Landsholdsshoppen Reviews

TrustScore 2.5 out of 5

2.3

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Jeg bestilte en landsholdstrøje til en gave, hvorfor den skulle leveres til en anden adresse end min. Det kunne nemt bestilles, men pakken blev alligevel leveret i en pakkeshop i nærheden af min adre... See more

Rated 2 out of 5 stars

Lange leveringstider og ingen kommunikation. Jeg bestilte i weekenden en lndsholdstrøje - fik hurtigt en bekræftelse men siden da har alt været stille. Der er nu gået 3 hverdage og hvis jeg ønsker a... See more

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte fredag aften en målmands landsholds trøje med tryk og der stod der kunne tage 4-5 ekstra dage ud over de 2-3 dages normal levering pga der skulle tryk på trøjen. Men idag onsdag til middag ku... See more

Rated 1 out of 5 stars

Har bestilt og betalt for en landsholdstrøje med særtryk, har modtaget trøje uden tryk. Første reklamation sendt for 4 dage siden, anden sendt i dag, stadig uden at få svar. Trøjen skal bruges på l... See more

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

96 reviews

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

8 reviews in the last 12 months

Write a review

Useriøs side

Bestilte i søndags og i dag lørdag er de fortsat ikke kommet endnu. De lover 1-3 dage på deres hjemmeside, det holder ikke! Ser ud til man åbenbart kun for sine vare til tiden hvis man kontakter dem direkte på telefonen. Har kontaktet dem på mail 2 gange og har endnu ikke fået noget svar. Useriøs side!!!

July 3, 2021

Fiiint

Bestilte en Large - fik en XL. Jeg skal vidst drikke en del Tuborg under EM, for at kunne passe den inden finalen.

Edit: Jeg fik en anden - God Service, Tak! I får 5 stjerner i stedet.

July 3, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Hvis bare man kunne give 92 stjerner!

Jeg ringede ind ons d 30/6 for at høre om det var muligt at få levet 8 trøjer inden Danmarks EM kvartfinale. Den søde medarbejder Mona var straks klar på at det skulle hun nok sørge for. Hvilken service! D 1/7 modtager jeg en sms om at nu er de klar til afhentning på pick up stedet jeg har valgt. Tak for at hjælpe os med at blive klar til at gå videre til EM SEMIFINALE!

July 2, 2021

God oplevelse :-)

Jeg har bestilt af 2 omgange, og er godt tilfreds. Leveringen er sket som oplyst ved købet. Jeg har henvendt mig et par gange til kundeservice, og fået svar begge gange :-)
Et sted jeg sagtens vil bestille fra igen.

July 2, 2021
Rated 3 out of 5 stars

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice, eller rettere slet ingen ! Har skrevet mails, ingen svar, har ringet flere gange INTET svar ! Har bestilt lagervare i lørdags, har så nu modtaget det i dag, torsdag (4. dagen) !!

July 1, 2021

pinligt....

Pinligt at løbe tør for landsholdstrøjer under EM. Flot... Udover det har jeg handlet hos dem før, det var en tragedie... De har absolut ingen ide om hvordan man driver en webshop....

June 27, 2021

Køb et andet sted

Jeg bestilte en t-shirt med tryk og eget navn.
Det gjorde jeg d. 04/06-21, og jeg har stadig intet modtaget.
Jeg ringede derind d. 10/06-21, og fik lovning på, at den ville blive sendt senest d. 11/06-21
Virkelig dårlig stil.

June 14, 2021
Rated 4 out of 5 stars

Bestilte en 2XL og en L…

Bestilte en 2XL og en L landsholdstrøje.
Fik den ene.

Rettelse:
Fra 1 til 4. Sendte mail fredag 16:30. Åbningstid på telefonen var hverdage 9-15 så måtte vente til mandag. Blev ringet op inden jeg kunne nå at ringe til dem.
Høflig medarbejder og orienteret på at finde en løsning.

June 11, 2021
Rated 3 out of 5 stars

2 ud af 2 skuffende ordre

Jeg har bestilt to gange fra landsholdsshoppen nu, og begge oplevelser har været utrolig skuffende. Første ordre jeg bestilte, skulle bruges til en 18-års fødselsdag, men endte med at være 2 uger forsinket. I løbet af de 2 uger, skrev jeg med dem, og fik at vide at den ville blive sendt med det samme. Det var ca. 1 uger efter bestillingsdato, men varen blev først sendt 5 dage efter. I følge deres hjemmeside er deres leveringstid 1-3 dage.

I min anden ordre, bestilte jeg 3 trøjer, hvor jeg kun modtog 2 af dem. Det var igen dybt irriterende, og skuffende, da jeg skulle have den på til en fodboldfest.

Overordnet set virker landssholdshoppen meget uprofessionel og rodet, og jeg vil ikke anbefale at bestille fra dem. Hellere købe den lidt dyrere et andet sted, og undgå alle mulige problemer.

OPDATERING:
Efter at have snakket med en fra landsholdsshoppen, var han selvfølgelig meget ked af at høre om problemet. Han løste det ved at opgradere min hjemmebanetrøje til en “pro” version og sendte den nye med det samme. Det endte med at være en god løsning og god håndtering af en ellers uheldig situation.

Super service

Kanon fedt trøje, og hurtig ekspedition - også selv om det er med eget tryk - fornemt :-)

Super service

Super service. Hurtig reaktion af kundeservice, da jeg kontaktede dem!
Nu er jeg klar til på lørdag.
Kom så, Danmark.

Super oplevelse

Super oplevelse, kom dagen efter. Bestilt igen med tryk og der gik lige en dag eller 2 mere. Spiller top dollar, selvom de sikkert har travlt.

June 8, 2021

Xl = 14-16 år

Ringe at i ikke skriver, at trøjerne er lavet i mussestørrelser. Nu står jeg med en mini trøje, som jeg ikke kan ombytte grundet tryk på trøjen.

Dyrt at være på SU

June 7, 2021

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look