Killerkebab Reviews 12

2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Lækreste kebab nogensinde

Lækreste kebab nogensinde. Gode råvarer, brødet smagte og var brød. Limonaden var syrlig og god.
Pommes fritterne var smagfulde, varme og sprøde.
(Kunne godt bruge bedre indpakning til fritterne når de skal med hjem, som også beholder sprødheden). Personalet venlige, smilende og imødekommende.

April 1, 2026

Bondefangeri

Købt tipsterbeviser til 2x Kombos købt i appen. Men appen tilføjer så 200kr gebyr (???) fordi ordren efter beviset er ‘for lille’. Bondefangeri

March 30, 2026
Rated 5 out of 5 stars

God mad og kundeservice

God mad og kundeservice!
Jeg var lidt af en hat og kom til at bestille til afhentning på den forkerte restaurent. Det krævede blot en opringning, og så fiksede de det hele. Jeg behøvede ingen gang betale igen, på trods af, at jeg lavede fejlen. Vildt venligt personale. Og så er deres ruller virkelig lækre. Godt indhold og god dyppelse! Stor anbefaling herfra!

February 28, 2026
Rated 3 out of 5 stars

Udmærket kebab, men der er koldt, og de mangler byttepenge og taler ikke dansk.

Jeg har besøgt tre af Killer Kebabs restauranter eller hvad man nu skal kalde dem. Deres shawarmaruller er bestemt gode, andet havde virkelig også været kritisk, da de koster mange penge.

Der er dog et par problemer:

– Der er koldt. Der er en praksis i alle afdelingerne med at lade døren stå åbent, selvom vejret ikke er til det. Det er jo ikke sjovt at sidde og fryse, mens man spiser.

– De er virkeligt dårlige til at have byttepenge. En aften måtte jeg gå derfra, fordi de ikke kunne give tilbage. Jeg plejer at hjælpe dem ved at give lige penge, men det er jo deres ansvar at kunne give penge tilbage.

– Deres personale taler ikke dansk. I deres høje prisleje kan jeg altså godt forvente, at de punger ud til dansktalende personale.

January 5, 2026

‼️ Mega dårlig forretning

‼️ Mega dårlig forretning, turistfælde og intet tlf nr., som man kan kontakte Frb butikken med 👎

Medarbejderne, hverken personale eller manageren taler dansk??

Den kvindelige medarbejder hilser på dansk, og da jeg begynder at svare og tale dansk tilbage, beder hun mig om at tale engelsk, fordi at hun kun har boet i DK 9 mdr.?..

Derefter tager hun min bestilling og 25 min efter kommer hun med den forkerte mad …, og da jeg beder om at annullere bestillingen og refundere mine penge, så fortæller hun at hun ovenikøbet er kommet til at tage for mange penge??

Jeg beder om at tale med manageren, som også kun kan tale engelsk , og da han forsøger at tilbageføre beløbet, påpeger jeg overfor ham, at det ser ud til at han har trukket endnu et beløb fra min konto, forsikrer han mig om at de er tilbage på kontoen om et par timer ..

Nu 1 dag efter kan jeg se at Killer kebab har trukket penge fra min konto, vel at mærke uden at jeg har fået mad mv derfra 👎

** Jeg tager dertil og kræver mine penge tilbage fysisk **

Men en advarsel til alle, som er faldet for deres falske markedsføring.

Dårligt uddannet personale, uden sprogkundskaber og serviceuddannelse, samt en rodet butik .

Virker til at være en pengemaskine, som prøver at tjene hurtige penge og maden er til overpris..
Mad: 1/5 | Service: 1/5 | Stemning: 1/5

February 1, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Vi var tre venner der inde hos killer…

Vi var tre venner der var inde hos killer kebab og spise det smagte ikke noget specielt men min ven fik hår ned i hans durum rulle han gik op til kassen fik fortalt der lå et styk hår ned i hans mad men i stedet for lave en ny fik han bare en undskyldning og det var det
Det var sidste gang vi kom der igen

November 13, 2025

Is this your company?