Ik raad samenwerking met KM Aanbouw af – problemen met betaling Ahmad Yaser Kobari
Het begin van de samenwerking verliep goed. Het contact met de recruiter en de projectleider was professioneel. Na de start van de werkzaamheden bleek de situatie op locatie echter heel anders te zijn. Er was sprake van veel organisatorische chaos en meerdere constructiefouten, waardoor er extra werk ontstond dat uiteindelijk door onszelf moest worden opgelost.
Tot op de dag van vandaag hebben wij de betaling voor het door ons uitgevoerde werk nog steeds niet ontvangen. Voor een afspraak over de betaling hebben wij ongeveer 300 km gereden. Tijdens deze afspraak zijn duidelijke afspraken gemaakt en werd ons betaling toegezegd. Ondanks deze toezegging is de betaling niet uitgevoerd.
Voor een onderaannemer betekent een dergelijke situatie niet alleen dat er niet wordt betaald voor het geleverde werk, maar ook dat er onnodig tijd en extra kosten verloren gaan.
Op basis van onze ervaring raad ik iedereen aan om vóór het starten van werkzaamheden voor KM Aanbouw de betalingsvoorwaarden en andere afspraken goed schriftelijk vast te leggen en zich financieel goed in te dekken. Vertrouw niet uitsluitend op mondelinge toezeggingen