2.3

3-star
2-star
1-star

Rated 2 out of 5 stars

Virker lidt som en fabrik

Virker lidt som en fabrik. Ny læge hver gang og de første to var på vej væk fra klinikken. Jeg ved slet ikke om den tredje opdagede at jeg var der til konsultationen. Totalt upersonligt.

March 1, 2026

Respektløs ejer

Respektløs ejer

Jeg fik “fornøjelsen” af at snakke med selve ejeren, Anders, og det var ihverfald så ubehagelig som noget kan være. Aldrig er jeg blevet råbt af på den måde, som denne flabet ejer gjorde.

Vil i have en læge der er flabet? Vil i have en læge der ikke respekterer jer? Vil i have en læge der bogstaveligt råber af jer? Så er det her i kan tage hen. Hvis ikke, så gør jer selv en tjeneste og find en anden læge.

Jeg kan læse mig frem til at mange andre kunder som mig, har oplevet den samme form for respektløshed fra ejeren, så jeg håber at han enten retter op på sin attitude eller han lukker den.

February 17, 2026
Rated 3 out of 5 stars

Jeg synes der er dejlige forretninger.

Jeg synes der er dejlige forretninger.
De får UG MED KRYDS OG SLANGE.
Når det er sagt!
Ved den første handicapparkeringsplads er der et dametoilet og et herretoilet. JEG HAR ALDRIG SET SÅ UHUMSKE TOILETTER. DAMDTOILETTET VAR STOPPET MED UHUMSKE ENHEDER I VANDET I TOILETTET. Ergo går man i nød på herretoilettet. Det rt så BESKIDT MED UNDERLIGE STRIBER PÅ DØREN. Det ligger lige ved handicapparkeringsplads. Så tror man toiletterne er ok.
NÆH du skal 2 trin op for at komme til toilettet. Ikke særligt handicapvenligt. Gulvet består af en kæmpe rusten og beskidt "rist" eller hvad den nu kaldes. Oveni i alt dette kommer TIDEN PÅ 1 TIME OG 30 MINUTTER TIL AT PARKERE I.
NEJ TAK TIL AT KOMME HER IGEN.
Der findes heldigvis andre forretninger i Herlev. Det er bare synd for de dejlige forretninger, som kunne få flere kunder, hvis faciliteterne var bedre.

January 16, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Hold dig langt væk herfra

Har du store smerter, og ønsker smertelindrende medicin, så vil du blive skuffet. I dette lægehus får du kun udskrevet panodil og ipren.
De fralægger deres ansvar, og mener ikke deres job er at give recept til patienter, der akut har brug for det. De mener derimod at det er speciallæger og sygehuses opgave.
De forstår ikke almen praksis, at det er praktiserende læge der udskriver medicin, hvilket er ret almen viden.
Jeg er bange for at dette lægehus er livsfarligt og potentielt kan koste menneskeliv. Inkompetencen hos lægerne er reel.
De burde få taget deres ret til at drive lægehus, det svig med offentlige midler , så inkompetente læger...

January 16, 2026

Fabrikken

Ny, ung læge hver gang - også selvom man har bedt om Anders eller Zita. Man kan kun tale om en enkelt ting pr gang, ellers skal man have en ny tid.
De overså i et halvt år symptomer på kræft. Der er tydeligvis fokus på "fabrikken/virksomheden" frem for patienterne.

November 7, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ubehøvlede og ubehagelig telefondamer..

Ubehøvlede og ubehagelig telefondamer..
Slet ikke hjælpsomme eller imødekomme, altid flabet og nedladende tone.
Jeg glæder mig til at skifte til et andet lægehus.

Du tager fejl Anders…
Jeg bliver sur over at blive snakket ned til, ligesom du gør nu og ikke over at jeg ikke får min vilje…
Jeg er ikke barnlig som du prøver at få mig til fremstå.
Og du siger at i ikke kan udskrive noget over telefonen, som I godt kunne sidste gang jeg ringede med det præcis samme problem for ca. 6 måneder siden, det er ikke mig til har slettet min historik af medicin som I har udskrevet til mig før, det er dybt latterligt men forståeligt at du tager din ubehøvlede kollega i forsvar, men du tager fejl…
Jeg bliver mødt af en flabet og nedladende dame fra start af.
Når jeg ringer til jer er forvirringen 8 ud af 10 gange total.. Det er noget skidt det du har kørende der.
Og dybt uprofessionelt at du prøver at få mig og andre til at fremstå som problemet.
Dine svar på anmeldelser er noget for sig selv…
Rigtig god dag til dig også.

Super modent at ejeren af stedet blokere ens anmeldelse så man ikke kan redigere et svar til hans nedladende svar.
Virker som et dybt uprofessionelt sted.

August 22, 2025
Rated 1 out of 5 stars

1 stjerne er desværre det mindste der…

1 stjerne er desværre det mindste der kan gives!

En af lægerne hr total storhedsvanvid. Vedkommende ringede til mig da jeg ikke tog for gode vare at han ikke ville udskrive øjendråber til min datter mod øjenbetændelse, med beskeden… det er ikke farligt at have øjenbetændelse. Så tog jeg op på 1813 med min datter, som selvfølgelig fik det ordineret af en de kompetente læger deroppe. Der lå en tlf besked om at det var beklageligt at jeg ikke havde tillid til min læge og at han helst så, at jeg ikke skulle bruge det jeg havde fået fra 1813
De overså diagnoser… og virker dybt nedeladende
De bruger folks diagnoser mod dem, når der er kritik rettet mod dem, hvilket er dybt uetisk og i strid med GDPR. Prøv at Google dem og få selv syn for sagen

Så ja… hvis du vil tages seriøst, vil tales ordentligt til, eller bare har livet kært så find et andet lægehus

January 22, 2025

Is this your company?