KoffieentheenlReviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Scam

Scam, met de creditcard ineens gekoppeld aan een ongewenst abonnement in Nairobi. Had beter moeten opletten

May 23, 2026
Unprompted review
Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Koffieentheenl.com - opnieuw OPLICHTERS

Koffieentheenl.com is op basis van de onderstaande bronnen een OPLICHTINGS WEBshop met contacten in Nederland. Doe hier absoluut geen bestellingen.

Koffieentheenl.com zegt een in de USA gevestigd bedrijf te zijn met een distributiecentrum in New York. Het bestelproces lijkt aan de voorzijde correct echter ontvangt de klant geen vervolg bericht over de betaling en de leveringstermijn van de producten. De betaling werd door het bedrijf geincasseerd. Wat opvalt is dat bij een bestelling de button internationaal afrekenen niet werd gevonden. Een bestelling van Nederland werd eenvoudig weg geaccepteerd

Het contactadres in Nederland:

Address
1097 Frambozengaard
Doorn , Nederland
3941LN

Een niet bestaand adres.

Retouradres:
U moet uw geretourneerde producten naar ons magazijn in China sturen. Dien altijd eerst een ‘Retour of Ruil’-ticket in bij de klantenservice om het retouradres te verkrijgen.

Wat zegt scamadviser over deze website:

Bedrijfsbeoordeling
De identiteit van de website-eigenaar is verborgen. Dit kan om een ​​geldige reden gebeuren, aangezien spammers deze informatie gebruiken om website-eigenaren te e-mailen. Helaas maakt dit het ook lastig om de eigenaar te identificeren. We geven er de voorkeur aan als de website zijn ware identiteit wel laat zien.

Webshop beoordeling

De Tranco-ranking van deze website is laag. Dit kan als laag worden beschouwd in vergelijking met andere websites in het land waar de website zich bevindt. Als u denkt dat deze website erg populair zou moeten zijn, investeer dan extra tijd in onderzoek naar het bedrijf, want dit is verdacht. Voor een kleinere of startende website kan een lage ranking als normaal worden beschouwd.

Deze website is recent opgezet. Daarom raden we je aan om de tijd te nemen om deze site te controleren voordat je ermee aan de slag gaat. Je kunt hiervoor onze blogpost " Hoe herken je oplichting? " gebruiken. Oplichtingssites zijn vaak nog erg jong. Ze worden na een paar maanden van het web verwijderd, omdat te veel consumenten negatieve recensies en reacties op sociale media achterlaten. Tot die tijd zullen ze proberen je op te lichten.

We hebben geprobeerd de inhoud van de website te analyseren, maar dat is mislukt. Dit kan duiden op een tijdelijke technische fout, de website is mogelijk niet actief, er is geen inhoud beschikbaar of de website blokkeert actief onze pogingen om de aangeboden informatie te analyseren. Omdat we maandelijks meer dan 2 miljoen websites analyseren, raden we aan voorzichtig te zijn. Extra onderzoek om te bepalen of deze website legitiem is of oplichterij, wordt aanbevolen.

Technische beoordeling:
We hebben een SSL-certificaat geïdentificeerd, wat betekent dat de gegevens die tussen uw browser en de website worden gedeeld, versleuteld zijn en niet door anderen kunnen worden gelezen. SSL-certificaten worden altijd gebruikt door legitieme en veilige websites. Helaas gebruiken oplichters steeds vaker SSL-certificaten, dus het is geen garantie dat u een betrouwbare website bezoekt.

Domeinleeftijd: 8 maanden
WHOIS-gegevens: Verborgen

Geen informatie over NAW gegevens. Deze webshop is niet transparant.

Naam: Geredigeerd vanwege privacy

Unprompted review

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look