See what reviewers are saying
Værste oplevelser ever, ringer med det er for at ændre bestilling, men han siger dem er allerede er på vejes levering, selvom der står 29 min til. 2 medarbejder fra just eat ringer enda også, me... See more
Fuldstændig vanvittig og arrogant indstil fra medarbejderen, han skulle være blevet hjemme. Imponernde dårligt,ville ikke anbefale det til min værste fjende. Ville ikke hjælpe det mindste el... See more
Bestilte fire Pizzaer til levering. Præcise på tiden. Varme og super gode. Intet skuffede. Virkelig dejlig pizza😊
No history of asking for reviews
I 2019 gav jeg stedet fem stjerner
I 2019 gav jeg stedet fem stjerner. Siden har jeg flere gang mødt en indstilling, hvor pizzariaets fejl (typisk grundet begrænset sproglig forståelse) skal tørres af på kunden. Et af de værre tilfælde fandt sted i aften.
Jeg ringer gentagne gange for at bestille mad til udbringning. De tager ikke telefonen. Til sidst betaler jeg ekstra for at bestille via Wolt. Jeg bestiller en halv kylling med pommes frites, salat og remoulade. I feltet med "besked til restauranten" skriver jeg: "Mayo, ikke remou – salat uden løg".
Ikke Wolt, men stedets egen mand bringer ud. Jeg får varerne, men salaten mangler. Jeg ringer manden op og fortæller det. Han ringer lidt senere tilbage med en forklaring: Det er min egen skyld. Jeg har skrevet "Minus salat", for min tankestreg er et minus. Jeg skulle altså have betalt ekstra for en salat for derefter at skrive en besked om, at salaten skulle være uden løg, og at de i øvrigt selv kunne spise den.
Denne stupide påståelighed og massive undervurdering af min intelligens gør, at jeg er tvunget til længe at insistere på min ret: De skylder mig en salat. Og det er ikke første gang. De gange, kødet lugter halvråddent efter tilberedning, hævder de at bruge helt friske råvarer. De gange, de bringer noget andet end det, jeg har bestilt, opfinder de en forklaring, hvor skylden er min. Kompensation forekommer ikke.
Det hører med til historien, at efter min insisteren bragte de mig en salat, jeg kunne spise til dessert; men når man igen og igen skal påduttes ansvaret for deres sproglige uformåen, der er tilstrækkelig til at misforstå en klokkeklar besked på seks ord, kan jeg ikke give mere end to stjerner.
DANMARKS KLAMMESTE PIZZARIA
Har prøvet meget i mit liv men laluna er min værste oplevelse har aldrig mødt så arogant en butiks ejer ku forstå hvis han havde noget at ha det i,hans butik er møgbeskidt hans
mad stinker af rådenskab vi måtte smide al maden ud da det var umuligt at spise med den stank. Da vi fortæller ejeren om vores dårlige oplevelse begynder han at råbe og skrige og svine os til i telefonen. Vi kender andre fra området som har spist fra laluna og haft samme dårlige oplevelse, tænk vores hund ik ku holde den klamme rådne lugt ud og løb ned i det bagerste værelse det fortæller alt, Den elsker ellers et stykke pizza. Så hvis i vil beskytte jer selv og jeres børn fo en bakterie bombe,så boycot for guds skyld den usle mand og hans klamme ulækre butik. Sådan en mand burde aldrig ha lov at drive foretning. Man sku tro han bestikker levningsmidels kontrolen den butik burde være lukket for altid. Så lad os alle stå sammen og boycote laluna det ender med han slår nogen ihjel med gammel og rådent mad det er uden at overdrive vi tog en eller to bider af hans mad så lå hele familen i foster stiling i en uge med mave infektion. BOYCOT LALUNA
DANMARKS KLAMESTE PIZZARIA
Værste oplevelser ever
2 medarbejder fra just eat ringer enda også, men man er åbenbart fuldstændig ligeglad
Køb aldrig her, tag hellere naboens pizzaria, og Køb dem igennem wolt, de hjælper dig når resturanten lyver
Køb gennem wolt, de havde hjulpet og gjort god kundeservice-
Møgbeskidt sted
Møgbeskidt sted - varerne lugter ikke friske - aldrig oplevet dårlige kundeservice. Kommer helt sikkert til at lukke snart.
Fuldstændig vanvittig og arrogant…
Imponernde dårligt,ville ikke anbefale det til min værste fjende.
Ville ikke hjælpe det mindste eller yde noget der hænger sammen med service.
1 ord, Useless!
Fredag 9/1-25 kl 18.58
Bestiller deres tilbud “3 stk pizza…
Bestiller deres tilbud “3 stk pizza 289”
Den ene en “Italiano” som er med kødsovs
Vi kan med det samme lugte da vi åbner pizzabakken at noget er galt. Jeg ringer og informerer om at de skal tjekke op på hvornår den er lavet da den tydeligvis er for gammel.
Svaret er at de åbner 10 nye DÅSER hver dag, så den kan ikke være for gammel.
DÅSER???
Jeg gentager, for at sikre jeg har hørt korrekt” om han sagde dåser.
Og ja det gjorde han.
Bestiller aldrig mere mad der fra
Min egen skyld at de leverer noget andet end bestilt🤔
Uacceptabelt. Jeg bestilte en pizza, og fik leveret en anden. Jeg ringer til stedet og forklarer at jeg har fået leveret en forkert pizza, hvilket medarbejderen afviser, han sender mig et screenet af nogle andre pizzaer hvor en af dem var den jeg fik sammen med et billede af min kvittering som siger et helt andet nummer end dem fra screenshootet af menuen. Han holder stadig fast i at det er min fejl at jeg har modtaget den forkerte pizza. Latterligt pizzaria, der åbenlyst ikke kender deres eget menu, eller almindelig service og erkendelse af egen fejl. Fejlen i sig selv kan ske, og er ikke noget problem som sådan, men deres afskrivelse af at løse det og at erkende deres fejl gør at jeg aldrig skal bestille noget derfra igen.
Ad!!
Plejer at være godt, men i dag lugtede tomaterne på vores pizza af fisk! Så ulækkert og ejer insisterede på at alt var frisk og ikke lugtede.
Kommer ikke tilbage!
Jeg har bestilt fra dem gennem wolt og…
Jeg har bestilt fra dem gennem wolt og de gad ikke køre til glostrup og mente de vil annullere min ordre , og det betyder min penge vil komme retur men har intet hørt eller set så jeg tager kontakt til wolt dagen efter som mener efter de har talt med restauranten at have udleveret min ordre og jeg så skal sider kæmpe med wolt for ar få mim penge snyder sted og kan ikke anbefales !!!!
Det var sidste gang jeg købte fra La…
Det var sidste gang jeg købte fra La luna desværre, bestilte durum menu med ekstra kød og chili. Der var nærmest minus kød og ingen chili, men 140 kr det kunne jeg godt for lov og betale. Selvom der står 105 kr for durum menu på deres hjemmeside. Hold kæft nogen hustlere!
Super god service
Super god service , med nye medarbejdere...
Og dejlig varm mad ,til tiden ....
Plastik i skorpen på en kold pizza
La luna ligger lige rundt om hjørnet, og jeg modtog alligevel en helt, kold pizza, da jeg så ringer og forklarer, bliver jeg mødt med fjendtlighed og højtråbende snakken i munden og bliver kaldt løgner.
Derudover var der plastik bagt ind i en af skorperne.
Vildt at de kan få det til at løbe rundt.
Mad - 4/10, smagte godt men pizzaen var kold og hård
Betjening - 0/10
Bestilte fire Pizzaer til levering
Plastik i maden - uforskammet behandling
Min familie og jeg har jævnligt været kunde hos La Luna.
Vi har lagt over kr. 2.000,- hos La Luna inden for 9 måneder.
Vi synes, at det er vigtigt at støtte lokal handel og derfor har vi båret over med La Lunas mange fejl.
1/5-2024 bestilte vi mad til levering for kr. 476,-.
Forberedt på der formentlig ville mangle salat, brød eller begge dele til pastaretter - som er standard hos La Luna Hørsholm. Reminder i telefon v/levering!
Brød manglede til pastaretter, whats new.
NYT: Små, skarpe plastikstykker i pastaretterne, som gav begge mine sønner rifter i munden.
Jeg henvendte mig personligt dagen efter og fik beklagelse samt lovning på gratis pastaretter som kompensation - skulle bare ringe.
Har siden henvendt mig for at bestille de lovene pastaretter og er blevet uforskammet behandlet.
La Luna vil kompensere én ret og har "glemt" de øvrige mangler. 100 kr. refunderet 01/06.
Plastik i maden - "kan ske for enhver" - citat slut.
Pas på hvad i ber om 😂🤲🏽
Jeg siger lidt oregano, det 2. Gang de fylder min pizza med oregano.
Helt seriøst den pizza smagt KUN af oregano.
God mad frisk mad hurtig levering tak.
Brændte burgere!
Jeg bestilte via just Eat, og modtog to (dyre) burgere der var sorte!
De var simpelthen brændt af, og røg derfor begge i skraldespanden.
Jeg fatter ikke at nogen vil være sig selv bekendt, at servere sådan noget kul!
Forfærdelig oplevelse!
Forfærdelig oplevelse!
Jeg bestilte med forventet 35 min. til levering… som efter betaling pludselig var næsten 2 timer.
Maden dukkede aldrig op!!!! Selvom leveringstiden talte ned, indtil den sagde “leveret! Vil du bedømme restauranten?”
Igen; jeg havde ikke modtaget min ordre, og det var umuligt at komme i kontakt med restauranten.
Da mine penge blev trukket et par dage efter, kontaktede jeg Just-Eat, der var søde at betale tilbage…
…for de kunne heller ikke komme i kontakt med restauranten!
Spar Jer selv skuffelsen, og køb mad et andet sted.
Bestilte en ordre kl
Bestilte en ordre kl. 00:30
Ringer efter 2 timer og åbenbart har de haft nogle problemer.
Så går der yderligere 40 min før de kommer også er pizzaen rimelig kold.
Rigtig dårlig service.
Hvis i handler her så regn med at vente ca 2-3 timer før de kommer med jeres mad.
En sjældent gang kan man får noget der…
En sjældent gang kan man får noget der smag lidt ok. Og det er efter at man skal forklar flere gange inden de forstå.. Op og ned hele tiden. Det har været så god derind men desværre ik mere og enig om det er ik høflig