Kidsnbaby Reviews

TrustScore 1.5 out of 5

1.5

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Snyd og bedrag. Fik aldrig mine penge retur. Næsten 500 kr. blev stjålet. Jeg må dele denne advarsel mod Kids’n Baby. Jeg bestilte de nyeste sutteflasker fra Philips, og firmaet vælger at... See more

Rated 1 out of 5 stars

Bestilte julegave til barnebarn og blev garanteret det kom frem senest 21/12, via en mail. I følge hjemmesiden var det på lager så og lovet leveret på 3-5 dage - bestilte den 16/12. Pakken dukkede d... See more

Rated 4 out of 5 stars

Skulle købe to autostole, havde rabatkode til hjemme siden, måtte vente to dage på den blev aktiveret grunder teknisk fejl! Så gik der 2 uge så havde jeg stolene! Lidt lang levering! Desværre sad... See more

1. Baby Store

Information provided by various external sources

Kidsnbaby.dk - BILLIGT LEGETØJ & BABYUDSTYR – megaudvalg & alle mærkevarer - alt til BABY & BARN – legetøj, babyartikler, børnemøbler, autostole, barnevogne, børnetøj

Bad

TrustScore 1.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Fik meget venlig betjening og service ved henvendelse.
Handler der bestemt igen

Rated 5 out of 5 stars

Nem og brugervenlig side.

Købte en Autostol hos kidsnbaby.dk, hvorefter jeg modtog pakken dagen efter. Jeg havde på forhånd ringet og fået en meget høflig og kompetent vejledning.
Jeg handler bestemt her igen..

Ny ejer, nye tider

Det må man sige om Kidsnbaby.dk. Jeg har erfaret der er kommet nye ejer og derved en helt ny service. Kan helt klart anbefale at handle her i fremtiden.
Mvh Janni

Godt og seriøst firma

Jeg er ny kunde hos Kids`nbaby, og kan slet ikke genkende tidligere anmeldelser. Mon der er kommet nye indehavere?
Jeg kan berette om en fantastisk behandling hos netop dette firma, og der findes
ikke grænser for den gode behandling vi har fået, her lige før vi skal have vores første barnebarn. vi medgiver vores allerbedste anbefalinger, til Kids`nbaby
Dorte Sahlstrand

August 9, 2013

Useriøst firma

Bestiller en isofix base og nogle ammeindlæg. 20 dage senere har jeg endnu ikke modtaget nogle varer og har heller ikke hørt noget om forventet levering. Så endte med at annullere min ordre og købe varen hos Ønskebørn til trods for den lidt højere pris.

Det nu ca. 1 uge siden jeg bad dem om at annullere min ordre. Det har de heller ikke sendt en bekræftelse på.

23/4-2013 vælger de så at hæve penge fra min konto til trods for at jeg har bedt dem om at annullere min ordre

KUNNE MAN GIVE 0 STJERNER HAVDE DE FÅET DET..!!
Vil ikke anbefale dette useriøse firma til NOGEN..!!

April 8, 2013
Rated 2 out of 5 stars

Meget dårlig oplevelse :(

Jeg bestilte en Stokke barnevogn og noget tilbehør fra Kidsnbaby.dk den 1. december 2012. Da der stod "ikke på lager" kontaktede jeg butikken, som svarede tilbage at jeg kunne forvente en leveringstid på 12 - 15 dage.

Da jeg et par dage inden jul ikke havde modtaget noget, skrev jeg til kundeservice og forhørte mig om ordren. De svarede tilbage at jeg kunne forvente den kom til butikken inden for en uge og de derefter ville sende mig vognen.

Derefter skete der ikke mere.
Inde i januar måned kontakter jeg igen kundeservice, som svarede tilbage, at Stokke fabrikken har haft jule ferie, men at de nu igen er åbne og mine varer vil blive sendt inden for en uge.
Og sådan fortsætter det.
Jeg modtager ingenting, og bliver heller ikke kontaktet. Jeg skriver MANGE gange til dem og forhører mig omkring min ordre, og de er hurtige til at svare tilbage med mange forskellige undskyldninger og lovninger på at vognen kommer i næste uge.

Under hele forløbet har Kidsnbaby.dk ALDRIG kontaktet mig med updateringer, jeg har selv skulle skrive til dem og høre status på min ordre. Kundeservice har altid svaret hurtigt tilbage, men skyldt skylden på både Stokke fabrikken og på fragt firmaet for den manglende levering.

Eventyret sluttede med at jeg modtog en pakke, som indeholdt klapvognen i starten af marts. (Husk lige på at jeg bestilte 1. december). Ingen barnevogn og ej heller mit tilbehør. Barnevogns delen dukkede op 4 dage senere, men stadig ingen tilbehør. Pakken med tilbehøret er ifølge kidsnbaby.dk forsvundet under fragten, da de har valgt at tape den sammen med pakken med barnevognen. (Igen er det fragtfirmaets skyld)
På nuværende tidspunkt har jeg mistet tålmodigheden fuldstændigt og magter ikke mere bøvl og skriveri frem og tilbage, så jeg beder Kidsnbaby.dk om at refundere mig pengene for de manglende varer, hvilket de gør med det samme.

Jeg vil ikke anbefale nogen at handle med den butik på trods af de lave priser!

March 9, 2013
Rated 5 out of 5 stars

Billige priser og god kundeservice

Jeg har bestilt flere ting hos Kids'n Baby og har modtaget tingene uden problemer. Jeg måtte godt nok vente lidt længe på min bestilling, men dette skyldes at en af varerne var i restordre, hvilket de ringede og informerede mig om med det samme og jeg valgte selv, at vente med at modtage resten af ordren, så de kunne sende det hele sammen. Tingene jeg købte var betydeligt billigere end tilsvarende vare, jeg havde fundet andre steder på nettet, hvilket også er nødvendigt, da deres fragtomkostninger er i den højere ende. Jeg var i kontakt med kundeservice flere gange og de var altid søde, hjælpsomme og svarede hurtigt.

March 6, 2013

tilfreds - trods lang leveringstid

Bestilte en brio barnevognskasse, og alt gik fint mht. ordrebekræftelse og at ordren nu var ved at blive behandlet. Men da jeg ikke havde hørt fra dem i 1-2 uger skrev jeg en mail til dem, og fik svar om, at den ikke var på lager, men kom på et senere tidspunkt. Nu skulle jeg ikke bruge den her og nu, men kunne godt have ønsket at de selv have henvendt sig - for god kundeservice skyld. Men de var nu hurtigte nok til at besvare mine mails. Fik det jeg havde bestilt - og kunne godt finde på at bestille derfra igen - jeg ville dog lige undersøge, hvornår de kunne levere varen. Ellers en tilfreds kunde

November 21, 2012

Perfekt

Bestilte 2 autostole søndag aften, mandag formiddag var de sendt, og modtog dem med post danmark om onsdagen. Hurtigere kan det vist ikke gøres.

June 22, 2012

Har aldrig fået varen...

Værste behandling jeg nogensinde har fået fra en netvirksomhed. Bestilte en gåstol, og fik så efterfølgende en mail om at min ordre var registreret. Senere fik jeg en mail om at bestillingen var gået videre til personlig behandling. Efterfølgende har jeg ikke hørt noget som helst fra dem, ej heller modtaget gåstolen. Jeg har skrevet en mail til kundeservice, hvor jeg spurgte til hvornår jeg kunne forvente at få min vare. Intet svar. Har endnu engang forsøgt at skrive til dem inde fra deres egen side, hvor jeg skrev lidt mere bestemt til dem, at hvis de ikke snart gav mig en opdatering, så ville jeg slet ikke have stolen. Igen intet svar. Synes det er rigtig dårlig behandling af ens kunder, da man umuligt kan vide om man skal købe et andet sted, med fare for pludselig at stå med to. Handler aldrig mere ved Kidsnbaby.dk, og kan kun fraråde andre at gøre det. De ringeste anbefalinger herfra.

May 7, 2012
Rated 4 out of 5 stars

Hurtig, venlig betjening, kvik levering!

Den 7.februar ved 16-tiden bestilte jeg på nettet tre Playmobil-ting hos Kidsnbaby i Süderlügum. Kort efter får jeg en bekræftelse på mail. Men en time senere får jeg en telefonopringning fra firmaet, at den ene vare desværre ikke kan leveres, om jeg er interesseret i, at få leveret noget andet i stedet.
Det var hurtig og venlig betjening, og bestemt ikke sidste gang, jeg har handlet der!!
PS. Varen blev leveret med posten 2 dage senere!!

February 13, 2012

Elendig information og service

Pakken dukkede dog ikke op, og jeg hørte intet!!! - henvendte mig så selv, og fik svar at den ikke kunne leveres inden jul - desværre for sent til at ny gave kunne findes! - skrev tilbage hvornår den så kunne leveres, og pludselig var den ikke på lager og de kunne intet sige om levering. Dette er mod lov og regler omkring nethandel da de SKAL oplyse korrekt lagerstatus. De ønskede på ingen måde at give kompensation, og virkede ligeglad med ikke engang at have kontaktet os, men at vi skulle tage kontakt for at få at vide gaven ikke kom.

December 24, 2011

Take a closer look