Besværligt og frustrerende forløb
Vi havde desværre en meget blandet oplevelse med Kolding Køkkenforum.
I starten af processen var kommunikationen og engagementet godt, men dette ændrede sig markant, så snart vi havde betalt for køkkenet. Herefter oplevede vi dårlig projektledelse og næsten ingen kontakt fra firmaets side, hvilket betød, at vi selv måtte tage ansvar for at planlægge og koordinere flere opgaver.
Vi blev lovet arbejdstegninger til håndværkerne, men disse kom aldrig, og vi endte med at have håndværkere ude flere gange på grund af manglende informationer. Det var frustrerende, dyrt og tidskrævende.
Forsinkelser var også et stort problem. Mange dele af køkkenet blev leveret for sent, og vi måtte selv kontakte flere medarbejdere for at finde ud af, hvad der foregik.
Det største problem var bordpladen.
Vi havde valgt en rustfri bordplade og forventede, at den ville blive målt og tilpasset korrekt. Desværre opmålte sælgeren væggen med en tommestok i stedet for at bruge digital opmåling, som ellers er standard ved stålbordplade, da de kan laserskæres efter mål. Dette resulterede i et gab på 1,5 cm mellem bordpladen og væggen.
Selvom vi havde fået væggen spartlet af en professionel maler som anbefalet af sælgeren, blev vi aldrig ordentligt vejledt om at man normalt håndterer det med en digital opmåling.
Da vi klagede over fejlen, forsøgte sælger at tilbyde løsninger, der ikke inkluderede udskiftning af bordpladen. Til sidst foreslog vi selv, at gabet kunne dækkes med fliser, men sælger nægtede at dække denne udgift og tilbød i stedet et gratis højskab som kompensation.
Vi følte os pressede til at acceptere denne løsning, da sælger på en ubehagelig måde oplyste os om at en udskiftning af bordpladen ville have krævet flere måneders arbejde og en fuld afmontering af højskabe og hvidevare, som ikke ville på monteret før bordpladen, var færdig. Efter allerede at have stået uden køkken i tre måneder og med et lille barn på 1 år, havde vi ikke overskud til at gennemgå endnu en lang kamp og proces.
På den positive side er vi tilfredse med kvaliteten af køkkenelementerne. Men serviceniveauet og den dårlige projektledelse var simpelthen ikke acceptable.
Havde vi vidst, hvilket besværligt og frustrerende forløb vi skulle igennem, havde vi aldrig valgt Køkkenforum Kolding.