Enkele jaren geleden een freesmachine van Optimum aangeschaft bij Kippers. Onlangs is deze defect gegaan, na contact met deze firma het mailadres van Rudolf gekregen, hij zou de service/af... See more
See what reviewers are saying
Deze week voor de eerste maal kennis gemaakt en "boodschappen "gedaan bij KippersRijssen. Maandag besteld en dinsdag op de mat. Supersnel. Enkele vraagjes werden zeer vriendelijk en snel beantwoord d... See more
Bestelling 2 weken geleden geplaatst, geen verzending gezien, geen reactie op mijn mail wanneer de verzending zou plaats vinden, telefonisch niet bereikbaar. Maar wel betaald en een klus die straks ge... See more
Op advies van Kippers Rijssen de Jasic MIG350 Multi PRO aangeschaft, dit apparaat zou aansluiten bij mijn wensen. Dit is zeker het geval. Super lasapparaat voor een betaalbare prijs. Compleet, makk... See more
Company details
Information provided by various external sources
Kippers - Rijssen is gespecialiseerd in de verkoop van machines en gereedschappen. De producten zijn van hoogwaardig kwaliteit en geschikt voor industrieel gebruik. Wij beschikken over een ruime showroom van 1100m² waar u het grootste deel van ons ...
Contact info
Freesmachine defect
Enkele jaren geleden een freesmachine van Optimum aangeschaft bij Kippers.
Onlangs is deze defect gegaan, na contact met deze firma het mailadres van Rudolf gekregen, hij zou de service/aftersales afdeling runnen.
Na mijn vraag over wat er eventueel kapot zou zijn, kreeg ik een overzicht van de machine met artikelnummers. Of ik bij Rudolf even aan wilde geven welke artikelen, motor/printplaat e.d. ik nodig had dan kon hij dit wel even bestellen.
Aangegeven dat ik dit een bijzondere manier van service verlenen vind, en hierop en op de technische vragen nooit meer iets van Rudolf vernomen.
Uiteindelijk zelf maar gaan puzzelen want zelfs de Duitse importeur heeft geen technische vraagbaak achter de hand.
Een artikeltje aanvinken en opsturen kan iedereen.
opmerking na het plaatsen van deze review: Zojuist wel een nette oplossing ontvangen telefonisch en per mail*
super snelle levering!!
bestelling geplaatst en alles binnen 2 uur geregeld!! Geweldig geholpen door binnendienstmedewerker die zeer snel schakelde voor ons. Uitermate tevreden met deze leverancier!!
Ventielen
Ik heb hier autobanden ventielen besteld maar deze zijn nooit aangekomen. Op de dag dat ik ze zou moeten krijgen waren we met 3 man thuis. DHL zou het brengen en gaf later op de app aan dat het niet bezorgd kon worden omdat er niemand was. Dus meteen gemaild. De man van Kippers zei, als ze hier binnenkomen stuur ik ze meteen weer op.. Nou prima.. kan nooit lang duren zou je denken. 1.5 week later maar weer gemaild.. kerel was op vakantie en ik had nog steeds geen ventielen. Snel bij een ander besteld en die bezorgde 2 dagen later netjes op tijd. Dus het kan wel!!! Nadat ik een eerdere review had gepost over dit bedrijf kreeg ik alleen maar mailtjes of ik a.u.b de review wil verwijderen want ja.. Kippers wil natuurlijk alleen 5* reviews hebben...nou dat kan... als je gewoon had gedaan wat je moest doen. Ben ook 5x gebeld door ze.. waarschijnlijk dat ze willen vragen of ik de review eraf wil halen en wat ze konden doen óm het eraf te halen. Ja helaas ben ik daar niet van. Als je je werk goed doet krijg je ook een goede review. Laat je het gewoon voor wat het is... dan laat ik dat ook.
Ik moest bijna 3 klanten wegsturen waarvan er 1 van best ver kwam maar een ander bedrijf leverde wél optijd en konden we de banden wisselen. Kortom.. ik bestel voortaan wel bij die ander.. en niet meer bij KR..
Oh.. en jullie hoeven niet te bellen of te mailen.. ik doe er toch niks aan.. werkt bij mij averechts.
Firma Kippers Rijssen.
Firma Kippers Rijssen.
Op 8 december 2025 heb ik gebeld met de firma Kippers Rijssen over een aggregaat. De medewerker aan de telefoon vertelde dat het type aggregaat dat ik noemde op voorraad was. De volgende dag ben ik ernaartoe gereden. Na 60 kilometer bleek het aggregaat echter helemaal niet op voorraad te zijn. In overleg met de medewerker heb ik het toen laten bestellen. De levertijd zou tussen de 5 en 9 weken liggen.
Na 5 weken heb ik gebeld omdat ik benieuwd was naar de status. De medewerker kon mijn bestelling niet direct terugvinden, dus stelde ik voor om mij hierover te mailen, aangezien mijn mailadres op de bestelbon staat. Ik heb nooit een mail ontvangen.
Na 9 weken had ik nog steeds niets gehoord. Ik heb opnieuw gebeld en uitgelegd waar het over ging. De medewerker vertelde dat zij niet op de hoogte was en dat iemand die er wél vanaf wist mij zou terugbellen. Na uren had ik nog geen telefoontje gehad.
Daarop heb ik gebruikgemaakt van de chatfunctie en mijn ervaringen uitgelegd. Inmiddels waren er al een paar uur verstreken zonder reactie. Even later heb ik de website opnieuw geopend, omdat de chatfunctie geblokkeerd was. Ik stelde de vraag of ik hier een vraag kon stellen over een levering. Er werd direct gereageerd met: “Goedemiddag, goed dat je contact met ons opneemt.” De tweede chatreactie was: “Dat kan!”
Ik heb opnieuw mijn eerdere tekst ingeplakt, maar weer kwam er geen reactie. Daarna werd de chat opnieuw geblokkeerd.
Hoe erg kan het zijn? Ongelooflijk dat er zo met je wordt omgegaan. Ik deel dit om anderen te waarschuwen. Mocht het bedrijf alsnog met een nette oplossing komen, dan zal ik dat uiteraard ook eerlijk melden.
Zeer tevreden
Bart heeft ons snel, goed en vriendelijk geadviseerd en geholpen. Daardoor bij Kippers gekocht.
Snelle servisnelle service ce en overleg is geen…
Snelle service en overleg is geen probleem. mensen met verstand van zaken en niet alleen maar dozen schuiven
2x een Torsolift gekocht waarvan bij de…
2x een Torsolift gekocht waarvan bij de laatste de takelband begon te ravelen, na wat heen en weer mailen krijg ik een nieuwe opgestuurd. Top service zeker omdat de leverancier niets van zich laat horen. Ik koop hier zeker weer! Bedankt jongens!!
Hoop dat wachten beloond gaat worden.....ooit
Bestelling geplaatst en reeds betaald met Ideal op basis van belofte op snelle levering. Omdat die levering uitbleef en ik ook geen verdere informatie kreeg, heb ik een Email gestuurd met verzoek om een update maar geen enkel bericht ontvangen. Morgen zijn we 2 weken verder en ik denk dat ik nooit meer iets hoor en naar mijn centen kan fluiten!? @Kippers; hoe vinden jullie dit zelf?
zeer slechte klanten service
lifttafel besteld en zelfs vooraf gevraagd of deze op voorraad was, antwoordt: ja geen probleem levertijd 2-4 dagen. Besteld, betaald en zelfde dag nog een email, "product is verstuurd". Na een week nog niets ontvangen. Eens gebeld, dame aan de lijn: "tja, dan moet je de transporteur bellen". Duhh, dus niet, Kippers moet t regelen, niet ik! Ik zou volgende ochtend terug gebeld worden. Volgend ochtend, dus niks van Kippers gehoord. Zelf maar nog eens gebeld, na 10 minuten wachten wordt maar bot opgehangen!! Opnieuw zelf weer gebeld. Blijkt product dus niet eens op voorraad te zijn. Moest maar wachten op bericht dat deze weer op voorraad was. DUS NIET!!! Zeer, zeer slechte afhandeling en onprofessionele werkwijze. Heb aankoop bedrag terug geëist, en zelfs dan nog geen excuses, alleen melding is terugbetaald. Het woord klantvriendelijkheid en klantenservice is er onbekend.
Scherpe prijzen en super advies en service
Inmiddels meerdere machines gekocht bij kippers. Oa Jasic 315p tig , Jasic 140arc , Euroboor magneet boormachine , grote zware bandschuurmachine en meer. Vorige week storing met de bandschuurmachine en na overleg met Rudolf werd de machine de zelfde dag nog opgehaald en later gerepareerd weer teruggebracht!!
Zeker met dank aan Rudolf voor de goede adviezen en service!
Wij vinden Kippers een absolute aanrader!!!
Meerdere producten gekocht bij dit…
Meerdere producten gekocht bij dit bedrijf, en het is me altijd goed bevallen. Helaas soms wat beperkt qua kleurstellingen voor bijv werkbanken.
Deze passen niet bij de huidige werkplaatsinrichting dus hiervoor ben ik helaas verder gaan kijken
MIG 350 Multi PRO
Super lasapparaat voor een betaalbare prijs. Compleet, makkelijk te bedienen en te onderhouden. De machine is voorzien van goede kwaliteit onderdelen.
Bedankt voor het goede advies.
De afstersales is slecht
De afstersales is slecht, en de kwaliteit van het product. Ze reageren niet op mails. Een product besteld van bijna 4000 euro maar ze reageren niet op klachten. Update 17/7: ze hebben gereageerd maar geen oplossing.
Goede dag aan iedereen die dit leest
Goede dag aan iedereen die dit leest,
ik zie een hoop slechte revieuws dus laat ik mijn ervaring maar even delen, 15 juni 2025 een airco besteld bvk400 om precies te zijn 2-4 dagen word er vermeld op de website,
als we het hebben over de airco konden ze dit helaas niet waar maken uiteindelijk 2 weken geduurd ben ik eerlijk in,
veel heen en weer gebeld elke dag voor updates, altijd fijn geholpen netjes aangesproken en duidelijke updates,
de dag dat de airco verzonden werd
ontvangde ik netjes een mail van het bezorg bedrijf
echter had het bedrijf niet van te voren gebeld zoals vermeld in de mail! kan gebeuren niet heel erg,
kwam op een pallet aan goed ingepakt,
met de bvk400 slaag ik erin mijn apartement van 50m2 binnen paar minuten stuk koeler te krijgen, ik raad dit product ook zeer aan dit is het meest dichtbij dat je komt van een echte airco met koel leidingen en blaast ook daadwerkelijk koude lucht door het water
-top service
-goed product beter dan ik persoonlijk had verwacht
-enigste min puntje 2 weken gewacht
In het verleden bij kippers voor…
In het verleden bij kippers voor duizenden euro's gekocht , we willen graag op rekening kopen maar dat doen ze niet alleen contant betalen , anders krijg je het niet mee , wat een verschrikkelijk achterdochtig bedrijf , spullen terug gedaan in de winkel en komen er nooit weer.
Werkplaatspers Kippers Rijssen
Vanuit Solar Team Twente zijn wij erg blij met de werkplaatspers van Kippers Rijssen. Wij gebruiken deze pers om onze lagers in de naaf van de zonneauto te persen. Met onze oude methode was dit een tijdrovende en onnauwkeurige klus, maar nu met de nieuwe pers gaat het veel makkelijker en is het eindresultaat top! We zijn Kippers Rijssen dan ook erg dankbaar voor hun samenwerking aan ons project. Samen zetten we stappen richting een innovatieve en duurzame toekomst.
Na een slechte start (zie mijn vorige…
Na een slechte start (zie mijn vorige review ) voor een op Marktplaats geplaatste demo bandzaag is er meteen contact opgenomen met mij en heb ik na excuses en een tegemoetkoming van hun kant de zaag alsnog opgehaald.
Helaas bleek de zaag niet naar behoren te functioneren en heb deze toen kosteloos kunnen omruilen voor een splinternieuw exemplaar dus naar mijn mening is deze zaak snel en correct opgelost en zal ik er zeker nog weer terugkomen
Hier lier bestel
Hier lier bestel, was op voorraad. Morgen geleverd. Nee dus. Jammer genoeg de reviews niet gelezen. Staat hier namelijk erg vaak. Ik vermoed mijn geld ook weg maar dat weet ik nog niet. Maar eigenlijk mag dat niet. Als er staat leveren moeten ze dat ook. Ik ga hier desnoods voor doe honderd euro naar de rechter. Wand mij kost dit meer als 2 duizend. Ik vind die kosten mogen hun dragen. Ik gebruik die lieren voor mijn aanhangers een was stuk en die moet morgen om 23 uur lossen in keulen. Kan nu dus niet en rest is onderweg. Moet nu dankzij dit wereld bedrijf een 12 volt litertje bij hbm ophalen laten. Die gelukkig gezorgd hebben dat ik dit kan laten ophalen door DHL vanavond nog. En morgen om 8 hier is. Er veel kosten voor 100 euro lier. Maar als je zo je geld wil verdienen oké. Is krimineel. Is wel zo dat ze brief hebben geschreven dat die niet komt. Gemaakt om 15.45. Wat moet je dan nog. Dat is 15 minuten voor hun sluitdatum. Is nooit bedoeld dat ding hier te krijgen lijkt het.
Slechte klantenservice geen 24 uurs levering zoals beschreven op de site
Lasdraad besteld op maandag (ik had deze vrijdag nodig en hier besteld vanwege de 24 uurs levering), dinsdag bevestiging via mail dat deze order verstuurd is was. Vrijdag nog steeds niet binnen, diverse malen proberen te bereiken via telefoon, na eenmaal eindelijk iemand aan de de lijn te krijgen was deze persoon erg geïrriteerd. En vertelde hij me dat hij me niet kon verstaan. Nadat ik zei dat ik even met een andere telefoon terug zou bellen zei de persoon "ok" (waarop hij me dus wel kan horen). Vervolgens 20 seconden later bel ik met een andere telefoon en stond ik weer 10 minuten in de wacht (met de boodschap de eerst volgende te zijn) zonder gehoor. Na die tijd heb ik opgehangen en vond ik het wel mooi geweest. Slechte service, dat het niet geleverd is kan uiteraard gebeuren, maar de opeenvolgende afhandeling is erg jammer. Ik ga hier nooit meer bestellen.
Bestelling div gereedschap.
Div gereedschappen besteld, ging het e.e.a. niet helemaal goed met het verzenden. Leveren duurde helaas wat langer. uiteindelijk is dit door Kippers keurig opgelost en heb ik alles binnen. achteraf ben ik zelf nog benaderd vanuit hun kant, met een excuus voor de late levering en of ik evt gecompenseerd wilde worden. (wat niet nodig is mijn inziens) wat ik wel zeer sportief vind!
KIPPERS RIJSSEN doet er dus wel alles aan om hun klanten tevreden te houden.
Ik bestel er in de toekomst zeker weer!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.