Jimmybirdy

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Min kone bestilte plakater ved Jimmybirdy 12. december. Han hævede pengene på hendes konto den 17. december. Først blev de sendt med ZAP distribution - men de kom aldrig frem til os?. Derefter påstår... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har handlet, samlet og været stor fan af Jimmy Birdy. Værkerne snakker virkelig for sig selv og står knivskarpt hver eneste gang. Udover kvaliteten, er de altid flexible mht levering, altid fl... See more

Rated 1 out of 5 stars

Svartiden på henvendelser vedr. Ordre kan forbedres, leveringstid på 14 dage burde også kunne forbedres - muligvis også en fejl fra gls side. Opdatering 17/6 Må simpelthen fjerne nogle stjerner... See more

Rated 1 out of 5 stars

LAD VÆR AT HANDLE PÅ DENNE SIDE!! Han nupper pengene fra din konto og du får aldrig dine varer! Han kan ikke engang svarer tilbage på henvendelser! Dårligste kundeservice nogensinde! Det er... See more

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Jimmybirdy - Nej tak

Jeg kan desværre ikke se nogen anden udvej end at lave denne anmeldelse på det produkt jeg efter over en måned stadig ikke har set skyggen af.

Jeg bestilte et billede d. 5/4, og hørte derefter ikke mere.

Jeg har prøvet at kontakte virksomheden via deres kontaktformular på deres hjemmeside 2 gange - og intet svar!

Har skrevet en mail, til den mail der var oplyst på deres Instagram - Og intet svar!

Har sendt to beskeder på Instagram, for at komme i kontakt med dem - Og IGEN intet svar!

De har desuden trukket pengene.

Jeg kan IKKE anbefale det her sted til nogen som helst! Ikke om jeg vil smide mine penge efter deres produkter igen, ligemeget hvor fede de er, så er det ikke det værd. Det her er et glimrende eksempel på EKSTREM dårlig service.

Det var så lidt! :-)

May 7, 2020

Bestil ikke her

Bestil ikke her ! De svarer ikke og du får ingen følgeseddel, samt de hæver flere penge end aftalt. Har forsøgt siden januar nu at få 1500 tilbage fra dem som de har hævet for meget fra min konto, de holder en hen med tom snak, svarer først når man giver dem en anmeldelse på trustpilot, og derefter opfordrer en til at tage ens anmeldelse ned fra trustpilot hvis de derimod giver en sine berettigede penge igen. Det er så nu over en måned siden jeg tog den af trustpilot, og nu har de ikke svaret mig siden 23 Marts. Så må man da håbe det her hjælper.

April 28, 2020

0 stjerner herfra..

Havde jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det. Da min første anmeldelse er blevet fjernet, laver jeg lige en ‘ny’.
Jeg vil på ingen måde anbefale at handle hos jimmybirdy - man modtager ikke sine varer og der er ingen svar fra firmaet når man kontakter dem.

April 14, 2020

Forfærdelig service.

Forfærdelig service.
Har bestilt 2 billeder via. aktion fra hans instagramside.
Første omgang modtog jeg dem hurtigt indenfor 1 uge dog uden noget som helst svar i form af Track n trace før selve dagen. Fik sågar først t&t nummeret fra Jimmy birdy efter post nord havde sendt mig en sms med at billedet var ankommet til mit posthus.
Anden omgang er straks værre. Købte et billede torsdag aften og spurgte hvornår jeg kunne forvente det, fik intet svar fra ham i over en uge med en besked hveranden dag.
Fredag ugen efter modtog jeg en besked om at en person ville tjekke op på hvor mit billede var og t&t nummer. Efter han skrev dette forsvandt han igen og har nu ventet yderligere 3 dage uden svar efter de ville “tjekke” op det.
Forfærdelig service, værste jeg nogensinde har oplevet. Det er et hundrede procent sikkert jeg aldrig køber fra ham igen.

February 2, 2020

Fede billeder

Har idag modtaget to mega fede billeder.
Lidt længere ventetid end forventet men det ramte os lige ind black friday og i juletiden, men tilfreds er jeg! Fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra!

December 21, 2019
Rated 2 out of 5 stars

Jeg kan ikke give mere end 2 stjerner…

Jeg kan ikke give mere end 2 stjerner desværre. Jeg bestilte 3 store billeder og modtog en bekræftelse på mail. Så langt så godt. Der gik 2-3 dage så blev pengene trukket. Der gik yderligere 2 uger uden besked. Jeg skrev en mail og bad om forventet leveringstid. Intet svar. For hver uge der gik skrev jeg en mail om forventet levering. Intet svar. Da der var gået 1,5 måned sendte jeg mails hver anden dag og til sidst måtte jeg informere om at jeg ville kontakte min bank. Efter næsten 2 måneder og 10-12 mails dukkende billederne op. Jeg har aldrig modtaget svar fra jimmybirdy.
Billederne er fine, men det har taget lidt af glæden med alt det bøvl. Jeg vil nok være betænkelig ved at bestille mere herfra.

August 10, 2019
Rated 4 out of 5 stars

Super

Jeg bestilte 2 billeder på min fødselsdag 15 juni. Da jeg kun modtog en kvittering og ingen besked med hvornår de ville blive leveret så kontaktede jeg dem på facebook og Instagram og der gik dog nogle dage før jeg fik svar men så fik jeg besked på at de nu var sendt og jeg snart ville modtage en SMS fra GLS, jeg var lidt i tvivl om det nu var rigtigt efter jeg havde set alle anmeldelser her, men idag modtog jeg altså en SMS fra GLS om at min pakke nu kunne hentes i nærmeste posthus :-D jeg har ikke fået besked på de var på vej hvilket jeg undrede mig over! Men ingen klager herfra, jeg har fået mine billeder efter kun 16 dage og de er så flotte! Er super glad og tilfreds 👏🏽

July 1, 2019

Jeg bestilte mine billeder for over 14 dage siden

Jeg bestilte mine billeder for over 14 dage siden og jeg har fortsat ikke modtaget dem .. Der står intet om leveringstid på hjemmesiden så den er selvfølgelig ikke overskredet endnu .. Da jeg skrev til Jimmy Birdy på Instagram hvor der bliver lagt billeder op stort set hver dag, fik jeg hurtigt et svar retur med “Har du ikke modtaget dem?” Og nej for ellers havde jeg ikke skrevet .. Jeg er vild med billederne så det er synd og skam for min kone prøvede nøjagtigt det samme hvor billederne ikke var kommet frem inden fars dag trods de var bestilt god tid i forvejen og jeg har stadig ikke fået svar på min kontaktformular besked jeg sendte for længe siden så håber da at det her hjælper for pengene er trukket for længe siden så det er nok det eneste der er hurtigt ved at handle her ..

June 15, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Bød på en aktion via Facebook og…

Bød på en aktion via Facebook og "vandt" tilsyneladende da jeg fik en privatbesked herom. Kommunikationen var god og jeg fik hurtigt svar, og købte et billed mere. Men herefter stoppede den gode kommunikation. "Jimmybirdy" var svær at få i tale, og jeg spurgte efter et track&trace nr. Dette var svært at få åbenbart. Og efter nogle dage fik jeg nummeret, men pakken var ikke indleveret. Der var blot købt en label. Jeg henvender mig igen herom, og pga helligdage - fair nok - vil der blive tjekket op på det første hverdag efter. Jeg må igen selv skrive om aftenen og hører hvad der sker, og får blot beskeden om at GLS har sagt pakken vil blive scannet i dag.

Jeg synes der var en super træls oplevelse og jeg følte mig langt hen af vejen snydt da det var SÅ svært at få svar fra "Jimmybirdy" efter der var sendt penge. Det endte sågar med at jeg krævede mine penge retur, men fik blot besked om at der ikke blev sendt billeder og penge retur samme vej. Det lykkedes dog at få billeder til sidst og de var som forventet, men oplevelsen og vejen hertil gør at jeg kun giver Jimmybirdy.com 1 stjerne. Der skal MEGET bedre kundeservice til. Og skulle al den ventetid til, fordi der skulle printes billeder, var det bare at give kunden besked!

Derudover er det virkelig øv at vide at man har "vundet" en aktion når de resterende bydere OGSÅ har fået samme besked. Jeg endte så med at betale mest. ÆV

June 11, 2019

Plads til forbedring

Opdatering 17/6
Må simpelthen fjerne nogle stjerner igen. Efter dårlig oplevelse, men undskyldning fra Jimmy gik jeg op på 4 stjerner fra 1.
Men nu har min mand bestilt nogle billeder og præcis det sker.... pengene er for længst trukket men vi må igen vente uden at kunne få nogen information .....

May 28, 2019

kanon service!

Jeg har i tiden købt mellem 10-15 billeder af Jimmy og der har aldrig været noget! Jo faktisk har servicen været ud over det sædvanlige.
Ikke sidste gang jeg køber hans billeder :-)

April 14, 2019

jimmy Birdy

Bestiller og betaler på mobilepay for et billede, fortæller på messenger, at det er en julegave og da det er bestilt d 6/12 er der god tid skriver de.... men det er desværre ikke uden en masse skriverier om, at få mit track and trace nr. Samtidig kan jeg se på GLS, at der er oprettet label, men efter mange samtaler med GLS som ikke har fået indleveret mit billede bliver jeg nervøs for om det når frem til jul, mit billede blev ikke afleveret til GLS før jeg truede med politianmeldelse, hvis ikke mit billede eller mine penge kom retur, derefter skete der noget. Trist at skulle ende der og at de hos Jimmy Birdy ikke kender til, at behandle købere af deres produktioner ordentligt, nu har vi 4 billeder hængende derfra, 3 af dem er købt gennem andre det sidste, som bliver mit eneste købte jeg til min kæreste i julegave, det nåede frem men sidder med en følelse af, at havde jeg ikke reageret så stod det sq nok stadig på deres værksted og måske var det aldrig kommet.

December 31, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Den dårligste net handel jeg kender

Den dårligste net handel jeg kender, de har trukket penge for flere måneder siden uden at sende varer, har været i kontakt med dem 11 gange uden resultat, hold jer væk fra denne biks, De vil kun have dine penge !!

October 12, 2018
Rated 3 out of 5 stars

Once again I have faith!

Efter en behagelige samtale med Morten fra Jimmy Birdy kom vi frem til årsagen for mine manglende plakater, som viser sig at være min egen skyld. Glæder mig til snart at modtage dem :-))
Håber samtidig vores samtale var med til at påpege vigtigheden med at svare på kundernes henvendelser :-))

February 22, 2018

I denne travle jule tid

I denne travle jule tid, tog jeg chancen og bestilte lidt flere fede billeder til min samling af billeder fra denne kunster Jimmy birdy 🙏🏼

Havde ikke regnet med de ville nå frem da det jo er en travl mdr men de blev leveret privat, pænt pakket ind 🙏🏼

Så trods lidt dårlige anmeldelser her inde kan jeg kun sige at dem er der ingen hold i 👊🏼

Tak for en hammer god jule handel 🙏🏼

I må have en super god jul og godt nytår Jimmy birdy artworks ❤️🙏🏼

December 23, 2017
Rated 5 out of 5 stars

Jeg vil gerne give Jimmy 6 hvis ikke …

Jeg vil gerne give Jimmy 6 hvis ikke mere stjerner... jeg bestilte et billede i sidste uge, og forklarede ham at nogle folk her lavede dårlige anmeldelser. De er nok ikke altid 100 % korrekte. Han fortalte mig så at jeg ikke skulle være nervøs, han ville personlig aflevere det og så kunne vi afregne på stedet.Og i dag står jeg så med mit billede i hånden, som er perfekt. Han kom som aftalt. Det kalder jeg KANON service og jeg vil til enhver tid bestille igen. Kære folk derude, i skal ikke være nervøse for at bestille noget hos denne seriøse mand som lever af dette. Hilsen en meget tilfreds modtager. Dorthe fra Rødekro

November 9, 2017

Verdensklasse service

Har netop i dag fået leveret mit 10. værk af Jimmy Birdy - og det blev endda leveret personligt, hvor han endda kørte ekstra for at jeg kunne nå det indenfor min tidsramme. Det kalder jeg sgu god service og kundepleje. Sådan! Har købt alle mine billeder indenfor der sidste år og det er både til mig selv og også gaver til familie og venner. Alt er leveret til tiden og i verdensklasse kvalitet. Har intet negativt at sige om Jimmy Birdy. Køber 100% igen derfra - både fordi jeg elsker de fede designs men også for den gode behandling.

Tak herfra fra en meget tilfreds kunde!

October 30, 2017
Rated 4 out of 5 stars

Levering til tiden

Bestilte 2 plakater. Fik besked på at leveringstiden var 5-8 arbejdsdage, den blev overholdt. Var dog spændt på om der var hold i det efter at have set anmeldelserne her på TRUSTPILOT. Jeg har intet at sætte på JimmyBirdy. Kanon gode billeder og service.

December 16, 2016

Take a closer look