Lamp2u

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Bestilte 2 PH kogler, og vidste med det samme, der stak noget under, da pengene dagen efter blev trukket på min konto. Normalt trækker de seriøse firmaer først penge, når varen er afsendt. Heldigvi... See more

Rated 1 out of 5 stars

Efter en bestilling 1/12. 2011 af en PH-lampe og betaling af samme d. 5/12 (m. VISA/Dankort) prøvede jeg at kontakte firmaet via telefon og mail ultimo januar og primo februar pga. manglende levering... See more

Rated 4 out of 5 stars

Jeg bestilte en gulvlampe (Bestlite) d.21/1 2011, og fik den leveret d. 2/2. Gratis levering, oven i købet. Kunne dog ikke følge pakken under track and trace, hvilket var lidt utilfredsstillende... See more

Rated 4 out of 5 stars

Jeg har købt to Bestlite bordlamper og en PH Kogle. Vi havde store problemer med at få leveret bordlamperne uden transportskader, men Morten levede op til sit ansvar og vi endte med en nogle finde lam... See more

Company details

1. Lighting Store

Information provided by various external sources

Default Description

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Køb af stol og skammel

Vi har købt stolen Ægget + skammel. Varen er i fin stand, leveringstiden var længere end lovet, men jeg havde en fin korrespondance med Morten. Da vi ikke lige fik varen efter den lovede uge, tjekkede jeg anmeldelser her og blev noget bekymret, men alt endte godt - først fik vi stolen leveret og en uge efter kom skamlen, så vi er tilfredse med handlen.

March 12, 2011

Køb af bordlampe hos lamp2u

Jeg har købt en PH bordlampe.
Inden købet havde jeg tjekket anmeldelser om firmaet herinde. Dette nævnte jeg for Morten, og nævnte at det måske ville gøre, at jeg ikke ville handle hos dem.
Vi skrev lidt frem og tilbage og blev enige om mit køb.
Lampen kom i går, dog med lidt småskavanker. Dette har jeg også haft oppe at vende med Morten. Jeg skulle nu tage stilling til, om jeg ville have en ny lampe tilsendt eller om jeg kunne leve med de små skader/fejl mod en prisreduktion.
Jeg har valgt at beholde lampen og tage imod prisreduktionen.
Og jeg tør godt handle med firmaet igen.

March 9, 2011
Rated 1 out of 5 stars

Har ikke modtaget vare eller penge retur

Jeg bestilte en lampe den 28. januar og fik hurtigt mail om den ville blive leveret i uge 6, dvs. mellem den 7-13 februar. Lampen kom ikke og jeg rykkede for svar, og fik at vide, den sad fast i tolden og ville komme omkring slutningen af uge 7. Lampen kom stadig ikke og Morten fra firmaet lovede den ville komme enten fredag i uge 7 eller mandagen efter i uge 8.

Hvis den ikke kom om mandagen ville jeg få pengene tilbage.

Lampen er ikke kommet, jeg kan ikke træffe firmaet hverken pr mail eller telefon mere og har ikke fået mine penge retur.

Det undrer mig meget, at der var god kontakt i starten ved indgåelse af ordren, og efterfølgende har der ikke været opdatering på ordnen, men jeg har selv skulle ringe og maile for at trække svar ud af firmaet.

Jeg anbefaler ikke man køber derfra, føler mig snydt og synes det ærgerligt man skal til at kæmpe med at få sine penge retur.

February 22, 2011
Rated 1 out of 5 stars

Pengene blev trukket, men lamperne kom aldrig!!!

Lamp2u er den slags internetbutikker, der gør det surt at handle på nettet!

Stol ikke et minut på [nav fjernet]. Han lover at tilbagebetale pengene, fordi han ikke kunne levere lamperne som lovet - men INTET sker!

Jeg måtte bede PBS tilbageføre beløbet - godt at jeg havde betalt med kreditkort.

Det må jo betegnet som svindel - SKAM DIG [navn fjernet]!

February 12, 2011
Rated 4 out of 5 stars

leveret hurtigere end ventet.....

Har købt 2 stk. PH 4½-3½ i krom, varen var på hjemmesiden lovet som lagervare til levering inden for en uge......men kom inden for 3 dage!!

Den ene lampe havde under transporten fået revet ledningen over, og en bule i foden, har fået en kraftig reduktion i prisen, den anden lampe havde en lille skade på foden, og forhandler pt. med Morten om en reduktion i prisen på denne også.

Firmaet svarer hurtigt tilbage på de henvendelser jeg har, enten på mail eller over telefonen.....

February 10, 2011

Lamp2u er kriminel.

Jeg bestilte i efteråret 2010 en PH-lampe ved firmaet Lamp2u. Lampen skulle leveres dec. 2010, men kom aldrig trods mange rykker.
Lamp2u har ikke lampen og de vil ikke tilbagebetale de 5500,00 kr som jeg betalte d.14.10.10.
Lamp2u havde i efteråret 2010 en helsidet annonce i månedsmagasinet La Danesa, som udkommer på Costa del Sol og Lamp2u repræsenteres der af [navn fjernet].
Firmaet Lamp2u er kriminel og jeg vil nu gå videre med sagen.

February 10, 2011

Ok firma

Jeg bestilte en gulvlampe (Bestlite) d.21/1 2011, og fik den leveret d. 2/2.
Gratis levering, oven i købet.
Kunne dog ikke følge pakken under track and trace, hvilket var lidt utilfredsstillende, da jeg havde fået "kolde fødder" efter at have læst indlæggene på denne side.
Atl i alt, en positiv oplevelse.
L. Gaarde

February 4, 2011

køb aldrig fra lamp2you

jeg bestilte desværre 3 ting efter samtale med morten fra firmaet, men intet er fremkommet og morten er gået under jorden, hvilket man jo godt kan forstå. det er det rene svindel og jeg har idag anmeldt firmaet til dansk politi.dk datasnyd
stay away

February 4, 2011

Fup firma

Jeg bestilte tilbage i juni måned en lampe fra deres hjemmeside. Der stod, at den var til levering midt okt. Da vi nåede midt okt måned, havde jeg endnu ikke modtaget min lampe. Jeg rykke for svar 2 gange og først anden gang blev der svaret, at den ikke var på lager endnu. I midten af november og stadig uden lampe, og efter at have set tv2 udsendelse, valgte jeg at annullere min ordre og få mine penge retur. Hvilket er blevet bekræftet af deres kundeservice. Jeg har dog ikke set skyggen af mine penge endnu, på trods af mange rykkere.

December 7, 2010
Rated 5 out of 5 stars

Flot produkt og hurtig levering

Vi bestilte en PH standerlampe som ankom fire dage efter bestilling. PH produkter er jo altid flotte og giver et godt lys, så den vil vi nyde her i den mørke vinter. Ingen klager over firmaet som svarede hurtigt på vores ordrer.

November 25, 2010

Stol leveret som aftalt

Bestilte en PK22 stol fra Lamp2u i uge 43. Blev efterfølgende meget bekymret efter TV2's udsendelse om In-furn og denne hjemmesides anmeldelser af Lamp2u. Men i går efter 3 uger og som lovet ankom min stol problemfrit. Stolen var lagervare ved bestilling, hvilket åbenbart er en fordel i forhold til de øvrige indlæg her på siden. Stolen er ok, og jeg er tilfreds, prisen taget i betragtning, men der ER forskel i forhold til originalen.

November 20, 2010
Rated 4 out of 5 stars

varen kommer men lang ventetid

Vi købte den 28.8.2010 Ægget. Det var weekend og mandag morgen fik vi en ordrebekræftigelse, der sagde at leveringstiden var ca. 6 uger. Da de 6 uger var gået godt og vel kontaktede jeg firmaet for at høre hvor min stol befandt sig. Den var forsinket ca. en uge - det viste sig så at blive lidt mere. Jeg blev lovet levering igår den 19.11.2010 mellem 16-21 men der kom stolen ikke. Den er så blevet leveret i dag lørdag af et fragtfirma.

Det eneste som jeg er irriteret over, er at man selv skal kontakte deres kundeservice for at høre hvad der sker - jeg kunne ønske at de tog kontakten til mig som køber og gav en opdatering samt et Track & Trace nummer.

Men stolen er fin og Morten fra kundesrevice har været venlig og altid svaret på mine henvendelser.

November 20, 2010
Rated 1 out of 5 stars

Ingen tvivl - et totalt svindelfirma

Jeg bestilte en lampe i marts måned og har endnu ikke modtaget den (6 mdr. siden). Efter at have rykket flere gange har jeg bedt om at få mine penge retur, hvilket ikke er sket og sikkert heller ikke kommer til at ske. Undskyldning på undskyldning... et totalt useriøst svindelfirma..

Jeg anbefaler at alle holder sig langt væk.

Opdatering: d. 3. oktober har jeg efter lang kamp fået mine penge retur.

September 26, 2010
Rated 4 out of 5 stars

Også ventetid.. - men det var altså annonceret..

Jeg bestilte en kogle, og der gik OGSÅ noget tid inden den kom frem (det havde de så også skrevet). Det tog 5 uger eller noget i den retning inden den landede, hvilket var OK med mig, men jeg havde så heller ikke travlt.

Efterfølgende har jeg bestilt en PH lampe som de havde på lager, og denne kom frem inden for 1 uge.

Servicen har været god hele vejen igennem - dvs. jeg har faktisk fået hvad jeg forventede, hvilket giver et flot 4-tal i min bog.

September 26, 2010
Rated 3 out of 5 stars

Har også ventet i lang tid,men fået varen.

Jeg bestilte en lampe sidst i maj,og har først modtaget denne d. 8/9.
Jeg må indrømme at jeg har været ved at miste tålmodigheden ret så kraftigt.Jeg har kontaktet Lamp2u og ikke haft problemmer med at få kontakt til Morten;jeg var ligeledes ved at miste tilliden,men i og med Morten holdt hvad han sagde mht. kontakt osv. valgte jeg at tro på ham og det viste sig jo også at jeg fik lampen,som forøvrigt er ganske udemærket.

September 13, 2010
Rated 1 out of 5 stars

Har som så mange andre prøvet at købe vare her uden de dukker op

Har også for adskellige måneder siden bestilt og betalt for nogle lamper der, som aldrig er kommet, og er som i resten af anmeldelserne blevet givet den en søforklaring efter den anden.
Det er svindel fra ende til anden, men en masse dårlige undskyldninger, tro ikke på dem, sevlom det i starten lyder troværdigt.
Jeg vil fraråde alle at købe noget her.

September 10, 2010

fup firma

efter at have bestilt to stk lamper den 15 maj, har vi endnu ikke modtaget dem. har rykket et utal af gange. har bedt om at få handlen ophævet efter vi har gjort dette er det umuligt at komme i kontakt med [navn fjernet] og hans fusker firma. er der nogle der kender proceduren angående politianmeldelse?
NB NB JEG IKKE fondet nogen anmeldelsen nyttig det er fejl som der er skrevet
i troværdig fra tonni nielsen

September 5, 2010
Rated 5 out of 5 stars

Troværdig

Har købt 2 stole og en lampe i foråret/sommeren. Har ikke observeret noget fordækt eller sjusk. Måske skulle man tænke på at ingen virksomheder i dag har lager - det er simpelthen for dyrt. Derfor er der en ekspeditionstid. Det kan man så overveje om man vil acceptere. Vedr betaling så er der en laaaang ekspeditionstid i bankerne med penge overførsler til/fra udlandet - en måned er ikke unormalt.

September 2, 2010
Rated 2 out of 5 stars

Fup og fidus!

Også jeg har bestilt og betalt en lampe i april 2010, men har aldrig modtaget lampen! Har også fået forklaringen om vandskade og nu senest told-vanskeligheder! Jeg er overbevist om at firmaet er fup og fidus og aldrig leverer varen - ØV!

OPDATERING:
Jeg har den 14/9-10 modtaget den lampe, jeg bestilte og betalte i april. Lampen er fin, men jeg kunne stadig ønske at forretningsgangen og kommunikationen i firmaet var bedre.

August 27, 2010

Ingen karakter!!!

Har også penge ude at svømme og også rykket for min lampe rigtig mange gange som jeg bestilte og betalte i april 2010 - denne er stadig ikke dukket op og jeg har også fået samme historie med vandskade osv.... Jeg har også skrevet at jeg ville går skridtet videre, hvis jeg ikke fik min lampe nu eller pengene returneret på min konto. Hvis lampen eller pengene ikke er retur inden for 1½ uge, vil jeg også gerne politianmelde firmaet - jo flere der gør det, jo større chance er der for at politiet tager det alvorlig og gør noget ved det! Dig der har politianmeldt - hvordan foregår det?

August 27, 2010

Take a closer look