Khujonederland Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Helaas ook opgelicht

Helaas ook opgelicht! Het pakket werd nog wel verzonden maar vanuit china. Met enkel chinese track en trace. Inmiddels staat het pakket op geleverd maar heb ik nooit wat ontvangen. Op het moment dat ik de orderbevestiging kreeg zag ik dat het mis was. Zo stom dit!

January 30, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Oops te laat de reviews gelezen!!

Oops te laat de reviews gelezen!!
Een vriendin stuurde mij goed bedoeld de link door van winkeljasnederland.cc omdat ik ook zo’n Khujo jas wilde die zij heeft.
Omdat ik dacht dat zij haar jas daar gekocht had, heb ik zonder te checken de jas direct besteld en betaald. En… pas daarna ging ik checken.😬 Zo stom van mezelf! Ik baal als een stekker en probeer info te vinden over de eigenaar van de site maar kan niks vinden. Wie wel wat gevonden heeft over dit bedrijf: ik hoor het heel graag!

January 22, 2025

Do not order here. Oplichters

Do not order here.
Bestel hier niks. Ik zit nog (na twee maanden) op mijn bestelling te wachten! Het zal nooit komen…
Ik heb voor in totaal 350 euro besteld maar werd bijna 100 euro afgeschreven, gelukkig kunnen ze niet eens goed oplichten haha
De url is veranderd nu is het winkeljasnederland.cc onbegrijpelijk dat dit kan!

November 30, 2024

Nep website!

Nep website!! Niet bestellen. Ik had het te laat door na het ontvangen van een vreemde orderbevestiging.

January 13, 2025

OPLICHTING

OPLICHTING, NEPSITE
Als iets te mooi lijkt om waar te zijn dan is dat het ook. Alles voor de halve prijs, geen contactgegevens, geen KVK nummer. TRAP ER NIET IN!,

December 5, 2024

Veel alarmbellen, let op

Niet besteld, omdat ik al duidelijk twijfels kreeg bij het zien van de site. Dit valt bijvoorbeeld op: Geen informatie over het bedrijf erachter, geen kvk, geen adres. Slecht Nederlands, elk woord ook met een hoofdletter. Verzenden standaardlevering: binnen 15-30 werkdagen, voor 13:00u bestellen op werkdagen: Volgende dag in huis. Ik kan geen algemene voorwaarden vinden.

En dit soort zinnen: "Bij bestellingen BOVEN de €90,- in Nederland berekenen we geen verzendkosten. Bij bestellingen ONDER de €90.80,- betaal je €0.00 verzendkosten bij verzending."

Al met al: veel alarmbellen!

December 5, 2024

Fake

Nep website!! Je kan alleen betalen via creditcard. Jas gekocht voor 88,- maar er wordt €100,- gereserveerd. Meteen de creditcard laten blokkeren.
TRAP HIER NIET NET ZOALS ONS IN AUB.

November 29, 2024

SCAM ALERT!!!!

SCAM ALERT!
Vertrouw deze website niet! Dit is een nepwebsite die zich voordoet als de originele. De officiële site waarschuwt zelf voor een aantal oplichterswebsites, waaronder khujonederland.com. Trap er niet in en plaats hier geen bestellingen!

November 9, 2024

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look