2.9

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

2.9

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 2 out of 5 stars

Dårlig service:

Dårlig service:
Bestilte en pavilion til 2000 kr den 25 maj. for den leveret ad to omgange , sidste kasse så jeg kan samle den, kommer 10-12 juni .
Har været rigtig glad for den i sommer.
Jeg opdager så At lyskæden ikke virker mere, da den pakkes ned for vinteren, jeg kontakter firmaet 6 dec , hvor jeg for at vide at der kun er et halvt år garanti på lyskæden, Men at jeg er velkommen til at bestille en ny lyskæde til 220 kr plus porto. Jeg oplyser om at 6 juni havde jeg ikke modtaget hele pavilion, de skriver at garanti gælder fra 1 juni.

Jeg skriver igen at 1 juni havde jeg jo ikke modtaget pavilion, de skriver igen at der ikke er noget at gøre, Jeg kan købe en lyskæde hos dem, hvis jeg vil have lys .
Sidste gang jeg handler hos dem

December 19, 2018
Advertisement
Rated 3 out of 5 stars

Jeg har bestilt 2 hættetrøjer for 14…

Jeg har bestilt 2 hættetrøjer for 14 dage siden, og indtil jeg modtager min vare vil jeg give jer 3 stjerner i håb om mine varer når frem. Der står på jeres hjemmeside at der er 7 trøjer tilbage.
Det vil jeg vurdere til højst kan vare et par dage inden de når frem, medmindre jeres lager er på Sydpolen og skal sejles herop.
Eller i først skal finde en som kan strikke trøjerne.
Så kære Lesara - stram op, hvis I fortsat vil eksistere som virksomhed.
Per Uno

October 2, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Det er det værste fup firma jeg længe…

Det er det værste fup firma jeg længe har stødt op.

D. 27 Juli bestiller jeg for over 3000 kr.
Jeg modtager en fin mail, at min pakke vil komme inden d. 6 Aug.
Men men men d, 6 aug ringer jeg til dem og for at vide, at min pakke slet ikke er blevet afsendt, da de ikke har nogle af tingene på lager.
Så jeg vil naturligvis have mine penge igen. De annullere ordren. Og siger, at om 2-5 hverdage står pengene på min konto. Men jeg så aldrig pengene, og har stadigvæk ikke modtaget dem.

Så kommer i kontakt med dem igen efter en del besvær, eftersom de kun snakker Tysk og Engelsk, og jeg er bedst til Dansk. Så siger de, at der var sket en fejl og der vil gå 1-4 hverdage. Ja det var så d. ja whatever. Har stadig ingen penge modtaget.

De er et svindler firma. Og hvis jeg ikke ser mine penge inden næste mdr. Så for de en politisag på sig.

Jeg er sikker på, at jeg bestemt ikke er den eneste der er blevet snydt.

August 19, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Ikke modtaget bestilte varer.

Jeg har d. 6.8.18 bestilt et par sandaler og en bluse men har endnu d. 20.8.18 modtaget noget eller hørt fra Lesera. De svarer ikke på mine skriftlige henvendelser og nu læser jeg, at der findes en falsk Lesera på nettet. Så bliver man nervøs. Derfor er det vigtigt, at de svarer.
Pengene er allerede trukket på min konto d. 8/8-18
d. 23/8 har jeg stadig ikke hørt fra Lesera og har ikke modtaget varene.
Overvejer, at gøre indsigelse i min bank, og få pengene tilbage.
D. 27/8 opdager jeg tilfældigt, at man på Facebook kan chatte med Lesera. Jeg forespørger til mine varer og d. 28/8 er der svar på chatten. Varene ligger til afhentning ved Post Nord og har gjort siden d. 16/8.
Hvorfor får man ikke denne besked på mail eller sms som man gør fra alle andre firmaer??? Havde jeg ikke tilfældigt opdaget, at man kan chatte med firmaet, og på den utraditionelle måde få kontakt, så var pakken sendt retur, med endnu flere problemer til følge. Heldigvis var pakken stadig på postkontoret, og varene svarer til forventningerne. Men overve ligej, om det er besværet værd, at handle med dette uprofessionelle firma Lesera.!!!

August 19, 2018
Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Tilfreds.

Her, en uge under jeg sendte min bestilling har jeg modtaget mine varer. Godt nok af 2 gange, men pyt, en pakke i går og en i dag og SÅ glad for jeg nåede at få varerne inden jul.
Varene er en smule store i størrelsen men passer ellers fint. Jeg er tilfreds med kvaliteten og glad for de ting jeg har bestilt så; ros til Lesera, jeg bestiller med garanti hos jer igen!!

December 22, 2017

Is this your company?