Ingen transparens och drygt bemötande
Jag använde mig av Länner Bygg för att bygga ut mitt kök och min hall. Jag förklarade i början att jag ville ha ett fast pris för alla kostnader och att jag därefter endast hade en fast summa att röra mig med för oförutsägbara kostnader. I slutskedet fick jag presenterat för mig en rad olika kostnader som Projektledaren visste från början skulle bli en extra kostnad för mig (alltså inte oförutsägbara kostnader, utan kostnader som t.ex. bortforsling av byggmaterial, transport, containrar etc.) men som han valde att inte berätta/förklara i början. I vår diskussion om detta fick jag ett oerhört drygt och nedvärderande bemötande. I slutändan var jag tvungen att belåna mig p.g.a att Länner bygg inte varit transparenta från start. Däremot är snickaren (som gjorde min utbyggnad helt själv!) mycket kompetent, noggrann och trevlig. Om du som jag, inte kan något om bygg och behöver ett företag du kan lita på, ett företag som är transparent med vad det kommer att kosta, så rekommenderar jag INTE Länner Bygg.

Reply from Lannerbygg