Kunne ikke åbne en almindelig hoveddør. Men tog fuld pris. Kan ikke anbefales.
See what reviewers are saying
Med et spritnyt overtaget ældre hus med indgangsdøre som bandt, kunne Jannick fra Jensen Låse hurtigt og professionelt se og forklare, hvad som var galt med låsene, og hvordan dørene kunne fremtidssik... See more
Låsesmeden påstod han ikke kunne ''dirke'' døren op via låsen, da det var en umulig opgave. Jeg forklarer at det havde en anden låsesmed gjort i samme situation, hvor jeg havde fået låst mig selv... See more
Ubehøvlet i telefonen. dukker ikke op og tager forsat 500.- for det. selvom man ringer og afmelder 15 min før. Man får at vide de kommer ud alligevel hvilket de ikke gør efter 30 min. Hvilket b... See more
Capellas Alle 6, 2770 , Kastrup, Denmark
- 41 31 70 90
- webmaster@jensenlaase.dk
- www.jensenlaase.dk
No recent history of asking for reviews
Omkodning af lås
Jeg kontakter jensenlaase.dk med henblik på at få omkodet min låsen i min hoveddør. Låsesmeden kommer inden for 30 minutter.
Det viser sig dog at jeg har bestil omstilling af en anden låsetype end den jeg har.
Da jeg har en systemlås i min dør kan han ikke hjælpe mig, men giver mig god rådgivning om hvem jeg skal kontakte og hvordan jeg kan tjekke om der er lavet kopier af min nøgle.
Selvom han egentligt skulle tage betaling for den opgave jeg havde bestilt vælger han bare med et smil at sige: "Hav en god dag".
Venlig og god oplevelse.
Ubehøvlet i telefonen
Hvilket betyder vi samlet venter 45 min efter aftalt tid uden noget.
Man betaler for det man får og her har jeg intet fået samtidig med at de stadig vil have deres penge.
Man spørger til deres handelsbetingelser hvilket man ikke kan få hverken fra den man taler med eller finde på deres hjemmeside.
DDÅRLIG OPLEVELSE...
En af de bedste
Hurtigt, effektivt og god til at håndtere hysteriske kvinder som mig selv, da jeg havde låst mig selv ude på en dag, hvor jeg havde tusind ting at gøre. Bruger bestemt Jensen Låse næste gang, jeg mister mine nøgler et ukendt sted.
Tak for hurtig og professionel hjælp…
Tak for hurtig og professionel hjælp til åbne hoveddøren...
🙂
Absolut den bedste
Absolut den bedste, hurtigste og mest fair låsesmed jeg nogen sinde har haft fornøjelse af, at bruge!
Jeg har nu haft behov for deres hjælp et par gange og hver gang har oplevelsen været til UG!!
Vil til enhver tid bruge Jensen låse igen!! Og igen.
Tak for en god behandling
Vi takker for den gode service selv om det var en hård lås at knække.
Bedste oplevelse med låsesmed jeg har haft
Yderst professionel service, er meget glad for jeg kontaktede Jensen Låse. Han var ved min dør 10 min efter jeg ringede og jeg betalte meget mindre end normalt.