1. Business to Business Service

Written by the company

Tal leasing med os. Ring 62 61 20 20 og få vores bud på den rigtige løsning for din virksomhed eller læs mere om os på vores hjemmeside.

2.5

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 1 out of 5 stars

Hold jer langt væk fra Leasing Fyn.

Hold jer langt væk fra Leasing Fyn.
Kunne jeg give 0 stjerner, fik de det.
Virksomhedens har en virkelig dårlig moral.
De leaser/lejer/all inclusive aftaler på udstyr i samarbejde med tvivlsomme virksomheder som efterfølgende går konkurs. De har dog sikret sig så man fortsætte skal betale uden at få den aftalte service, når servicen var det vigtigste ved aftalen, er det virkeligt surt forsat at betale det samme, de eneste de tilbyder er at man kan købe sig fri, men det er til en 4 dobbelt af markedsprisen, således at en varer der koster 7000kr i handlen skal du betale 30000kr for at slippe ud af aftalen om. Kommer aldrig mere til at lease noget gennem dem.

August 26, 2025

Ingen anbefaling Leasing FYN

Det er helt i orden, at en virksomhed har en rykkerprocedure, og jeg har fuld forståelse for, at der kan pålægges gebyrer, når betalingsfrister ikke overholdes. Det er en naturlig del af en forretningsaftale.

Men at sende et gebyr på 1.200 kroner for en faktura på blot 11.435 kroner ekskl. moms, oplever jeg som ude af proportioner. Jeg anerkender nødvendigheden af klare procedurer, men det her fremstår som en urimelig praksis.

Derudover har håndteringen af min henvendelse efterfølgende bekræftet mit indtryk. Jeg oplever en manglende fleksibilitet og forståelse i dialogen, hvilket for mig gør samarbejdet med Leasing FYN uattraktivt.

Jeg kan derfor ikke anbefale Leasing FYN som samarbejdspartner.

March 18, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Kan kun sende de største anbefalinger…

Kan kun sende de største anbefalinger afsted til Leasing Fyn.

Vi havde akut brug for at anskaffe nyt maskineri i firmaet grundet travlhed. Vi kontaktede Leasing Fyn, som hurtigt og kompetent fik sat en leasingaftale op, så vi kunne rykke videre på at hjemhente nyt materiel og få det i brug. Morten og Anders fra deres entreprenørafdeling gav kompetent vejledning og fik sat en aftale op på under 24 timer. En proces, som vores bank ellers havde været alt for længe om.

Vi takker for samarbejdet. Ikke sidste gang vi henvender os, såfremt der skal hjemhentes nye maskiner.

Vh Nicklas
NW Brolægning ApS

October 17, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Virksomhedens moral er virkelig dårlig

Virksomhedens moral er virkelig dårlig. De lesser udstyr ud fra tvivlsomme virksomheder som efterfølgende går konkurs. De har dog sikret sig så man skal fortsætte med at betale uden at få den aftalte ydelse. PAS på når de indgår i en leasing! Kommer aldrig mere til at lease noget gennem dem de har ikke en god moral og forretnings kodex.

May 2, 2023

Advarsel imod Leasing Fyn' forretningsmetoder

Kraftig advarsel imod Leasing Fyn A/S.
Leasing Fyn A/S og Copycare A/S er ekstremt griske og amoralske – leaser en kopi/printmaskine til en markedsværdi på 20 - 25.000 DKK på en 5 årlig uopsigelig leasingkontrakt – samlet omkostninger i perioden er 64.270 DKK excl. forbrug (toner og service).
Leasing Fyn A/S & Copycare A/S har groft udnyttet en SMV ejerleder, som var terminal syg af alvorlig kræftsygdom.
Advarsel gælder Leasing Fyn A/S og samarbejdspartnere Copycare A/S samt Canon Danmark A/S.

For jeres egen skyld hold jer meget langt læk fra Leasing Fyn A/S
og partnere – advarer på det kraftigste imod virksomhedens tvivlsomme forretningsmetoder…

November 19, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Som virksomhed skal du holde dig langt…

Som virksomhed skal du holde dig langt væk fra Leasing Fyn. Firmaet er lavet for at franarre dig dine penge med ekstreme gebyrer og vover du på at henvende dig til Leasing Fyn, vil du uden tøven blive kaldt alverdens skældsord. Jeg har aldrig oplevet en så groft beregnende og udnyttende virksomhed

June 26, 2019
Leasing Fyn logo

Reply from Leasing Fyn

Hej Sebber01 :-)

Vi er da kede af din anmeldelse her af din oplevelse med os.

Da vi jo ikke her kan se, hvem du er, og hvad sagen drejer sig om, så er du velkommen til at skrive til os og uddybe din oplevelse.

Du kan benytte mailen leasingfyn@leasingfyn.dk og bare skrive "Kundeklage" i overskriften, så hører du direkte fra os.

Bettina

Vi har leaset

Vi har leaset, firmabil og flere traktorer igennem Leasing Fyn og vi har aldrig oplevet så fin og HURTIG service andre steder😉😉.

Vi kommer klart igen.

Nemt, hurtigt og super professionelt.

Mvh. KPLOFT

June 30, 2017

Nemt, hurtigt og professionelt

Jeg kan kun give leasingfyn min bedste anbefaling. Vi er selv blevet anbefalet af benytte dem i forbindelse med køb af en traktor og har benyttet dem ved flere lejligheder.

Jeg kan kun sige Nemt, hurtigt og professionelt

November 7, 2012

Take a closer look