Kjolen levede helt op til mine forventninger, hvilket jeg ved kan være en udfordring.
Størrelsesmæssigt er kjolen tilsvarende som beskrevet.
Vil helt klart anbefale jer.
TAK
Størrelsesmæssigt er kjolen tilsvarende som beskrevet.
Vil helt klart anbefale jer.
TAK
Har fået en enestående service hos Karmamia, fik byttet min kjole, til en anden der passede bedre til det Bryllup vi skal til, de gjorde alt for at hjælpe og mere til, virkelig god kundeservice.
Super kvalitet og god kundeservice. Har en enkelt gang haft en nederdel som ikke levede op til forventningerne (blev løs i elastikken efter 1,5 års brug). Der var stor imødekommenhed fra Karmamia og nederdelen blev byttet uden indvendinger. Se, DET er service!
Virkelig en god oplevelse at handle i butikken. Rigtig god service, ud over det sædvandlige🙏🏻
Rigtig lækkert tøj og god kvalitet. Super kundeservice
Har flere nederdele, kjoler, skjorter derfra og elsker deres tøj og kvalitet.
Vil anbefale at han håndvasker deres tøj, det gør jeg ihverfald for at passe på det.
Levering er også i top, samt service .
Var 1. gangskunde hos KARMAMIA, og meget i tvivl om størrelse og model.
Fik super rådgivning. Let, effektiv og hurtig bytte til korrekt størrelse - fantastisk kundeservice.
Kommer helt sikkert tilbage.
Smukke designs og super hurtig levering. Elsker at deres prints ikke udgår efter en sæson, men forbliver i produktion, så tøjet ikke bliver uaktuelt, men i stedet kan mixes på tværs af sæsoner og kollektioner.
Fantastisk kvalitet, tidsløst design og mønster -og super hurtig leveringstid. Har to kimonoer jeg måske har brugt 500 gange fordelt over fire år. Både til pænt brug og på stranden over bikini. De bliver altid pakket i kufferten og krøller absolut aldrig - det er et mirakel :D.
De ser stadig sprit nye ud.
Fantastisk smukt design, som kan bruges både til hverdag og fest, jeg er vild med det.
Jeg syntes dog ikke kvaliteten lever op til deres egen vision, om kvaliteten er så god at den bruges i flere sæsoner, jeg har haft 4 forskellige designs, og der går tråde løs på stoffet, efter få gange brug. så det ser meget slidt ud. Dette til trods for at jeg kun har brugt tøjet pænere lejeligheder, og aldrig til hverdag. Jeg syntes det er rigtig ærgerligt, da jeg virkelig syntes det er flot design og det er lækkert at have på. Jeg talte med butikken hvor jeg køber mit tøj, om det, hvor de sagde at det måtte man forvente med satin. Må finde et andet bæredygtigt mærke.

Reply from KARMAMIA Copenhagen
Fantastisk service, hurtigt svar og ingen diskussion.
Derudover smukt tøj i god kvalitet.
Fantastisk tøj og verdens bedste og hurtigste kundeservice. Her vil jeg bestemt handle fremover
Rigtig god kundeservice. Der blev svaret på alle de spørgsmål jeg havde til specifikt tøj. Jeg bestilte og modtog en kjole. Flot kvalitet. Beskrivelsen svarer til produktet. Hurtig levering. Kan anbefale dette firma.