Legetøj Reviews

TrustScore 3 out of 5

3.1

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Jeg bestilte på børnemessen 28. april et lille børnepiano og betalte med dankort. Fik at vide jeg skulle afhente i butikken for at få rabatten men da jeg senere har foirsøgt at afhente er der ingen i... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi har i år købt en del julegaver til vore børnebørn af flere omgange hos Klodsmajor.dk. Varerne er blevet leveret meget hurtigt og er desuden pakket meget forsvarligt ind. Hjemmesiden er desuden m... See more

Rated 1 out of 5 stars

I forhold til levering af et produkt med mangler som efterfølgnede er returneret til Klodsmajor, da vi ikke kunne få klarhed over hvornår en erstatningsvare kunne fremsende, har det taget alt for lang... See more

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan varmt anbefale Klodsmajors internet side. Jeg skulle bruge den bestilte ting hurtigst mulig og jeg modtog den allerede dagen efter bestillingen - så det var supert. Samtidig var jeg meget tilfreds med den uro jeg havde bestilt. Jeg er sikker på at den kommer til at varme. Det er helt sikkert ikke den sidste gang jeg checker denne side.

September 25, 2009

Fremragende service

Jeg købte et stykke trælegetøj som fødselsdagsgave til mit barnebarn. Pakken bortkom desværre hos Post Danmark. Ved henvendelse til Klodsmajor tilbød Susanne uden betænkning at sende en ny med det samme, så gaven kunne være fremme til fødselsdagen.
Efterfølgende er den bortkomne pakke dukke op og kommet retur til Klodsmajor, så alle er glade.
I øvrigt er det nogle skønne varer Klodsmajor forhandler.

September 22, 2009

Fantastisk netbutik

Det er ren fornøjelse at handle hos Klodsmajor. Rigtig god hjemmeside, gode kvalitetsprodukter og bestilling, ordrebekræftelse, betaling og fremsendelse fungerer bare perfekt. Desuden får man en meget fin professionnel service. Man kan mærke at Susanne gør sig stor umage for at gøre kunden tilfreds. Kan kun anbefales på det varmeste.

May 1, 2009

Rigtig gode butik

Vi bestilte rigtig mange julegaver her og, der var desværre en der var udsolgt, en mindre ting. Vi blev ringet op at en venlig kvinde som fortalte de "trælse" nyheder og som havde gode idéer til substitution, da jeg jo ikke lige sad ved min computer da hun ringede.
Det var simpelthen super service.
Og alt det andet kom som forventet - hurtigt og effektivt på trods af juletravlhed.
Kan kun anbefales.

February 26, 2009

Tip top betjening

Ultra hurtig tilbagemelding på mail vedr. fejl i leveringsadresse, så jeg var sikker på budskabet var nået frem, og levering dagen efter bestilling. Nogle af priserne er uinder butikspriser og alle varer var som ønsket. Det kan vist ikke gøres bedre.

November 26, 2008

Hurtig og venlig butik

Meget overskuelig side, specielt smart med aldersinddeling ift legetøjet. Kæmpe udvalg. Det imponerende er dog, at mine varer blev leveret næste dag, hvilket jeg også havde fået at vide i en mail jeg havde modtaget samme aften som bestilling. I pakken lå desuden et hyggeligt kort fra butiksejeren. Skal bestemt handle der igen.

Kristina Hyldig

November 15, 2008

Suuper service

Super god service og hurtig levering.

Så syntes jeg det er lidt hyggeligt at der bliver lagt en hilsen i pakkerne :-)

En FED internet side som jeg bestemt kan anbefale til alle jeg kender, og ikke mindst gaveservicen er en KANON ting.

October 1, 2008

Helt fantastisk!

Helt klart en af de bedste butikker med ting til børn, som jeg har set på internettet (og det er mange). For det første har Klodsmajor et fantastisk stort og spændende vareudvalg med kvalitetsvare og samtidig rimelige priser. For det andet er selve lay-outet af hjemmesiden topprofessionelt og meget nemt og brugervenligt. Servicen er god og leveringen hurtig, og fragtpriserne rimelige. Alt i alt en butik vi anbefaler til alle, og som vi selv bruger, når vi handler på nettet. Også fedt at de har indpakningsservice.

May 27, 2008

Is this your company?