Vi har efter længere søgen på foldedør taget beslutningen om en lacuna dør . Det spiller bare ude nogen bemærkninger . Vi blev betjent af konsulent carsten lindholm som var virkelig behagelig og gav... See more
See what reviewers are saying
Har lige monteret en 3 fags foldedør i et opvarmet værksted/showroom som alternativ til et port. En dyr løsning men sindssyg lækker kvalitet. Har aldrig monteret noget der er så gennemført og genne... See more
Lacuna døre er top kvalitet. Ganske enkelt, Lacuna blev anbefalet af Paw vores arkitekthjælp fra We make Space, og efter vi havde set på diverse foldedøre var der ingen tvivl. Lacuna klart den flottes... See more
Company replied
Fik leveret og monteret 3 delt foldedør for 3 år siden, men har oplevet at maling slår revner ind til træet. Har reklameret over det flere gange siden februar 2026, men ingen reaktion fra firmaet. H... See more
Company replied
Information provided by various external sources
Lacuna producerer foldedøre i høj kvalitet til dit hus, sommerhus eller lejlighed. Lacunas foldedøre er skræddersyet til dine behov og er lavet i varmebehandlet træ (TMT Composite) der er miljøvenligt og holder i mange mange år.
Industrivej 2, 5550, Langeskov, Denmark
- info@lacuna.dk
- www.lacuna.dk
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
Hej Henrik.
Hej Henrik.
Vil lige sende en positiv Feed-Back på jeres produkt. Hardy har nu monteret de seks nye fag, og de er rigtig flotte.
Vi er meget tilfreds nu,og kan se her er flot produkt tak for det.
Vi vil også gerne rose dig og tømre firmaet Hedelund Esko for jeres besøg på åstedet for at rette op på jeres produkt.
Jeres Montør Hardy som repræsentant for Lacuna er virkelig Guld værd for jer.
Rolig og voksen og ekstremt påpasselig på både jeres produkt, men så sandelig også på indvendig afdækning mm.
Endnu engang tak for et flot resultat, selvom jeg godt ved i ikke har tjent noget på denne ordre, det viser os, at i er et seriøs firma der gerne vil have tilfredse kunder, det har i her på Elselillevej i København med 6 dejlige foldedøre nu, tak for det
De Bedste Hilsner Kirsten og Poul.
Optimal funktion og topkvalitet
Optimal funktion og topkvalitet. Tømrerne var vilde med kvaliteten og hvor let den isættes.
Vi nyder dagligt vores Lacuna foldedør
Vi nyder dagligt vores Lacuna foldedør, efter den kom i, er det som om vi får terrassen helt ind i køkkenet når den foldes max op. Det er virkelig en super dør og en god kvalitet, den er enkel og gedigen og yderst nem at åbne og lukke.
Ydermere kan vi kun sige at vi fik en super service fra folkene bag firmaet.
Super god service og rådgivning
Super god service og rådgivning, nem at montere og rigtig god kvalitet - kan ikke findes bedre!

Flot dør
Flot dør, rigtig god kundeservice og tømreren var imponeret over kvaliteten.

Vi fik 3Lacuna foldedøre
Vi fik 3Lacuna foldedøre, terrassedøre og faste vinduespartier for 4 år siden i en tilbygning til huset. Alt med 3 lags glas.
Vi er meget tilfredse. Foldedørene er 100pct tætte, hvilket ellers kan være et problem med foldedøre.
Vi kan absolut anbefale firmaet.
Sv. Aa. Sørensen
Gilleleje

Reply from Lacuna
det er måske "lidt for meget" kun at …
det er måske "lidt for meget" kun at give 2 stjerner - men da firmaet ikke har reageret på min forespørgsel, så må jeg jo gå ud fra, at jeg ikke er "interessant" som kunde - heldigvis er der mange andre firmaer der gerne vil give tilbud på en foldedør + et vindue eller 2 :)

Reply from Lacuna
Så simpelt og så lækkert
Vi har kun positive erfaringer med Lacuna. Udsigten over Svendborgsund og livet på terrassen og i haven er med to foldedøre fra Lacuna, blevet en integreret del af vores stue og køkken.
Betjeningen har været fantastisk. Den har været personlig og har levet op til alle aftaler og forventinger.
Vi har kun de varmeste anbefalinger og det eneste vi fortryder er, at vi ikke fik fat i Lacuna noget før :)

Reply from Lacuna
Luk naturen og lyset ind
Vi valgte 3 x 5-fags Lacuna Foldedøre til vort nye hus. Det valg har vi ikke fortrudt, og vi glæder os dagligt over at kunne lukke op og slippe naturen ind i huset og nyde panoramaet.
Det er godt og solidt håndværk, ingen kuldenedslag fra de store 3-lags glaspartier. Hængsler, greb og skinne er gedigen rustfri kvalitet. Karme og dørrammer er elegant og stilrent udført og er i harmoni med beslagene. Vi kan varmt anbefale Lacuna Foldedøre.
Pernille og Claus

Reply from Lacuna
Det bedste vi har gjort i vores hus!
Der går ikke en dag, hvor vi ikke glæder os over vores udsigt fra stuen. Haven, der om sommeren, bliver en del af rummet, med dørene foldet helt op. Udsigten om vinteren, hvor vi kan krybe sammen i sofaen og se stormen rase, uden at der er det mindste træk eller kulde fra dørene. Det er en god fornemmelse at have investeret i foldedøre, hvor der er tænkt over alle detaljerne og udførelsen bare er så gedignt gennemført.
VI fik rigtig god hjælp fra starten og råd og tanker til overvejelse inden vi skulle beslutte os. Vi kan varmt anbefale både foldedørene og servicen.

Super møbel
Min Foldedør fra Lacuna er blevet en vigtig del af mit hus. Nu kan jeg åbne stuen op så den går i et med haven. Mht. kvalitet og funktionalitet er jeg fuldt ud tilfreds.

4-Foldedøre. Det fungerer godt
Jeg kan ikke bedømme virksomheden Lacuna men den foldedør vi har fået installeret.
Sommeren 2013 fik jeg gennem min tømrer et tilbud på en 4-foldedør på 3 meter fra Lacuna.
Jeg havde tidligere talt med en person fra Lacuna på Husets udstilling i Middelfart om hvad de havde af døre. Funktionen af deres døre og hvordan dørene kører og hænger i overliggeren m.m. Jeg fik også at vide at jeg ikke kunne købe direkte fra dem.
Jeg fik et godt indtryk af Lacunas døre og den løsning som jeg var på udkig efter. En erstatning for en 28 år gammel skydedørsløsning. Jeg blev overbevist selv om Lacuna ikke er den billigste løsning og også efter at have talt med min tømrer. Min tømrer fik målt op og talt med Lacuna og kom med et tilbud til mig.
Lacuna's 4 foldedøre kom og Mester selv fra tømrerfirmaet gik i gang med at få installeret overligger, bundstykke og de 4 døre det blev til. Alt var som jeg havde bedt om.
Min tømrer siger at det er de bedste foldedøre man kan få. Alting passer og de materialer der er brugt er kvalitet. Hos mig var det en fornøjelse at montere foldedørene fik jeg at vide. Det har givet en unikt look og i stedet for 1.5 meter skydedørsåbning har vi nu 2.8 meter åben dør når alle 4 døre er åbne.
Jeg har ikke haft nogen "episoder" med mine døre. De er nemme at åbne og lukke og de er helt tætte modsat den gamle skydedør. Der er ingen knaster der misfarver malingen eller lign. Sidste år måtte jeg justere 2 af dørene og ellers er alm pleje afvasking ifm. vinduespudsning og bundstykket får træolie hvert år. Vi har fået hvad vi har betalt for og er glade for foldedøren.

Særdeles dårlig kundeservice
Efter at have talt med Lacuna flere og modtaget et ideforslag har vi nu ventet to hele dage på besøg og opmåling.
Begge gange har vi ventet forgæves og har kun modtaget tåbelige forklaringer.
Vi er så glade for at vi ikke har indgået en kontrakt med denne virksomhed.
Såfremt en virksomhed ikke har tid til nye kunder, så meld det klart ud. Så spilder ingen af parterne deres tid.
Det nytter ikke at klage til den administrerende direktør. Det var ham der i begge tilfælde udeblev.
En anbefaling er at undlade at handle med denne virksomhed

absolut INGEN kundeservice
Vi købte tilbage i 2013 en foldedør fra Lacuna til en udbygning, da vi gik efter kvalitet (FSC træ) og udseende. Det er en fantastisk smuk dør.
Desværre blev døren leveret med nogle mindre transportskader med ridser og afslået maling bl.a. fordi der ikke var lagt beskyttende lag mellem dørhåndtaget og den karm, den var foldet op imod. Vores håndværker kontaktede straks Lacuna, som ville sende en mand/maler og udbedre skaden. Vi hørte bare aldrig fra dem. Efter gentagne forsøg på kontakt gennem det sidste halvandet år er skaderne stadig ikke udbedret. Jeg har snakket med direktøren gentagne gange, og han har hver gang lovet at komme og se på det (han bor i området, og sagde han sagtens kunne komme forbi). Undskyldningen i foråret 2014 var, at det skulle være over 15 grader varmt for at deres specialmaling kunne hærde, men vi havde som bekendt den mest fantastiske sommer sidste år, så der burde have været rig mulighed for at få det ordnet. Sidste kontakt tog jeg i oktober 2014, hvor jeg sendte en email til direktøren. Denne blev der aldrig svaret på.
For nylig var vi så uheldige at få smadret et gulv til loft sidevindue i udbygningen, som også var leveret af Lacuna sammen med døren. Vores håndværker kontaktede dem angående en ny rude, men de har efter en uge endnu ikke ringet tilbage. Beskeden vi får når vi kommer igennem til dem er "vi ringer tilbage om en halv time" men vi venter stadig.
Lacuna døre er fine, hvis man ikke løber ind i problemer, men er uheldet ude er det et fuldstændigt håbløst firma!

Skuffende service og produkt
Vi har købt en Lacuna foldedør tilbage i 2013 til vores tilbygning. Vi har været rundt og kigge på foldedøre og skydedøre – men Lacunas foldedøre var god kvalitet og de vidste hvad de snakkede om – prisen er også derefter. Vi bestilte døren og skulle sende en nøgle til dem – den nøgle, har vi aldrig fået retur, på trods af, at nøglen var med et bamsemotiv – så den burde ikke være så svær at finde.
Vi havde aftalt med direktøren for Lacuna, at deres overmontør ville komme og montere døren for at undgå fejlmontering. Dagen hvor døren blev leveret: vi havde aftalt, at overmontøren ville være hos os kl. 7. Vi måtte til sidst ringe til ham, da klokken blev mange og hverken montør eller dør var kommet. Det gentager sig efterfølgende, da overholdelse af tidspunkt heller ikke er montørens stærke side.
Døren blev monteret og vi opdagede, at der var en revne i den ene karm. Vi kontaktede montøren og vi blev enige om, at karmen blev skiftet. Da montøren kom med den nye karm - (for sent som han også tidligere gjorde) var karmen malet i en forkert farve. Det var ingen problemer, de ville sende en maler ud og male den. Der gik så tre måneder førend han kom. Maleren ringede et par dage før han kunne komme (selvfølgelig kunne han komme midt i de fleste menneskers arbejdstid), og det kan være svært at holde fri med så kort varsel. Så vi bad maleren om, at vende tilbage med en dato en uges tid frem. Til sidste måtte vi selv kontakte maleren, da vi aldrig hørte noget..
Vi så, kort efter at døren var monteret, at der var kondens i det fag, hvor man åbner døren (døren er ikke tæt – og faget er synlig skævt). Derudover sluttede døren ikke tæt til bundlisten. Det kontaktede vi både direktøren og overmontøren med. De vendte ikke tilbage. Efter adskillige sms’er, mails og telefonopkald fik vi kontakt til dem..
Montøren ville komme forbi og kigge og beskeden var klar – faget var skævt / vredet. Han gav udtryk for, at han kunne skifte glasset mellem to af fagene – pga. ridser i glassset - men fagene var desværre ikke samme størrelse.
Vi afventede en tilbagemelding på om de kom og skiftede faget, som var skævt. Efter en måned og ingen tilbagemelding, kontaktede vi overmontøren – uden held igen! Vi kontaktede til sidst Lacuna og deres ansatte spillede kundeservice-pladen, men lad det bare være slået fast, der er INGEN service ved reklamationer! INGEN!
De ville få fat i overmontøren og han vendte selvfølgelig ikke tilbage og til sidst skruede vi bissen på og så hørte vi noget. Lacuna mener ikke, at det har nogen betydning, at faget er skævt…. Så kondens er åbenbart ganske normalt i deres foldedøre – på trods af, at de ifølge dem selv, har ”verdens bedste foldedøre”! Lad det hermed være sagt – Lacuna VIL GERNE sælge et produkt på øverste hylde - men servicen er på absolut nederste hylde…
Service og dialog kan man komme langt med de fleste steder – men hos Lacuna er det kun i salgsøjeblikket – derefter er der ”lukket” for dialog. Vi vil ikke råde andre til at betale så høj en pris for et produkt, som ikke er det værd…