Styr væk fra dette elendige firma, de er kun ude efter 1 ting, PENGE! Sender lærling til 600kr timepris, der skal: - Konsultere med sin chef hele tiden. - Handle forkert ind, så ekstra tur til... See more
See what reviewers are saying
Kan kun anbefale Københavns vvs.! God sparring på badeværelses projekt. De kommer som aftalt. Aftalerne bliver holdt. Giver besked hvis de bliver forhindret/forsinket. Har brugt Københavns vvs... See more
Ringe service. Har et toilet der løber og betalte 1800kr for at de skiftede reservedele i cisternen som ikke løste mit problem i mere end et par dage. De ville ikke engang tage ud og kigge probl... See more
Helt til grin "service". Fik lavet en vvs attest ved salg af andelslejlighed. Stillede spørgsmål til den, og efter gentagen kontakt og forsikring om svar, samt rykkergebyr lykkedes det først at modt... See more
Company details
Information provided by various external sources
Uanset om det er store eller små opgaver, løser vi dem med den faglige stolthed i højsædet. Fra opsætning af ventilation og klimaanlæg til service på varmeanlæg; fra arbejde med køkken og bad til udskiftning af rør og faldstammer. Skal I have udført et større arbejde, anbefaler vi, at I tager os med på råd fra starten. På den måde kan vi rådgive om de mest optimale løsninger, så I får det bedste resultat, når arbejdet er færdigt.
Husumvej 88, 2700, Brønshøj, Denmark
- service@kbhvvs.dk
- www.kbhvvs.dk
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Utrolig ringe service
Utrolig ringe service!
Jeg bestilte en mand til at komme og reparere mit toilet. Han kom en time for sent, og endte med at være i lejligheden i under 2 min. Han træder ind af døren, ser ned i toilettet og siger: "Det kan ikke laves, desværre". Alligevel fakturerer Københavns VVS for en times arbejde. Så jeg skal nu betale 552 kr. for en håndværker, der har set på mit toilet i 40 sekunder og sagt, at det ikke kunne laves.
Jeg blev ikke fortalt noget om deres absurd høje start-gebyr, da jeg ringede ind og betalte opgaven.
Jeg bruger ALDRIG det firma igen.
Dyrt!
2.188 kr for at få udskiftet en Water block vandsikring! Måske skulle de have forhørt sig om det var nødvendigt at møde med 2 mænd til at udføre dette arbejde i stedet for bare at troppe op med lærling! Så havde prisen i det mindste været 1000 kr mindre!
Stor professionalisme - klart at anbefale
Super professionel oplevelse, både da overmontøren Ulrik gav tilbud, og i særdeleshed også ved arbejdes udførsel. Alt gik 112% efter planen, kan varmt anbefale Københavns VVS..
HOLD JER LANGT VÆK. Find nogle andre. ellers bliver det dyrt for jer!
Montering af opvaskemaskine koster det hvide ud af øjnene.
Jeg skulle have monteret min opvaskemaskine, og ringer derfor til KBH vvs.
De sender en mand ud, for at at konstaterer, at de skal have lukket for vandet, ellers kan de ikke montere opvaskeren. jeg har dog varslet, i opgangen, at vandet lukkes. montøren mener ikke der er varslet ordentlig. De tager penge for de 5 minutter han er tilstedet. jeg har dog ikke fået nogle retningslinjer fra KBHVVS, om hvorledes denne varsle skal foregå. Men alligevel, har de en mening om det når de dukker op. Her mener jeg jo at de skulle have informeret mig, så jeg vil kunne tage højde for deres krav.
anden gang de kommer:
her er aftalen at de skal komme kl. 13.
svenden ringer og spørger om han må komme tidligere, hvilket jeg siger okay for, men at jeg først kan være hjemme til kl. 12. Han hører forkert, og tror jeg er hjemme til kl 12, derfor ankommer han kl 11, og der starter takstmetret.
regningen ender på 3932 kr for at montere en opvaskemaskine. 3,5 time for at montere en opvaskemaskine. hvilket i mine øjne lige er i overkanten, for så simpel en opgave.
SÅ MIT RÅD. hold jer langt væk fra KBH-vvs. De tænker mere på pengene, end at levere et godt produkt, til en fornuftig pris.
Skal betale for deres fejl!!!
Virkelig dårlig oplevelse! Jeg skal have skiftet et par stophaner på badeværelset, hvilket burde være en rimelig nem og hurtig opgave. Istedet ender vvs'eren med at knække et rør inde i væggen, så der må fjernes fliser og laves hul for at reparere skaden. Ender med at måtte betale for al den ekstra tid samt materialer de skal bruge på at reparere det rør de selv har ødelagt + mit badeværelse er efterladt med et åbent hul indtil røret som jeg må få en murer ud og lave samt sætte nye fliser op. Da jeg prøver at komme til enighed om en fair pris (mener ikke jeg bør dække alle udgifter for deres fejl), sender de mig direkte til inkasso. Har aldrig oplevet så dårlig service!!!
673 kr for INGENTING
Normalt betaler jeg gerne for god service, men dette vil jeg overhovedet ikke kalde for service.
" Der kommer en vvs'er ud og kigger under min vask og konstaterer efter 2 min, at der sandsynligvis intet er galt, hvorefter han går igen. UDEN at have lavet noget overhovedet."
Dette vælger de at kalde 1 times arbejde.
Så nu står jeg med en vask som stadig er utæt og 673,13 kr fattigere.
Bruger Aldrig dette firma igen.