Mit navn er leeth
Mit navn er leeth
jeg har været ansat hos JP vagt for noget tid siden og har oplevet det værste ting man kan opleve! jeg har været ansat blandt andet i psykiatrien og bosteder og jeg har været inde i psykiatrien uden at have været trænet i at være der og være ansat i Sundholm og der foregik mange ulovlige ting blandt andet deres medarbejdere tager stoffer og sover på kontor og nogle af dem er ansat uden at have vagt kort eller blev oplært i at være i selve akutmodtagelsen og jeg var en af dem der ikke blev oplært i at være i akutmodtagelsen i Slagelse blandt andet og Roskilde og de snyder med løn og bruger folk som slaver og når de ikke har brug for dem finder de en undskyldning for at fyre dem og denne grund passer heller ikke. Jeg synes i skal passe på med arbejdet for dem eller hyret dem til at tage jeres opgaver og det gælder både i psykiatrien og bosteder. Og deres medarbejdere ryger og sover imens de er på arbejde. Kan arbejde op til 16 timer på en dag. Og hvis man ikke tager opgaven så bliver de fornærmet og finder en undskyldning på at fyret en. Og de tilbød mig også at jeg kan tage nogle af pengene sort. Så jeg håber kommunerne og folk passer på det fusk familie firma!!!! Ps de ansætter nogle personer som der ikke egnet til at være vagter som bliver fyret fra andre firmaer på grund af vold.