Laserspecialisten Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Amatøragtig tatoveringsfjernelse

Har fået “fjernet” tatovering gennem ca 4 år ved dem. Har fået ca 18-20 behandlinger, uden det helt store resultat. Får så af vide her før sommerferien, da jeg selv havde booket en ny tid, at jeg skulle gå længere imellem behandlingerne, da dette ville give bedre resultater og mindste dannelsen af arvæv.. Har dog fået arvæv alligevel af deres skod udstyr.. Forinden havde jeg gået 6-7 måneder, grundet at deres eneste laser som kan fjerne blå, har været i stykker, og sikkert stadig er det. (Amatører).. Desuden fik jeg af vide, at deres laser til fjernelse af blå farve, nu alligevel ikke kan fjerne blå 100% men nærmere 60-70%, og at det havde jeg fået af vide fra starten af.. Meeeen, så havde jeg sgu nok ikke valgt dem, hvis de havde sagt det fra starten :-).. Nå, men jeg har desuden fået gratis behandlinger siden behandling 10, som var aftalt fra starten, så mon ikke de også synes de havde givet brugt nok penge på mig nu.. Det er nok også derfor jeg ikke er blevet kaldt ind til en ny behandling siden de sidst skrev, at jeg skulle vente til på den anden side af sommerferien, og så ville jeg blive kontaktet.
Anyway, har fundet en ny behandler, som er lægecertificeret, og som også har sagt at deres arbejde har været amatøragtigt.
Så tænk jer om inden I skal have fjernet noget ved dem, specielt farvede tatoveringer.

October 5, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Amatør behandling af Ela til fuld pris!

Havde tid til lash buk med Botox. Ela havde ikke lyst til ventetid mellem side behandlinger så hun om bookede min tid. Jeg kunne ikke aflyse uden at skulle betale fuld pris trods dette. Under min behandling sidder hun på Messenger med lyd på og konsekvenserne for min behandling er at der kommer for meget buk på mine vipper og de bliver ikke farvet ordenligt og de nederste vipper for slet ikke farve og hun glemmer Botox. Under hele behandlingen taler hun slet ikke til mig som behandlere ellers gør. Og efter min anmeldelse på deres hjemmeside, vælge Ela at skrive til mig en søndag aften sent. Hun synes at jeg er uhøflig at jeg ikke er tilfreds og beskylder mig for at at have rørt mine vipper før de tilladte 24timer, og det helt uden at have set mig efterfølgende. Dybt uprofessionelt. Hun forholder sig på ingen måde til at jeg er kunde og har en klage. Synd og skam for en så lækker klinik at hun får lov at have med kunder at gøre!

October 12, 2020

Fjernelse af pigmentpletter

Jeg har fået fjernet mine pigmentpletter hos Laserspecialisten i Kolding. Jeg har aldrig været mere tilfreds. Jeg har prøvet rigtig mange ting for at få fjernet de grimme pletter i mit ansigt, men intet har hjulpet indtil nu. Efter dog bare én behandling hos Anne var de nærmest væk. Så vurderingen er, at jeg nok kan nøjes med to behandlinger. At se sit ansigt ændre sig fra at være plettet, til nu at være mere ensartet, det er ikke til at beskrive hvor lykkelig jeg er. Jeg giver laserspecialisten mine varmeste anbefalinger.

January 23, 2018

Perfektion

super dygtige, god service og har styr på det de laver og det bliver lavet 100% godt hver gang.

Kan klart anbefales 👍

May 20, 2015

super klinik

Denne klinik kan anbefales at få fjernet tatoveringer hos.
Jeg er glad for mit valg af klinik.
Jeg har fået et super resultat uden ar.
Deres laser er den samme "som un do it" og behandlingerne er lidt billigere. Hun er super dygtig hende som udføre behandlingerne
man føler sig i trykke hænder.

mvh. Loise

May 14, 2015

god service

Super behandlings forløb med effektiv resultat.
Tak for god service hos jer
:-)

April 16, 2015