Kompetent rådgivning og support. Jeg kan varmt anbefale Michael fra Klimax Energy Solutions, som var forbi idag for at løse vort problem med en Mikma installation, hvor app og batteri ikke kører opt... See more
See what reviewers are saying
Vi har haft en fantastisk oplevelse med Klimaks og Michael i forbindelse med installationen af vores solcelleanlæg. Hele processen gik præcis som aftalt, og vi var meget tilfredse med resultatet.... See more
På trods af ferieperioden kom man før beregnet og satte solcellerne op. Der gik dog nogle dage før elektrikeren dukkede op og fuldførte arbejdet
Company details
Written by the company
Hos Klimaks Energy Solutions tilbyder vi den komplette solcelleløsning både til erhverv og private. I samarbejde med kunden finder vi den korrekte kvalitetsløsning der imødekommer ønsker og behov. Vi sørger for alt lige fra projektering og bestilling til montage. Med baggrund som tømrere og et tæt samarbejde med vores elektrikere sørger vi for at arbejdet udføres professionelt og korrekt. Vi bestræber os altid på at levere et højt serviceniveau med fuld transparens igennem projektforløbet.
himmelev bygade 53, 4000, Roskilde, Denmark
- Mail@klimaksenergysolutions.dk
- www.klimaksenergysolutions.dk
No recent history of asking for reviews
Kompetent rådgivning og support.
Kompetent rådgivning og support.
Jeg kan varmt anbefale Michael fra Klimax Energy Solutions, som var forbi idag for at løse vort problem med en Mikma installation, hvor app og batteri ikke kører optimalt.
Der blev lagt en fornuftig plan og hvis fortsat problem skulle vi bare vende tilbage.
Perfekt installation og support
Efter nogle måneder oplevede vi desværre, at inverteren gik i stykker. Inverteren var leveret af MikMa. Heldigvis trådte Klimaks hurtigt til og hjalp os med at få MikMa til at anerkende, at inverteren var defekt. Klimaks tog sig også af opsætningen af en ny inverter, hvilket blev håndteret hurtigt og professionelt.
Vi kan kun anbefale Klimaks og Michael til montering af solcelleanlæg. Deres service og støtte har været uundværlig og har gjort hele processen meget lettere for os.
Alt virker og pænt arbejde
Michael og hans ansat, kom, de monterede, satte alt til, ligesom der var aftalt forinden. De var hurtige og det var pænt arbejde, både på tag og i bryggers. Da de var færdige virkede alt og anlægget produceret strøm fra første sekund.
super god service :-)
solcelleanlæg med batteri fejl monteret
Jeg har købt solcelleanlæg med batteri hos Nettopower, de brugte desværre Klimaks / Michael til opsætning af det. Da Klimaks monteret det i januar måned, begyndte mit el forbrug at stige voldsomt.Jeg var i løbende dialog med Michael, som mente at min varmepumpe var defekt og alt muligt andet, for de havde helt sikkert monteret det rigtigt. Desværre havde de heller ikke udfyldt papirerne til Energistyrelsen rigtig, så dem fik de retur i februar, og de valgte så at sende dem ind igen 24. April, så først derfra kunne jeg se at den var helt galt med anlægget. Batteriet havde de sat til at lade op hele tiden, så da det blev slukket, så faldt elforbruget ca 40 kw om dagen. Klimaks / Michael kontaktet så backup og fik dem online til at tjekke anlægget, de kunne så se at det ikke var monteret korrekt, Klimaks og jeg fik en mail på resultatet, men heller ikke der ville Michael give sig, det var monteret som det skulle, det måtte være smartmeter der var defekt. Jeg bestilte så andet firma til at tjekke monteringen af anlægget, de kunne så konstatere at anlægget var ikke monteret korrekt. De tog billeder af det, og monteret det som det skulle, og først derfra fungerede anlægget.
Michael/Klimaks sendte en sms 4 juni at nu havde han skaffet det der skulle til og ville komme at monter det den 5 juni (5 måneder efter start) jeg skrev tilbage at han kunne betale det som det har kostet mig, at få dem til at lege montør hos mig. Dette har han selvfølgelig ikke svaret på, og forventer ikke at han gør det, da han tydeligvis efter sin egen overbevisning ikke laver nogle fejl.
Hold jer langt væk fra dette firma, ihverfald hvis det er anlæg som Huawei, for det har de tydeligvis ikke forstand på.
Det har kostet mig mange tusinde kw at få Klimaks til at montere anlægget plus en rigtig montør, så det har været et rigtig dyrt bekendtskab.
Hjalp med præcis den løsning vi ønskede
Efter mange tilbud og besigtelser på opsætning af solcelle anlæg med batteri, valgte vi Klimaks der drives af Michael.
Vores opsætning var ikke triviel og der var mange særhensyn. Michael var den der bedst mødte vores ønsker og samtidigt til en meget fair pris.
Selve resultatet har levet fuldt ud op til vores forventninger.
Der var en enkelt lille knast hvor elektriker og Michael havde snakket forbi hinanden ift at tilslutte et kabel mellem inverter og batteri. Men Michael kom dagen efter (en lørdag) og fiksede det. Det var god service.
Vi har kun godt at sige om oplevelsen og resultatet samlet set
Høj faglighed og god service
Vi har haft fornøjelsen af at anvende Klimaks til montering af solcelleanlæg på vores hus. Vi er yderst tilfredse med den service og høje faglighed, som de har udvist. Da vi selv har stået for indkøb af solcelleanlægget, så har vi løbende været i dialog med Klimaks, som har hjulpet med rådgivning ift. indkøb og montering. Det har gjort, at der ikke er kommet nogle overraskelser i forbindelse med monteringen og at vi har følt os trygge ved selv at stå indkøb af anlægget.
Selve monteringen af anlægget er udført utrolig flot og professionelt. Alle kabler er skjult under tegl, trukket over loftet eller gravet ned i jorden. Til trods for et fastpristilbud, så har de altid udført den optimale løsning frem for den hurtigste.
Efter montering fik vi en grundig gennemgang af, hvordan vi anvender solcelleanlægget og den medfølgende app. Derudover har vi fået hurtigt svar, hvis vi efterfølgende havde spørgsmål. Som prikken over "i"-et, så viste det sig, at vi havde et datakabel, som fejlede. Det kom de og fejlsøgte og fiksede en søndag formiddag.
Vi er yderst tilfreds med det resultat, som Klimaks har udført og vil til enhver tid anbefale dem til andre.

Reply from Klimaks Energy Solutions Aps
Hurtig og professionel.
Hurtig og professionel opsætning af solceller på jorden
Selvom det var første gang opsætningen skulle foregå på jorden blev opgaven løst perfekt. God service og imødekommende ved alle henvendelser.
Professionel og effektiv montage
Super god oplevelse med klimaks solutions montage af solceller. Hurtigt overblik over tag og montageform !!
og hurtigt i gang - og wupti, 8kw på en formiddag.
God information om teknik og app
Kan varmt anbefale Michael og co.
Kom til aftalt tid og løste opgaven til…
Kom til aftalt tid og løste opgaven til UG kan virkelig anbefale dem til andre
Vi har haft fornøjelsen
Vi har haft fornøjelsen, af at have Klimax Solutions til at sætte anlæg op i vores daginstitution.
Alle aftaler blev overholdt. Servicen var god, og der blev givet grundige instruktioner og forklaringer.
Anlægget kører bare som det skal, og vi mere end tilfredse.
De bedste anbefalinger fra os!
Forstander Lars Jensen
Det har været en fornøjelse at have…
Det har været en fornøjelse at have klimaks til at lave monteringen af vores anlæg. Selv da der var udfordringer med et enkelt panel har der været hjælp hele vejen.
De bedste og varmeste anbefalinger…
De bedste og varmeste anbefalinger herfra.
Efter en længerevarende proces med en anden og rigtig dårlig montør fik jeg heldigvis fat i Michael/Klimaks. Han guidede mig igennem hele processen og havde en god kommunikation hele vejen. Endvidere hjalp han via sin onkel med at få taget malet inden opsætningen af solcelleanlægget, således taget stod flot og stærkt. Opsætningsarbejde var flot og effektivt opsat. Derudover hjalp Michael og Co. med at skifte dårlige tagsten ud.
Jeg vil til hver en tid anbefale Michael/Klimaks til enhver som vil have sat et anlæg op. Dybt professionelle hele vejen rundt og god kommunikation og overholdte aftaler.
På trods af ferieperioden kom man før…
Hurtigt og pænt monteret.
Hurtigt og pænt monteret.
Ville egentlig godt have givet 4,5 stjerne, hvorfor,
fordi man får en ca tid på hvornår de kan levere, men når den tid så er overskredet, så skal man selv henvende sig, for at vide hvor men er i deres tidsplan.
En opfordring her fra, er at I henvender jer til kunden.
Men udover dette lille minus, så kan jeg varmt anbefale firmaet.
God Hurtig service hyggelig snak dygtig…
God Hurtig service hyggelig snak dygtig og kompetente mennesker 👍🏻🙂
Flot resultat med få overraskelser
Købte solceller igennem Mikma.
Det var klimaks som gav god rådgivning omkring hvilke beslag der skulle vælges for at komme så tæt på tagryggen som muligt.
Klimaks afgav tilbud på montage uden besigtigelse og mente der var 6 ugers ventetid. Det blev til 11 ugers ventetid med paneler liggende i garagen.
Arbejdet med solcellerne er jeg utroligt glad for. Flot resultat! Også selvom jeg havde målt forkert op og panelerne ikke kunne ligge som planlagt. Det tog Michael i stiv arm og hjalp godt til finde de muligheder der var. De var også behjælpelige med at fjerne et aftræk i taget UB. Tak for det! 🙂
En overraskelse for mig var at det tilbud jeg havde sendt til Klimaks fra Mikma med to invertere på ikke var inkluderet i tilbuddet. Der var kun montage af een inverter. Der var heller ikke nok kabel til at føre til det princip jeg havde planlagt, så der ville der også komme ekstraregninger til montage af 2.inverter. Lidt træls, nu hvor en besigtigelse blev afvist og jeg regnede med at alt var inkluderet.
Jeg vil anbefale en besigtigelse for at få forventningsafstemt til fimaet.
Efterfølgende og undervejs har det været nemt af få fat i Klimaks og de har ydet en super service med få overraskelser. En stor anbefaling herfra. Anlægget kører perfekt og har ikke brugt strøm siden.
Køb evt det hele igennem klimaks for optimalt resultat med rådgivning fra start af.
Montering af solceller.
Montering af solceller.
Vi har været yderst tilfredse med vores oplevelse hos Klimaks Energy.
Det har været en seriøs, hurtig og som lovet process, hele vejen igennem.
Vi kan 100% anbefale Klimaks/Michael.
Der kan kun gives top karakter for et…
Der kan kun gives top karakter for et flot stykke arbejde og hurtigt opsat anlæg med forvisning af hvordan det virker.
Man kan kun anbefale at man får klimaks energi solution til at stå for det hele.
De ved hvordan det hele virker.