kunstnerfarver.dk Reviews 54

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Besøgte den fysiske butik først i december. Da jeg i andet ærinde var i byen og gerne ville have personlig betjening og vejledning.. Dybt skuffet og den manglende, service, betjening og i det... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Dejlig, overskuelig hjemmeside, med et godt udvalg af varer. Der er ikke mere end man skal bruge, og med varer der ikke findes billigere hos andre. Lynhurtig ekspedition, indenfor 2 timer fra bestil... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kundeservice: Det lille men(se forsendelsen), reagerede de utrolig hurtigt på og der var en god forklaring, derfor får de 5 stjerner herfra - Da en lille fejl ikke skal trække ned. Jeg b... See more

Company details

1. Art Supply Store

Written by the company

Kunstnerartikler - Alt til billedkunstneren - Danmarks største sortiment. Vi fører alle de kendte mærker som Golden, Amsterdam og Winsor & Newton, samt en masse mærker som vi har håndplukket fordi vi er specialister og har næse for at finde de specielle ting der findes derude :D

4.4

1-star

Replied to 50% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig respons på min anmeldelse

Hurtig respons på min anmeldelse. Fejl begår alle mennesker indimellem. Super opfølgning af Anette. Tak. Nu får Kunstnerfarver den rette pris for sin vare, når den købes på nettet, og jeg føler mig ikke længere skuffet.

April 15, 2026

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse. Rigtig godt kundeservice jeg kan kun anbefale. Om du er nybegynder eller erfaren, det er også guides men kan kigge på for at få mere indblik i tingende hvis man er i tvivl

October 11, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Jeg kan se der heldigvis er mange der…

Jeg kan se der heldigvis er mange der udtrykker stor tilfredshed med kunstnerfarver.dk. Men jeg sidder med en rigtig irriterende oplevelse som jeg vil dele. Jeg har altid malet med olie, men ville prøve noget nyt.Jeg købte for over 1000 kr. akrylfarve Golden open. Havde brug for en snak med dem, da der var en rigtig grim lugt når jeg havde malet og det stod og tørrede. Og lugten hang ved. Nu til sagen: jeg har for over en uge siden ringet til dem. Medarbejderen kunne ikke svare på det, men ville bede en anden om at ringe til mig. Det skete ikke. Jeg sendte en mail, men den blev der heller ikke svaret på. Jeg ringede igen i dag. Medarbejderen svarede at de vel havde lov til at holde ferie. Og hun kunne ikke svare på noget, men hvis hun fik mit tlf.nr kunne hun bede en anden ringe til mig, som måske kunne svare. Samme besked som for 10 dage siden.
Det er ikke i orden.

July 28, 2025

Tilbagebetaler ikke dine penge

Netbutikken havde ikke den vare som jeg bestilte og betalte.
Jeg bad om at få returneret beløbet og kunne så ikke se, at de reserverede penge ikke var trukket....
Hurtig svar og forstående service

May 1, 2025

Reply from kunstnerfarver.dk

Hej Lone, som jeg skrev til dig på mail, 5 min efter din besked, så annullerede vi ordren, og dermed bliver pengene ikke trukket, de er kun reserveret når man handler online, og denne reservation bliver så annulleret samtidig med ordren.
Jeg kan godt forstå at dette kan være super forvirrende, men når man handler online, så trækkes beløbet først når varen afgår, og da din vare ikke er afgået, har vi ikke trukket pengene :) Håber det giver mening, og ellers er du velkommen til at ringe 28358356.
Kh Anette

Fantastisk service

Fantastisk service
Min søn ønskede sig et bestemt malersæt, og jeg fik den beste rådgivning hos kunstnerfarver.
Jeg fik levering hurtigt med den sødeste personlige hilsen.

August 16, 2024

Fantastisk serviceniveau

Fantastisk serviceniveau.
Der er et godt udvalg på webshoppen og meget hurtig forsendelse.
Jeg bestilte bl.a to sæt relativt dyre kulsæt og desværre viste det sig, da pakken kom frem, at den ene kulstift var knækket. Jeg fik med den samme en ny tilsendt. Da jeg begyndte at tegne med kulblyanterne viste det sig, at de også var knækkede i begge æsker. Jeg gjorde opmærksom på det, hvorefter de straks vil sende to nye sæt.
Det er virkelig flot kundeservice og jeg vil på det varmeste anbefale at handle ved kunstnerfarver.
Mvh. Emily

July 29, 2024

ELSKER kunstnerfarver

Jeg er tidligere ansat i Kunstnerfarver. Udover at jeg har elsket min arbejds plads, og har trives særdeles god med faget og kollegaerne. Jeg ser det som en KÆMPE fordel flugger også ligger oven på i den fysiske butik, da der ofte kan være fællesnævnere blandt kunst verdenen og maler verdenen (fx spatler, sandpapir, pensler osv.). Jeg har arbejdet meget på det sortiment de også har i kælderen, og jeg synes personligt det er YDERST tilfredsstillede. Der er en masse niche vare som bla. Old Holland oil color og BlockX oil. Det sætter jeg meget pris på, at de ikke har hobbyprodukter( ligesom stelling, kreatima osv.) men RENT kunstner vare i høj kvalitet. Online har jeg også hjulpet rigtig meget til. De er altid ekstremt hurtige til at svare på henvendelser på mail/telefon. Kæmpppeee plus. Det hænder selfølgelig der sker fejl, de jo også mennekser, men de fejl bliver altid løst med et smil og et godt tilbud til kunden. Selve papkasserne er alle sammen genbrugt, hvilket også er en del af forklaringen, hvorfor der fx kan stå “Amsterdam” på en af kasserne eller lign. Det synes jeg er et super fedt innovativ at genbruge alle de mange kasser vi selv modtager varer i. Ud over det er der også meget tanke i pakkerne i forhold til, skumdutter, bobleplast, og yderlige beskyttelse.
Til sidst vil jeg gerne nævne at deres lærreder duo er nogle af de bedste lærreder man kan få derude til så god en pris. Mega fedt og KÆMPE anbefaling her fra. Hilsen en kunde igennem 10 år

May 29, 2024

Hold jer langt væk

Har været inde i deres butik på Frederiksberg i dag, efter jeg havde kigget på kunstnerfarver.dk. Jeg var på udkig efter nogle marker tusser, jeg faldt over nogle Promarker til 35kr. stykket og købte 31 stk. af disse til 1.085kr.
Da jeg så kommer hjem, (bor 1,5 time i bil fra Frederiksberg) opdager jeg, at det meget bedre kunne have betalt sig at købe en samlet æske med 48 stk. i for 1.195kr. Det syntes jeg, at de skulle have oplyst mig om i butikken. Da jeg så tænker, at jeg vil bytte dem, vil det jo være betydelig nemmere for mig at sende det til kunstnerfarver.dk, da jeg bor langt derfra. Jeg ringer til butik og forklare dem situationen, hvor jeg får at vide, at det kan jeg ikke. Hvis jeg skal bytte det, skal jeg hele vejen tilbage til Frederiksberg. Det gør mig rigtig vred, det er en elendig service og tænker så, at hvis jeg skal hele vejen tilbage med dem, vil jeg have mine penge tilbage, men til det siger den halv sure dame i telefonen, at de ikke giver pengene retur. Jeg tjekker min kvittering, det står der intet om, at de ikke gør?? Det vil sige, at hvis jeg havde købt det online, kunne jeg få mine penge igen, men ikke i butikken, det er noget af det dårligste, jeg har været ude for. I øvrigt oplyser hun mig om, at de har et skilt på disken, hvor der står, at penge ikke gives retur. Ved ikke hvor stort det er, men det var ikke noget jeg så.
Hold jer langt væk fra at købe noget fra dem, der er så mange andre steder, hvor servicen er langt bedre.

May 10, 2024

Hej Cjj,

Vi er da virkeligt kede af din dårlige oplevelse i vores ellers meget populære butik. Vi kan anbefale at man, hvis man kommer langvejs fra som du, har kigget på mulighederne inden man køber og ikke på
Bagkant finder ud af at man hellere ville have haft noget andet for ja, det kan, når man som vi, retter os efter købeloven godt blive lidt et projekt. Vi har rigtig mange kunder der køber rigtig mange markere ad gangen, og aldrig kunne drømme om at købe et sæt hvor farverne er bestemt på forhånd, så min søde kollega har nok ikke studset så meget over dit valg:)
Du er velkommen til at svare mig på den mail jeg sendte dig som svar på den mail du sendte før denne anmeldelse, hvor jeg tilbyder dig at ombytte sættet, vi er da selvfølgelig altid til at tale med, når bare man taler pænt :)

Mange vh
Anette

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte tirsdag formiddag og varen kom onsdag kl 09:40 til afhentning i den lokale spar. Det er super hurtig levering.
Jeg vender helt sikker tilbage.

March 26, 2024

Tak for hurtigt svar

Super god og hurtig kundeservice efter en oplevelse hvor prisen ikke stemte ovenens med webshoppen. Jeg har været forbi butikken i dag og købt lidt ekstra materialer. Tak for imødekommenhed og hurtig løsning.

March 7, 2024

Reply from kunstnerfarver.dk

Hej Janne, jeg har lige tjekket hjemmesiden og det er helt tydeligt, ikke skrevet nogle steder, at priserne kun gælder på webshoppen, så jeg kan godt forstå du føler dig taget ved næsen.
Jeg har talt med min kollega i butikken, så det ikke sker fremover. Mange tilbud køres kun online, men så står det klart og tydeligt ;)
Du er velkommen herned og få udbetalt differencen, eller købe varer for det overskydende beløb:)
Mange vh,
Anette, Kunstnerfarver.dk

Fantastisk kundeservice

Kundeservice er helt i top. De svarede med det samme efter at jeg anmodede om annullering/ombytning af en ordre jeg havde fejlbestilt.
Hurtig levering, alt i alt var min oplevelse rigtig god. Kan varmt anbefale kunstnerfarver.dk :)

June 13, 2023

Dårlig service, som i INGEN

Dybt skuffet og den manglende, service, betjening og i det hele taget interesse i hvad mit ærinde var.

Hverken goddag eller farvel! Bare henvist til at jeg selv kunne finde finde rundt i den tætpakket butikområde..
Forlod butikken uden de ting der stod på indkøbslisten, da der ingen som i overhovedet ingen personlig assistance og vejledning var.

Kan kun på det kraftigste fraråde at besøge butikken, såfremt man ønsker at købe efter råd og vejledning.

December 6, 2022

Hej Solveig,
Åh, det er jeg vel nok ked af at høre :(
Vi har været så uheldige at miste vores faste kunstnerklippe i kælderen, billedkunstneren Hans Einar, til sygdom, og vi har været så underdrejet i staben af sygdom og ferieafvikling, at vi ikke rigtig har kunnet dække kælderen som den bør!

Det er virkelig beklageligt at vores kunder skal gå med en dårlig oplevelse, og er specielt ikke det vi stræber efter, i vores skatkammer på Gammel Kongevej.
Jeg er sikker på at det har været en enlig svale, og håber du vil give os en chance til en anden god gang.

Med ønsket om en glædelig jul til dig og dine,
Anette, indehaver hos Kunstnerfarver.dk

Fremragende kundeservice

Fremragende kundeservice

Der opstod en misforståelse omkring leveringstidspunktet af min ordre og jeg kontaktede via mail. Mailen blev hurtigt besvaret og der blev efterfølgende fulgt op telefonisk på at alt var forløbet som det skulle.

Dejligt at opleve denne form for hurtig og effektiv kundeservice - stor anbefaling herfra

April 9, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Jeg modtog min pakke en dag senere end…

Jeg modtog min pakke en dag senere end forventet, men fik en god snak med Anette fra kunde service og der blev hurtigt fundet frem til at det var fra pakke firmaets side. Pakken kom næste dag, alt var i skønneste orden og i lækker god kvalitet. :)

February 12, 2021

Take a closer look