Jyske Bank Reviews 111

TrustScore 1.5 out of 5

1.5

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Undgå jyske Bank. De svarer ikke som lovet indenfor 3 hverdage ved skriftlig henvendelse. Kontaktede banken og fik at vide, der er ingen tilstede i min afdeling og jeg skulle skrive….hvilket allerede... See more

Rated 2 out of 5 stars

Jonglere ikke rundt med særligt store beløb på mine konti med det fungerede upåklageligt med den forrige. Nu... Tilbageskridt af de helt store. Det må være nogle enormt kloge mennesker (og beslutnin... See more

Rated 1 out of 5 stars

Useriøs bank Svartid indenfor 3 hverdage holder slet ikke. Har nu i 3 måneder forsøgt at være i dialog med jyske bank, hvor de lover at ringe og svare på beskeder. Der sker intet. De lukkede... See more

1.5

3-star
2-star
1-star

Elendig nyt design/funktionalitet

Elendig nyt design/funktionalitet. Jeg har været kunde i over 20 år, brugt netbank flittigt. Den nye version er måske tilpasset mobilbrugere, men til Desktop Win PC er det noget skidt - en spade er en spade

Alt for mange små dialogbokse, Jeg kan aldrig huske hvilket menu punkt jeg skal vælge og spilder min tid ved at vælge den forkerte.
Mit ønske: Store informative skærmbilleder med sigende tekster. Ikke en masse klik, men hele skidtet på en side, så jeg kan se, hvad jeg har lavet, så jeg kan se, hvad jeg er i gang med.

Læs gerne den bedste artikel nogensinde om U I af Jacob Nielsen, søg Jacob Nielsen U I og du finder den

April 2, 2026

Rekruttering forklædt som uddannelse

Jeg undrer mig over Jyske Banks samarbejde om et såkaldt “uddannelsesforløb” for COBOL-udviklere, som i praksis fremstår mere som rekruttering med risikooverførsel end som reel uddannelse.

Forløbet kræver fuldtidsdeltagelse på faste hverdage uden løn, kombineret med en kontraktlig forpligtelse til efterfølgende ansættelse og tilbagebetalingskrav, hvis man afbryder. Samtidig nævnes muligheden for dagpenge, selvom deltageren er bundet af fuldtidsundervisning — noget der for mange vil være svært at forene med rådighedsreglerne.

Markedsføringen lover høj efterspørgsel og langsigtet jobsikkerhed, men giver efter min vurdering ikke et balanceret eller gennemsigtigt billede af vilkår, risiko og reelle alternativer for deltagerne.

Jeg forventer mere klarhed og ansvarlighed fra en stor og etableret bank, når man indgår i konstruktioner, hvor uddannelse, arbejde og økonomisk ansvar flyder sammen især når målgruppen er nye eller karriereskiftende i IT-branchen.

January 29, 2026

Ingen service eller svar

Undgå jyske Bank. De svarer ikke som lovet indenfor 3 hverdage ved skriftlig henvendelse. Kontaktede banken og fik at vide, der er ingen tilstede i min afdeling og jeg skulle skrive….hvilket allerede var sket.
Der er ingen hjælp at hente. De virker helt ligeglade med kunderne.

January 21, 2026

Overtræk

Overtræk

Jeg har gentagne gange set overtræk på min konto et overtræk der altid bliver godkendt af Banken

Hvordan kan jeg få et overtræk når der ikke er bevilget overtræk

December 16, 2025

Mangler gennemsigtighed i rådgivningen

Vi bad Jyske Bank om beregninger på et F5-lån med 5 års afdragsfrihed samt alternativer, så vi kunne sammenligne mulighederne. I stedet modtog vi dokumenter på et nyt 30-årigt lån, som vi blev bedt om at underskrive hurtigt. Vi kunne have ønsket en mere gennemsigtig rådgivning med fokus på de løsninger, vi specifikt efterspurgte.

September 22, 2025

Efter 25 år som kunde

Efter 25 år som kunde , skulle jeg vise en kontrakt på husleje indbetalinger , der starter i 2017 og først i 2025 , skulle vise kontrakten og pludselig andre krav , for at få en ekstra konto , det er muligt de skal holde øje med hvidvask , men sku da ikke 8 år efter , indbetalingerne er startet , så farvel og tak, til en ubehøvlet bankansat.

June 1, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Den bank vil jeg ikke være kunde i

Jeg har arvet penge efter mine forældre, så jeg købte mig en ny bil, købte diamantsmykker og overførte penge til min datter og barnebarn, men så bliver jeg kontaktet af min bank, fordi de mistænker mig for hvidvask, hvad er det for noget, når de kan se, at jeg har arvet pengene.
Så jeg skifter bank, sådan en bank har jeg vil jeg ikke være kunde i.

February 14, 2025

Farvel efter cirka 30 år

Farvel efter cirka 30 år. God service som stille og roligt er forringe i Roskilde. Omlægning af boliglån gik helt galt og hverken min rådgiver eller afdelingslederen ville hjælpe. Samtidig lukker den fysiske afdelingen i Roskilde. Så nu blevet det Danske Bank fremover.

June 13, 2024

Rejse forsikring

Både Jyske Mastercard Gold og Jyske Mastercard Platinum inkluderer en omfattende afbestillings- og rejseforsikring.

Sådan skriver Jyske Bank

Det var grunden til, at vi i sin tid fik et Jyske MasterCard Platinum. Det må desværre konstateres at det er stærkt vildledende og ikke i overensstemmelse med sandheden. Fakta er desværre, at afbestillings- og rejseforsikring i Tryg, tegnet af Jyske MasterCard er en discount forsikring. Vi har i 2 tilfælde måttet afbestille rejser, i den tro at det dækkede forsikringen. Begge gange fik vi intet. Det har betydet en tab for os på 30.000 kr.
Utroligt skuffet at den bank vi har haft i mange år, prøver at snyde deres egne kunder på den måde-

January 4, 2024

Det er så ringe en bank

Det er så ringe en bank, at det næsten er ufatteligt.
jeg har kun en boligkredit hos dem og alligevel skal jeg betale 40 kr i gebyr hver måned for at have netbanken.
Jeg kan ikke bruge min vanlige browser, for det har de ikke opdateret til.
Min pc er opdateret både systemmæssigt og browsermæssigt..

January 2, 2024

IT-systemerne forfærdelige.....

Ville oprette en opsparingskonto, men må nu opgive da deres IT systemer er for elendige. Rådgiverne jeg snakkede med var virkeligt rare og hjælpsomme, men....
En ting er den MEGET omfattende dokumentation de skulle have, men deres IT systemer kan ikke klare uploaden af filerne.... Nu efter et par ugers forsøg på at trænge igennem må jeg opgive.... Nu er jeg færdig med at spilde min tid på dem!!! ØV.

December 27, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Tager penge fra børns sparegris

Sat dårlig stil…
Den lille fyr i forgrunden er en gave fra Jyske Bank til en af mine drenge. En sød sparegris der naturligt, troede jeg, tjente 2 gode formål: Markedsføring af Jyske Bank og en lille opfordring til den unge mand om at spare lidt op. I dag tænkte vi at dens propfyldte mave skulle tømmes og her viste det sig at Jyske Bank havde en lille tanke mere med “gaven”…. 60 kroner til banken for at smide mønterne i tællemaskinen som naturligvis blev trukket fra de opsparede mønter.
Ud over at det er dårlig stil at gi børn en gave man senere vil tjene penge på, så skinner det i øjnene at maveindholdet udgjorde 221,25 og så minus de 60 kr til Jyske Bank mens Jyske Banks overskud i 2022 udgjorde 3,7 mia. Og drengen er oven i købet kunde i banken - altså indtil i morgen

December 13, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Absolut en røver forretning!

Absolut en røver forretning!
Har været kunde i netbank siden 2014 (Finansnetbanken) og startede med at være godt tilfreds, men efter Jyske overtog er det gået ned ad bakke. Jyske appen er jo amatøragtig med lukketider på online funktioner.
Nyeste hvidvask regler fortolkes rigidt, så alle transaktioner er mistænkelige som udgangspunkt - Alle er kriminelle indtil det modsatte er bevist. kort spærres og transaktioner låses med hård hånd - og giver "gode gebyrer" for at tilbageføre automatiske betalinger. Mistænker at det hænger sammen med direktørskiftet hvor man hentede en direktør fra Danske bank (efter hvidvask dramaet hvor de skulle af med nogen kriminelle) Tænker nye direktør forsøger at skabe en skov at gemme sig i.
De resterende par tusinde kroner på min konto er i praksis stjålet, efter at jeg har oprettet ny konto hos anden bank, ved at spærre min kode dagligt, samt gebyrer de lige kunne finde på til lejligheden.

Kan kun advare imod denne bank.

October 2, 2023

Is this your company?