Beställde 36 par strumpor. 3 sorter. Köpt många strumpor av dem. Generellt dålig kvalite med rätt billiga. Brukar vara snabba leveranser. Denna gång tog det ca 10 dagar. Har nu använt 1 par strumpor.... See more
See what reviewers are saying
Beställde 3-pack T-shirt, men färgerna stämde absolut inte med vad som visas på hemsidan, jätte bleka som att dom legat i solen väldigt länge. Ville reklamera, som man enligt hemsidan kan göra t.e... See more
Helt klart ett godkänt köp jag gjorde. Snabb leverans, en mycket bra produkt och till ett väldigt bra pris. Kanske var tröjan jag köpte aningen liten i storleken, men inte så mycket att jag int... See more
Förstår inte vad många gnäller på, fick mina kläder idag luktade inget konstigt och kvaliteten kändes helt ok för priset jag betalade. Samtliga tröjor satt som ett smeck! Enda ”negativa” v... See more
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Först fick jag vänta 2 veckor på…
Först fick jag vänta 2 veckor på leverans. När leggingbyxorna kom var det fel storlek och färg. Kvaliten under all kritik.ville returner produkten. Finns inga retursedlar, man ska själv stå för kostnaden.Då jag betalt byxorna vill jag ha pengarna tillbaka. Ringer JHNsport . INGET svar kundtjänst.Telefonsvarare att de saknade personal.Skickar mail!! Får svar att jag själv får skriva ut retursedel och etiketter. PÅ SPECIAL PAPPER!!!! INTE så lätt då jag ej har skrivare. Man blev trängd in i väggen.
Dålig kvalitet på kläderna
Dålig kvalitet på kläderna, rekommenderar inte att handla där.
Kläderna man ser på hemsidan är inte dom samma man får hem.
Har köpt ett par jeans shorts
Har köpt ett par jeans shorts. Ett bra köp och snabb leverans
Fruktansvärt dålig kvalitet.
Fruktansvärt dålig kvalitet på mjukisbyxorna jag köpte.
Billiga kinakläder
Billiga kinakläder, typ wish fast mkt dyrare, dessutom har de ej fria returer som de flesta andra klädbutiker!
Är helt nöjd
Är helt nöjd. Köpte ett gäng kortkalsonger. Bra pris, snabb leverans. Kvaliteten ser bra ut.
Kännes inte riktigt seriöst!
Kännes inte seriöst när alla plagg är inköpta från Kina för max 30-40Kr/st, på sidan går dem för ca 300-600kr. Man gör alltså ägaren 10-20x rikare för varje köp, det förklarar också bas-kvaliteten och krångliga returen. Tack men nej tack!
Min första leverans försvann
Min första leverans försvann. Den andra dröjde 2v. Katastrof. Kundtjänsten riktigt dålig.
SVensk hemsida med inga produkter i Sverige
En jättebra klädesaffär på nätet
En jättebra klädesaffär på nätet. Bra och rimliga priser samt en snabb leverans.
Kan ikke anbefales for dårlig kvalitet …
Kan ikke anbefales for dårlig kvalitet men de er hurtig til at sende deres skrammel til folk så det får i en extra stjerne for
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.