Company replied
Hej! Jag tyckte om att vår jurist Fernando Cisternas svarade snabbt på chatten och rindge tillbaka samma dag. I fortsättningen svarade han lika snabbt på alla frågor på mejl och SMS. Jag är nöjd me... See more
Company replied
Otroligt tacksam för hjälpen. Strålande service, snabb i mail och telefon. Avtalet är super snyggt gjort och jag kommer verkligen vända mig hit igen! Starka rekommendationer att alltid be om h... See more
Company replied
Tog oerhört lång tid att gå ett enkelt bodelningsavtal och ingen information om hur lång tid det skulle ta även när jag hade kontaktat dem. När jag tillslut fick avtalet så var det inte korrek... See more
Du anger villkoren för avtalet Online på Jurida.se, en jurist tar hand om resten. Vi hjälper er upprätta t.ex. Testamente, Samboavtal, Äktenskapsförord, Bodelningsavtal, Gåvobrev, mm.
Strandbergsgatan 61, 112 51, Stockholm, Sweden
Wow. Personalen på jurida är otroligt serviceinriktade!
När jag tillslut fick avtalet så var det inte korrekt. Ett av personnummerna var helt fel och hur stort del ena personen ägde av gemensam bostad. Fick kontaktade Jurida flera gånger för att få ett korrekt avtal. Tog 4 dagar för dem att åtgärda en sådan simpel sak. Fast det var fel de två första gångerna de skickar det nya korrekta avtalet. Fjärde gången lyckades dem äntligen leverera det avtalet som jag hade beställt och betalat för.
Fick ingen ursäkt eller förklaring varför det vart som det vart, utan endast ett automatiserad mail där det står
” Du är en mycket värdefull kund till oss och vi strävar efter att du ska vara 100% nöjd”
Dem gör exakta motsatsen till att få en 100% nöjd kund.
Super bra service och enkelt förfarande för oss kunder.

Reply from Jurida
Absolut professionellt arbete som gav mycket hjälp!

Reply from Jurida
Supernöjd! Jurida är snabba och man får bra hjälp. Kan verkligen rekommendera Jurida.

Reply from Jurida
Helt klart bäst! Snabb hjälp och väldigt kunniga. Svarar på alla sorters frågor . De förklarar på ett så utförligt sätt som möjligt. Inga frågor är ”dumma” jag känner verkligen att de lyssnar och bryr sig. Kommer definitivt att välja Jurida till alla mina framtida juridiska ärenden. Tack så mycket för er hjälp!

Reply from Jurida
Måste säga att jag och min mamma är mycket nöjda med den framtidsfullmakt som ni upprättade. snabbt, korrekt och proffsigt. Jag kommer verkligen rekommendera er till vänner och bekanta Thomas

Reply from Jurida
Starka rekommendationer att alltid be om hjälp av Jurida.
Otroligt tacksam!
Mvh
Tim

Reply from Jurida
Fick snabb och proffsig hjälp till ett rimligt pris

Reply from Jurida
Jag tyckte om att vår jurist Fernando Cisternas svarade snabbt på chatten och rindge tillbaka samma dag. I fortsättningen svarade han lika snabbt på alla frågor på mejl och SMS. Jag är nöjd med äktenskapsförordet han skrev och att han gav oss tydliga instruktionen hur man registrerar den på Skatteverket. Tack för jobbet!

Reply from Jurida
Mycket bra, med snabb återkoppling och väl utfört arbete. Bara plus.

Reply from Jurida
Mycket bra och smidigt förfarande. Hade följdfrågor och de tog sig tid och svarade på allt, erbjöd sig att korrigera (men det var inte nödvändigt). Toppen!

Reply from Jurida
Utmärkt bemötande. Kunniga och snabba svar, och snabb service!
Behöver Ni ett kontrakt eller bara juridisk hjälp rekommenderar jag starkt Jurida.

Reply from Jurida
Väldigt lätt att använda och går snabbt att få avtalen.

Reply from Jurida
Bra service, mycket bra information och rådgivning. Rekommenderas!

Reply from Jurida
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.