Behagelige mennesker og en fair pris
Fik lavet en opdatering på vores gulvvarmesystem, med ny ekspansionsbeholder, pumpe m.m.
Behagelige mennesker og en fair pris
Lind Blik & VVS har hjulpet os med nye rør da der ikke længere kom koldt vand ind i huset.
Firmaet stod også for det meste af gravearbejdet omkring huset. Arbejdet blev udført over to dage. Virkelig dygtige medarbejdere og arbejdet er flot afleveret til en særdeles fair pris.
Vi er meget tilfredse, og giver vores bedste anbefalinger. Vi kommer helt sikkert tilbage som kunder hvis behovet opstår igen.
Jane & Knud Jensen
En dygtig håndværker er ikke kun kendetegnet ved at være fagligt dygtig, men i høj grad også ved, hvordan håndværket udføres mfp. detaljen.
Jeg har i snart 10 år brugt Lind Blik & VVS adskillige gange, og hver gang har kendetegnet været det samme - rigtig godt udført arbejde, hvor der har været keret for detaljen.
Godt arbejde. Vi har brugt Lind blik og vvs til total renovering af vores hus. Vi har været super tilfredse. Alt er foregået efter aftale, de ændringer og ekstra ting vi er kommet med undervejs er blevet lavet med det samme så vi kunne holde tidsplanen. Meget tilfreds med servicen.
Vi er yderst tilfreds med virksomheden👍 De holder deres aftaler og laver de fejl,så retter de fejlene uden ekstra omkostninger. Så vi vil helt sikkert også bruge dem næste gang vi skal bruge en VVS’er.
Hurtig og effektiv service. VVS montøren var virkelig kompetent og fik hurtigt lavet vores vand skade . Vil klart bruge dem igen .
Jeg har fået lavet nyt badeværelse og skiftet tagrender på huset af Lind Blik & VVS og kan kun VARMT anbefale firmaet til andre. Jeg fik Super rådgivning, gode priser, og de holder deres aftaler! Så det bliver 5 STORE stjerner herfra :-) TAK for godt håndværk. Venlig Hilsen Robert Muusmann.
Kan bestemt ikke anbefale firmaet.
Skulle have boret et hul i væggen til udsugning. De sender en person ud. Da de arbejdede tæt på i forvejen. Han vælger at bruge ca 30-40 min på at slæbe en diamantbor fra bil til butik. Da han så går i gang finder han ud af at en alm stor boremaskine kan gøre arb. Da det er alm mursten, Som han først tjekker da han går i gang. Det tager ham kun 5 min med den alm boremaskine og så fik han også lige holdt 30 min frokost pause. Da jeg får regning på lidt over 2500kr for 5 min arb. Og resterende tid på ingenting. Ringer jeg til firmaet, som så er ret ligeglade og jeg skal bare betale det det koster. De vil slet ikke høre min oplevelse. Dette er 1 år siden jeg fik det lavet- og er normalt bare en der siger pyt og så betaler og ikk brokker mig- men hele hændelsen og situation gør at jeg laver denne anmeldelse og håber de behandler deres kunder bedre fremadrettet.
Vi fik for 1,5år siden Lind VVS til at lave noget for os- og det de udførte var fint - dog fik vi samtidig ødelagt bordplade, trægulv og skab. vi skrev mails og ringede til dem men ingen kontakt - så kom de forbi forleden dag og ville gerne have de sidste penge vi skyldte dem 1/4 af regningen... hvortil vi sagde at det ku vi da godt forstå men hva så med det de havde ødelagt? Men hvor er det dårlig stil at dukke op efter 1,5år og kræve penge af folk, når man ikke har gidet at ta ta kontakten før. arbejdet de udførte udover de ødelagte ting var fint - men meget ustruktureret og rigtig sure medarbejder, der svinede firmaet til. De vil nu gerne udbedre de skader de har lavet og have deres penge - det er også helt ok, men synes det er under alt kritik man venter 1 helt år! det er ikke et firma vi kan anbefale til andre