Stor tak til Jan Jensen fra Jensen Biler i Vejrup. Min gamle Ford valgte den 3 oktober, at “dø”
Ved og kigge på nettet, fandt manden Jan Jensen biler, og der dukkede en fin lille KIA PICANTO frem. Da dette var mandag aften, ringede jeg til Jan tirsdag morgen, fortalte at jeg var interesseret i Kia en, men at jeg desværre ikke kunne være derovre, før hen på eftermiddagen. Jan sagde, jeg holder den til du har været her i eftermiddag.
Vel derovre om eftermiddagen, fik vi en prøvetur og jeg ville gerne købe bilen. Der var et par bagdæk, der var slidte og en tandrem der skulle skiftes.
Jan mente at han kunne have bilen færdig fredag den 16, men ringede idag den 13, at bilen var klar.
Stort tak for en fantastisk handel og en supergod behandling.
Herfra kan der helt klart sendes de bedste anbefalinger videre, for en super behandling, af en behagelig Jan Jensen.
købte en bil.
købte en bil.
den dumpede i syn, det første syn 2020. Bilen er fra 2016.
snakkede med jan og fik den synet på garantien
eneste ulempe, det kunne ikke foregå lokalt. Jeg bor på sjælland
Her kommer jeg gerne igen...
Fair priser og fornuftig indbytningspris på byttebil.
God service, også EFTER handlen.
Ingen problemer med at få rettet fejl og mangler efterfølgende...
Kan varmt anbefales😊
Mvh.
Jens
FUPMAGER
FUPMAGER
SOLGTE MIG EN BIL MED FEJL DER ENDTE MED AT DET BLEV ET TOTALT MARERIDT FOR OS ALLE.....
ALDRIG HAR JEG NOGENSINDE SMIDT SÅ MANGE PENGE UD PÅ REPARATIONER OG LIGNENDE (OVER 50.000 TUSINDE)
LØGNER OG BEDRAGER
PAS PÅ!!!

Reply from Jensenbiler
En fantastisk købsoplevelse 😃
Når man skal ud i virvaret af bilforhandlere for at finde sig en ny, brugt bil, så er det en sand fornøjelse af møde en som Jan. Vi har under hele forløbet følt os trygge og godt behandlet, og Jan har op til flere gange vist, at han går op i at aflevere hans biler i god stand.
Vores tur fra Odder til Bramming har været det hele værd og vi har nu fået os en lækker lille Ford Ka, og bestemt også en potentiel, fast brugtbilsforhandler.
Det er sådan man handler i Jylland. Ja nemlig, ja 😃😃
Simpelthen den mest ringe behandling.
Simpelthen den mest ringe behandling.
Vi har haft korrespondance med sælger, og en aftale om at komme og prøve bilen.
Da vi næsten er ankommet, ringer vi for at fortælle ankomsttidspunktet. Her fortæller sælger så, at har han solgt bilen. Vi er kørt hele vejen fra Fyn forgæves, fordi der ikke blev givet besked om, at bilen var solgt.
Svar til JensenBiler:
Det handler ikke om tilbageholdelse af bilen, men at man får en besked om bilen er solgt, i ventetiden inden man skal komme og se den. Så man ikke kører så langt forgæves. Vi har aldrig haft en forventning om tilbageholdelse af bilen.

Reply from Jensenbiler
Købte i november 2019 en SAAB 9-3 til…
Købte i november 2019 en SAAB 9-3 til en meget fair pris. Der har intet været i vejen med bilen. Jan er en meget venlig og ærlig mand. Hvad han siger holder han. Kan kun anbefale ham.
I wekenden d.9.februar drog vi til…
I wekenden d.9.februar drog vi til Jylland for at se på bil- en Peugeot 406. Jan tog imod os i døren og spurgte os om hvordan vi var kommet til Vejrup. Vi var kommet fra Kbh med tog og bus! Det var han da vist ikke helt tilfreds med, vi skulle have sagt det, så havde han hentet os på stationen! Vi fik set på bilen og blev enige om, at den købte vi, så der blev skruet nogle plader på og så kørte vi tilbage til hovedstaden i et storm- og regnvejr. vel hjemme ringede vi til Jan og fortalte at turen var gået rigtig godt selv om grene væltede ud over motorvejen.
En utrolig positiv oplevelse at møde Jan og hans imødekommenhed!
Tusinde tak, Jan Jensen, Jensenbiler, Vejrup Hovedgade 80C!
Jeg har handlet en Peugeot i weekenden…
Jeg har handlet en Peugeot i weekenden med Jensen Biler
God service, hurtig handel, god pris.
Alt i alt super glad for hele processen og endnu gladere for bilen.
Køb af brugt bil.
Købte bil af Jan i Juli i år og fik en fantastisk service både da vi skulle fra Sjælland og hente bilen, Jan hentede os på stationen og da der ugen efter opstod nogle små problemer med denne fik vi den da bare lavet på det værksted vi normalt bruger og Jan fremsendte uden spørgsmål de reservedele der var brug for.
Kan varmt anbefale at købe brugt bil hos Jan.
Jeg købte min første bil hos Jan for 7…
Jeg købte min første bil hos Jan for 7 måneder siden og har været ovenud tilfreds. Fantastisk service hele vejen igennem! En sand fornøjelse!
Købte i December en Kia Rio af Jan…
Købte i December en Kia Rio af Jan Jensen. Ganske kort før garantien udløb gik koblingen desværre i stykker i den. Jeg kontaktede Jan, og han fixede den for mig i en fart. Fantastisk service, hele vejen igennem. Vil absolut anbefale ham til andre, og det er nok ikke sidste gang jeg køber bil der.
Jeg har købt en KIA Ceed GT Line hos…
Jeg har købt en KIA Ceed GT Line hos Jensen Biler for 4 uger siden, og jeg kan på det varmeste anbefale Jan Jensen. Hele vejen igennem har Jan været en super reel og nem at snakke med. Alle aspekter har været fuldstændig klarlagte, hvilket var nødvendig eftersom jeg kom helt fra Fyn.
Bilen blev leveret med syn og service, og bilen er fuldstændig perfekt, hvilket også er blevet bekræftet af KIA forhandleren i Odense.
Jan kan levere en skarp pris, en super bil og en enormt god service.
Varmeste anbefalinger og top service
Købte en Hyundai I30 SW af Jan.
Fra start til slut har Jan ikke presset på, bare været hjælpsom og venlig med alt hvad der hører til køb af bil.
Udover at bilen stod rigtig fint, sørgede Jan for syn, service og hjælp os med at få nogle nye sutter til slæden.
Det har alt i alt bare været en glimrende oplevelse at handle bil hos Jan. Når vi skal have bil igen, kommer vi tilbage!
Flink og rar bilforhandler
Jensenbiler - Flink og rar bilforhandler
Jeg købte en billigbil (Suzuki liana) af Jan i september 18 for 5900 kr. inkl. omregistering og med 6 mdr. til syn.
Bilen havde kørt 218000 km og fremstod i rimelig stand. Jeg har købt nye dæk og har skiftet olie 2 gange samt en enkelt pære og har nu kørt 246440 km.
I fredags den 22/3 - 2019 fik jeg synet bilen efter at have brugt 1821 kr. på reservedele (skiftet dem selv) + betalingen for selve synet.
Så jeg kan kun anbefale at handle med Jensensbiler. Jan er en behaglig mand at tale og handle med.
MVH Jesper
PS Bestemt et sted jeg vil handle igen
Super god service
Super god service. Følte mig 100 procent tryg ved at handle med jan
Troværdig forhandler med god service
Vi købte en Skoda Fabia af Jan - en god bil til en god pris. Vi har været trygge ved handlen, da Jan virker tillidsvækkende og troværdig.
Kort efter købet viste det sig, at bilens EGR-ventil ikke virkede som den skulle. Han kunne sagtens blot have monteret en brugt ventil inden for reklamationsretten, men han tilbød os at få en spritny én monteret for en mindre merpris i stedet. Det fik vi gjort på vores lokale værksted, hvor Jan betalte mekanikerlønnen.
Vi er meget tilfredse med den gode service og vi kan varmt anbefale andre at købe bil hos Jensenbiler.