Kvist & Jensen Statsautoriserede revisorer Reviews 4

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er mega glad for den assistance jeg…

Jeg er mega glad for den assistance jeg har fået de sidste 4 år af Hadsten Afdelingen.
Joan er simpelthen den mest fantastiske revisor og venlige jordnære menneske man kan ønsker sig som har ansvaret for ens firmas regnskaber.

JA det koster, men ALT spiller.

Joan satte så mange automatiske ting i værk, at jeg spare mange mange timer, og det beløb jeg giver kan slet ikke hamle op med alt den tid JEG brugte.

Alt ros herfra til HELE Hadsten afdelingen :)
Takket være jer, begyndte jeg at sove trygt, velvidende der er styr på alt.

TAK

August 23, 2023
Advertisement
Rated 2 out of 5 stars

Du skal selv være OBS på deadlines

Hvis man er kunde her skal du selv kende alle deadlines og rykke for at tallene bliver sendt ind i tiden. Det kostede mig lige 20.000kr tilbage i skat fordi regnskabet blev sendt for sent ind i forhold til at få netto udbytte af overskud. Da jeg klagede ringede de aldrig tilbage. Bruger dem ikke igen.

March 1, 2023
Rated 2 out of 5 stars

Ikke anbefalings værdigt

Jeg brugte Kvist & Jensen i knap et år.
Der var lange vente tider på svar og ekstra regninger så som at betale for at revisorerne vidste hvordan det nye IOSS system virkede.

En dag inden mit års regnskab skulle indleveres får jeg en mail om at de ikke laver mit årsregnskab alligevel fra en ny.
Blandt andet pga. nogle af mine webshops havde mindre gode oplevelser på trustpilot. (Dog ikke så dårlige som deres egne).

De var som sådan venlige at snakke med men virkede langt fra professionelle.

Jeg gav 18.000 kroner for noget jeg aldrig kunne bruge, da jeg selv måtte igennem det hele en gang til da jeg fandt et par fejl.

De får dog en ekstra stjerne da de var venlige mennesker.

August 27, 2022
Rated 1 out of 5 stars

På alle måde en dårlig oplevelse

Jeg kontaktede Kvist og Jensen da jeg skulle have lavet mit regnskab for 2018. Jeg havde tidligere benyttet Vogelius som jeg i rigtig mange år havde været rigtig glad for. Jeg kommer ind en måned før regnskabsfristen og spørge om de kan lave det og hvad de skal have for det. Manden(Brian) siger at jeg kan regnskabet lavet for 5000 kr plus/minus hvor mange bilag jeg havde. Jeg aflevere mine 2018 bilag og regner med at der er styr på mit regnskab. Efter fristen får jeg på min sommerferie et brev fra skat om at der ikke er blevet oplyst resultat og at jeg derfor vil få en bøde som bliver forhøjet for hver dag. Jeg kontakter så Brian som påstår at han havde forstået det som 2019 halvårs regnskabet der skulle laves. Det var bare ikke det vi aftalte og jeg ved jeg lagde ekstra vægt på det. Det er som om han slet ikke var med til samtalen ud fra hans reaktion. Derefter er min oplevelse at han prøver at skyde skylden over på mig og han vil ikke tage sit ansvar. Senere indkalder de til et forsoningsmøde hvor de gerne vil lægge det bag sig. De betaler bøden fra skat og vi kan komme videre. Videre til Coronakrisen. Her kontakter jeg dem for at høre om mine muligheder for at søge og om de kan hjælpe mig hermed. Svaret er at jeg ikke kan søge for noget, hvilket undre mig da jeg jo kan se jeg kan søge for omsætningen. Så googler jeg reglerne og finder ud af på 2 min at det ikke er rigtigt. Jeg kontakter dem igen og de undersøger det og finder frem til at jeg godt kan søge. Næste skridt. Vi kommer til en søgning men får så at vide at ud fra det regnskab jeg har er jeg ikke berettiget til kompensation. Det synes jeg lyder mærkeligt så jeg googler igen og spørger mine kollegaer som har søgt. Finder ud af at jeg stadig godt kan søge og kontakter dem igen hvor til de finder ud af at det kan jeg godt. De påstår så at det er fordi det er nye regler. Men de artikler jeg finder er ikke nye så kan ikke se hvordan det skulle være det. Har senere fundet ud af at jeg også kunne søge for faste omkostninger efterfølgende hvilket de sagde jeg heller ikke kunne. Så kommer vi så til regnskabet 2019 hvor regningen ud af det blå er blevet 18.300 kr ekskl. moms. Dette finder jeg igen ud af i min ferie. De giver mig så rabat for at "være søde" til 12000 kr. Men den aftalte pris fra mit regnskab var oprindelig 5000 kr. De havde lige inden sendt dokumenter som jeg skulle underskrive for at få indberettet mit årsregnskab. Deriblandt var der et aftalebrev hvor der stod jeg skulle give 6000 kr for regnskabet. Det tænkte jeg var fint da jeg havde haft lidt flere bilag men det viste sig at være 6000 kr plus de 6000 kr jeg havde betalt for samme år for de to halvårsregnskaber. De vil ikke påtage sig ansvaret eller give nogen forklaring på hvorfor regnskabet pludselig skal koste over det dobbelte af den aftalte pris. Coronahjælp var ikke medregnet i prisen. Så min følelse er at der på intet tidspunkt har været noget hos Kvist og Jensen som har fungeret som det skulle. Jeg føler at de er løbet fra deres oprindelige aftaler og været rigtig dårlige til at kommunikere ud omkring ændringer. Derfor vil jeg fraråde alla mindre virksomheder til at bruge Kvist og Jensen.

July 29, 2020

Is this your company?