See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

En god sag men totalt umoralsk markedsføring Når man framelder tigger mails fortsættes på SMS, hvor man oven i købet skal betale gebyr for at framelde og så bliver man alligevel kontaktet telefoni... See more

Rated 3 out of 5 stars

Har selvfølgelig købt årets julemærke, for det går til et virkelig godt formål. MEN har ikke skrevet mit telefonnr. på bestillingen (kun 8 nuller). For sidste år blev jeg bombarderet med telefonopri... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Det er rigtig let at støtte Julemærket med et valgfrit beløb, og endda ved at benytte Mobilepay kan man få fradrag for sit bidrag. Man skal blot tilmelde sig Donationer i Mobilepay app'en så sker det... See more

Company replied

Company details

1. Public & Local Services

Information provided by various external sources

Hvert år får ca. 1.000 børn i alderen 7-14 år hjælp til at tackle trivselsproblemer som mobning, ensomhed og lavt selvværd på de fem Julemærkehjem.

2.3

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

Læs det her!!!

jeg har haft et ophold derhenne og det stinker sygt meget. De voksne holder ikke deres løfter, bryder regler de siger vi ikke selv må bryde, og har flere dage derhenne været sulten næsten hele dagen da maden ikke mætter.

April 8, 2026
Rated 5 out of 5 stars

God webshop med fine varer

Jeg synes at man kan få nogle gode produkter i webshoppen og der er altid et godt tilbud.

February 5, 2026

Kære Henrik

Vi er meget glade for at høre, at du syntes godt om vores webshop og produkter.
Du skal have tak for den flotte anmeldelse.

Rated 1 out of 5 stars

Usmageligt at blive ved med at jagte folk.

Ja, så blev jeg igen ringet op af Julemærkefonden.
For år tilbage, gav jeg et månedligt beløb. Det stoppede jeg, da jeg gik på pension. Siden da, er jeg jævnligt ringet op af julemærkefonden. De kan se, at jeg engang har givet bidrag, så nu bliver jeg simpelthen aldrig af med dem igen. Jeg ved ikke hvor mange gange, og til hvor mange personer, jeg har forklaret mig, og nu gider jeg simpelthen ikke mere. STOP DET!!! Det smager ganske enkelt af tiggeri og stalking.
Jeg har i dag fremsendt en mail til jer, hvori jeg (igen) beder jer om at slette mit telefonnr. fra jeres lister. Tak
Lisbeth Larsen
Nykøbing F

Angående nedenstående svar:
Jeg har sendt jer en mail, samme dag, og bedt om sletning af mit telefonnr. Det kommer ikke bag på mig, at jeg ikke har modtaget en bekræftelse på sletning, men igen, - får jeg en opringning mere, så får I en politianmeldelse. Jeg er træt af det og vred og det lugter af stalking. Alt, fordi man har hjulpet, men ikke gør det mere.
Svar på 24.10
Det er da sjov at I kan finde mit telefonnr. når I ringer, men ikke når I skal slette det. Er det ikke lidt mærkeligt? Og nej, jeg ringer ikke til jer.

October 10, 2025

22/10 2025
Kære Lisbeth,
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse, og det beklager vi naturligvis.
Vi kontakter som udgangspunkt ikke tidligere donorer mange gange, så der må være sket en fejl. Det kan vi kun beklage.
Vi vil meget gerne sørge for, at du ikke bliver kontaktet igen. Vi vil bede dig kontakte kundeservice på tlf. 3313 3745 eller info@julemaerket.dk, så vi er sikre på at få sat en markering med ”nej tak til kontakt” på den rette Lisbeth Larsen.

24/10 2025
Kære Lisbeth.
Tak for dit svar retur.
Vi vil meget gerne i kontakt med dig og få det løst hurtigst muligt, da vi på ingen måde er ude på at genere dig. Vi kan dog ikke finde dig i systemet ud fra kun dit navn og by, så hvis vi kan få nogle flere oplysninger fra dig og finde dig frem i systemet, kan det lykkes for os. Vi vil derfor sætte pris på, at du kontakter os med mere info på tlf. 33 13 37 45 eller info@julemaerket.dk

På forhånd tak for hjælpen og god dag.

Mvh. Julemærkefonden

Rated 1 out of 5 stars

Men opdager knap nok hvad man lige pludselig har givet lov til

Kan man ikke komme ud af sådan en aftale. Virker ret bondefangeri agtig den måde I står og hverver medlemmer

July 31, 2025

Kære Torben
Vi er meget kede af din oplevelse.
For hjælp og vejledning har man altid mulighed for at skrive til vores info@julemaerket.dk eller ringe til vores Kundeservice på telefon 3313 3745 man-fredag kl.09:00-15:00, og vi vil med glæde hjælpe.
Tak for din interesse i at hjælpe børnene på Julemærkehjemmene❤️
Vi ønsker dig en dejlig dag

Rated 1 out of 5 stars

Hvis du vil have penge så lad være med…

Hvis du vil have penge så lad være med at lave sån en utrolig dårlig reklame med en eller anden tøs der spiller skuespil. Gider sgu ikke sende til falsk fremvisning som dette

November 20, 2024

Kære Martin
Du bestemmer naturligvis helt selv, hvad du vil bruge dine penge på.

Hvis du vælger at støtte Julemærkehjemmene, er du med til at gøre en stor forskel for børn, der fx har oplevet at blive talt grimt til og om på nettet. Din støtte hjælper dem til at få det bedre og styrker deres trivsel og selvværd.

Thomas, Julemærkefonden

Rated 5 out of 5 stars

Det er okay at I ringer efter køb på…

De er super flinke at snakke med og kimer ikke en ned, super godt!

March 27, 2023

Reply from Julemaerket.dk

Kære Mark, Tusind tak for din flotte anmeldelse. Den sætter vi stor pris på. De bedste hilsner Charlotte Julemærkefonden

Rated 1 out of 5 stars

En god sag men totalt umoralsk…

En god sag men totalt umoralsk markedsføring
Når man framelder tigger mails fortsættes på SMS, hvor man oven i købet skal betale gebyr for at framelde og så bliver man alligevel kontaktet telefonisk.
Synd for det er en god sag, men find andre gode sager at støtte.
Gad vide hvor mange penge som går til markedsføring, bestyrelses honorarer og til børnene.
Desværre må man mistænke at de sidste får det mindste

January 24, 2022

STOP

Jeg vil, undskyld mit franske, skide højt på den noble sag og det gode formål.
HOLD. OP. MED. AT. SPAMME. MIG. MED. SMS'er!

November 30, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god sag som mange flere burde…

Rigtig god sag som mange flere burde støtte.
Jeg giver 5 stjerner pga. Sagen
Og NUL stjerner til jeres ringe forsendelse.
Bestilte ark og post kort.
Ark kom, ingen post kort. Jeg ringede og fik god service. Hun ville sende med det samme.
Her en uge efter modtager jeg besked fra post nord om at post er på vej. De har bare ikke modtaget pakken endnu.
Det kan ikke være så svært at gøre det bedre.

December 14, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Ingen julemærkeark - INTET erstatningsark!

Hvor ringe kan I være!!

I oplyser 5 dages leveringstid og skriver ankommer det I ikke, så kontakt os. Min gamle kontakte jer .... Vent 2 dage!!

2 dage efter skriver vi igen - Og nu stopper ALT!!

Det er mig der har bestilt ordren pga hun er en ældre dame, hvor jeg syntes det her er under al kritik. Selvom I skriver det er sendt d 9/12, så tænker jeg I også laver fejl indimellem og det måske ikke er sendt....

Forventer I tager action - Ellers ringer jeg, når I sælger en vare, der absolut IKKE er kommet frem.

Ordre nr. 112656

December 20, 2019

Kære Lisbeth
Vi er rigtig kede af den ærgerlige oplevelse, og som aftalt i telefonen har vi sendt en ny vare med pakkepost.
Din oprindelige ordre blev sendt af sted dagen efter købet, men den må simpelthen være forsvundet i leveringen.

Vi er som sagt kede af det her men ønsker dig og dine pårørende en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Katrine

Anbefaling

Jeg vil på det varmeste anbefale alle der har brug for det.søger om at komme på Julemærkehjemmet da de gør et stort stykke arbejde for børnene, kender selv en der blev hjulpet og lever efter det den dag i dag .

October 31, 2019

Take a closer look