Kariselaegerne Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Umulige at komme i kontakt med

Umulige at komme i kontakt med
Et halvt sekund efter kl 8.00 hvor de åbner kommer besked at de har travlt på telefonerne. Ring senere. Ingen mulighed for at vente i en kø.
Har mellem 8 og 1050 ringet ca 400 gange hver gang tlf svarer besked om at de har travlt på telefonen, ring senere
Det skal retfærdigvis siges, at når man først får kontakt, er de flinke og løsningsorienterede.

May 4, 2026
Rated 3 out of 5 stars

Skulle ha en attest

Skulle ha en attest. Den var ligepludselig blevet egenbetalit.
Det blev ikke nævnt da jeg fik en tid.
800 kr er mange penge for en pensionist,sidst på måneden.
Og jeg ku ik få kredeit til fredag.
Så nu må jeg så med Flex igen på fredag.
Så koster det lige 100 kr extra.
Mon det kan udløse et lægeskift.
Tanken strejfer.

November 26, 2025
Rated 5 out of 5 stars

super søde

super søde, jeg har kun oplevet god behandling for mig og min søn
meget børnevenligt sted med legetøj + han får legetøj efter et lægebesøg, så god stil!!

August 5, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Måske et godt lægehus jeg ved det ikke!!

Måske et godt lægehus jeg ved det ikke, da jeg endnu ikke har opnået, at få en tid.
Har ellers forsøgt flere gange - deres system med tid samme dag fungerer ikke - 2 gange har jeg forsøgt fra kl. 08 og været i kø som henholdsvis nr.15 og 25 (35-45 minutter)hvor efter jeg har fået den besked, at der ingen tider var den pågældende dag hos nogen af lægerne. Men jeg kunne gå på online booking efter kl.13 for, at bestille tid til næste dag - dog har der aldrig været ledige tider hos nogen af lægerne på siden.
Det er ikke et system for patienter/borger der har et arbejder, at passe!
Venlig hilsen Jonna Yde

May 14, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Det bedste lægehus nogensinde!

Det bedste lægehus nogensinde.
Jeg skiftede læge fra Store Heddinge (Stevns lægerne), da de aldrig kunne svare på hvorfor jeg havde diverse rygsmerter og andre problemer.

Da jeg så ankommer til mit første besøg hos Karise lægerne, der fortæller de mig at der er slet ingen journal på mig, som de har prøvet at få fat på fra Stevns lægerne.

Eftersom jeg har skiftet, har jeg fået udbredt alle mine problemer, på en virkelig professionel måde. Kan klart anbefale det her lægehus!

August 31, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Kan desværre ikke hjælpe dig

Efter at have været en tur på skadestuen, skulle syningerne efter en flænge på ca 5 cm fjernes.

Jeg kontaktede det nærmeste lægehus, for at få fjernet syningerne. Desværre kunne lægehuset ikke hjælpe mig, men henviste mit til "egen læge", uagtet, at det er mange timers rejse væk.

Men som sagt, vi kan ikke hjælpe dig, trist besked at få, især når man aldrig har kontakt med sygehusvæsen og læger iøvrigt.

Så er man jo henvist til selv at fjerne tråden, måske inspireret af Post Danmark's "hent selv din pakke" :)

Kariselægerne vil desværre ikke give mig deres email adresse, så jeg har ikke kunnet angive adresse, således at de kan modtage kopi af dette.

February 22, 2017

Is this your company?