Jag har använt alla tre produkterna i olika stadier av hårfärg (blond eller mörk) och jag är extremt rädd om mitt hår och hade alltid bara färgat hos frisören innan. Jag är så himla nöjd, resultatet... See more
See what reviewers are saying
Har använt Sunkissed vid flera tillfällen och upplever att håret blir väldigt mjukt och fint och sliter inget alls. Nu testade jag även den nya toningen med färgen 9/GI och resultatet blev jättebra!... See more
Company details
Written by the company
L.A. Hair är en professionell frisör färg av högsta kvalitet för hemmabruk. SUNKISS ljusar upp och ger ditt hår en perfekt gyllene solkysst look, permanent på bara 5 minuter. Den ljusar upp tråkiga utväxter och fräschar upp dina längder, om du så vill. Hur resultatet blir är individuellt och beror på hårtyp och utgångsläge. Vår andra serie GREY COVER är en smal serie från 1-9 (svart till blond) som är kall och naturlig liquid färg som täcker grått till 100% Framtagen av svensk frisör och colorist med 25 års erfarenhet.FÖR BÄST RESULTAT DMA VÅRT FRISÖR TEAM PÅ INSTAGRAM LAHAIRCOLOR.
Contact info
Nybrogatan 57A, 11440, Stockholm, Sweden
- sofia@lahaircolor.com
- www.lahaircolor.com
Replied to 41% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Jättenöjd med resultatet varje gång
Väldigt bra
Snabb leverans, enkel applicering o snabbt o naturligt resultat!
Köpte sunkissed för första gången och…
Köpte sunkissed för första gången och fick jättebra hjälp av Lisa via Instagram. Jag är blond naturligt och bleker/färgar aldrig, utan låter bara solen få göra jobbet på sommaren. Men nu kände jag att jag ville fräscha upp inför våren utan att behöva invänta solen. Jag gjorde exakt som hon rekommenderade med antal minuter och det blev jättefint! Det ser helt naturligt ut, som efter en solrik sommar, men med mycket mer lyster och håret känns så mjukt.
Älskar LA!
Jag är så himla nöjd, resultatet blir alltid perfekt och håret känns så galet vårdat efter nyanseringen.
Sunkissed från LA hair
Skickade in bild på dotterns hår och fick feedback om hur vi skulle gå till väga med just hennes hårfärg. Målet var en ljusare färg än det hon hade och därför blev det Sunkissed! Lätt att blanda och applicera färgen även för en ovan person. Supernöjd med resultatet! Snabb leverans också! 😊
Fantastiskt bra!!!
Fantastiskt - både produkt, support och otroligt snabb leverans 🤩
Rekommenderas varm 🥰
Otroligt resultat!
Enkelt och smidigt! Dessutom proffsig guidning via instagram där de var supersnabba på att svara på frågor. Jag kommer absolut köra sunkissed igen! Resultatet blev otroligt!
En fantastisk produkt
En fantastisk produkt om du använder den på rätt sätt!
Rekommenderar att du skickar in en bild på Instagram för tips och råd.
Jag kan verkligen rekommendera sunkissed som jag använt vid flera tillfällen under 2 års tid!
Supertrevligt bemötande och bra…
Supertrevligt bemötande och bra rådgivning. Tyckte att färgen fungerade jättebra på min utväxt och täcker gråa hår.
Fick fin instruktion från er på…
Fick fin instruktion från er på Instagram, gjorde precis som ni skrev men såg tyvärr ingen skillnad alls på håret. Trodde på uppljusning.
Från lojal kund till katastrof
Jag har länge varit en lojal och nöjd kund av Sun-kissed tills nu.
När deras toning “Gloss” lanserades köpte jag den tillsammans med min vanliga produkt. Jag använde först Sun-kissed som jag alltid gjort, med det förväntade resultatet: ljusare utväxt men med gula toner. Därefter använde jag toningen 9V exakt enligt instruktionerna.
Resultatet? Katastrof.
Efter bara några minuter var mitt hår förstört i flera nyanser: svart, lila och brunt. Ett resultat som är fullständigt oacceptabelt för en produkt som marknadsförs som en toning för att korrigera just gula toner.
I ren panik försökte jag kontakta företaget via telefon, SMS och Instagram. Total tystnad.
Jag tvingades akut gå till frisör för att rädda situationen. Det krävdes avfärgning och flera timmars behandling. Slutnota: över 3000 kr för att åtgärda skadan deras produkt orsakat.
Först sex timmar senare svarar de, inte med ansvarstagande utan med att skylla på mig som kund. De påstår att jag använt produkten fel och att jag borde ha gjort en hemmablekning.
Jag följde deras instruktioner. Jag hade rätt utgångsläge. Ändå vägrar de ta något som helst ansvar.
Att dessutom neka en reklamation på en produkt för 500 kr efter detta är inte bara dålig kundservice, det visar en total brist på respekt för sina kunder.
Jag har tidigare rekommenderat deras produkter. Det gör jag inte längre.
Fick bra rådgivning inför köpet och…
Fick bra rådgivning inför köpet och blev väldigt nöjd med resultatet! Rekommenderas varmt!
Super produkt som ger fantastiskt…
Super produkt som ger fantastiskt resultat, perfekt för mitt hår mellan slingbesök hos frisören. Snabb och fin service via dm på Instagram. En riktig toppprodukt! Rekommenderar starkt!
For godt til å være sant
Hvis det er for godt til å være sant, så er det gjerne det. Jeg fulgte alt til punkt og prikke. 5 minutter virketid. Resultatet? Min mørke bunnfarge ble rødlig, ikke blond / bleket. Og jeg måtte bestille frisørtime til den nette sum av 3500 kr 🥵
Super produkt der bare virker
Super produkt der bare virker! Har nu brugt sunkiss 3-4 gange for og opfriske min udgroning og det bare super nemt og hurtigt og flot resultat!
Jag är mer än nöjd
Jag är mer än nöjd! Resultatet blev magiskt och precis som jag 😍"
Jättefint naturligt resultat
Blev jättefint naturligt resultat. Blev verkligen positivt överraskad av att det blev så jämnt och fint ljust. Jättenöjd och kommer köpa igen!
Första gången nöjd
Testade sun-kissed för första gången blev nöjd! Ganska råttfärgad utväxt, hade i 5-6 minuter med 20 ml vatten. Blev klart ljusare och utväxten mindre. Dock behövdes bara hälften av färgen då jag bara körde utväxt. Kändes onödigt att hälla ut. Hade varit perfekt om man lätt hade kunnat dela upp och använda 2 gånger. Då hade detta lätt blivit min go to produkt.
Produktet dekker ikke grå hår
Produktet dekker ikke grå hår. Fargen ble også mye mørkere enn beskrevet.
Lite behjelpelige i kundeservice med å erstatte produktet eller gi pengene tilbake.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.