Linnenfotoschilderij Reviews

TrustScore 2.5 out of 5

2.3

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

doek besteld na een week contact gezocht printer kopt !!!! 2 weken printer nog stuk moeilijk contact te krijgen dus geannuleerd ben nu 3 weken verder nog geen terug betaling gehad wel nog mai... See more

Rated 1 out of 5 stars

Vorige week een foto op canvas laten drukken, deze was donderdag verzonden, maandag nog geen track-trace code, ik mailen, doek werd uiteindelijk wel geleverd die middag, echter kreeg ik woensdag o... See more

Rated 1 out of 5 stars

Drie weken te laat geleverd! Na de bestelling onbereikbaar voor vragen. Na het sturen van meedere e-mails worden deze pas beantwoord. Bestel hier niet! Totaal geen inzicht in wanneer... See more

Rated 1 out of 5 stars

Na lang wachten geen bestelling gekregen kan het kl.bedrijf niet eend telefonidcj bereiken fotoos waren te klein volgens hun stuur je een nieuwe mail krijgen Ze het zogenasmd niet door maar wel be... See more

Contact info

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Super !!!

Superbedrijf. Levering is supersnel en het doek zag er prachtig uit!!
ook de service is zeer goed te noemen !!!
(Miss. een tip voor linnenfotoschilderij om bij de leverstatus meteen het track- en tracenummer te vermelden.....)

July 29, 2011

heel tevreden

Wij hebben ongeveer 1 jaar geleden een fotoschilderij besteld en na verloop van tijd begonnen de kleuren heel flets te worden. We hebben hierop gemaild met het bedrijf en we hebben nu per omgaande een nieuwe schilderij opgestuurd gekregen. Bleek dat ze bij het vorig jaar gemaakte fotoschilderij verkeerde inkt hadden gebruikt.
Bij ons prijkt dus inmiddels weer een prachtige foto aan de muur en we zijn dus erg tevreden over de service van dit bedrijf.

July 23, 2011

John vd Hoorn

Via de webwinkel Linnenfotoschilderij al twee keer foto's op canvas besteld. 1ste Keer was een grote foto en werd binnen 2 werkdagen geleverd. Hele mooi kwaliteit. 2de Keer waren het meerdere foto's van verschillende formaten. Om de levering goed te laten verlopen aantal keer contact gehad via de mail; uiteindelijke resultaat mag er absoluut zijn. Een toppertje!

July 13, 2011

snel en hoog servicelevel

Nadat het uploaden van mijn foto mislukt was, een onverwacht snelle levering en vriendelijke service. De foto is prachtig en naar mijn idee kan het niet veel goedkoper. Bedankt!

June 30, 2011

heel mooi en snel

ik vind linnenfotoschilderij.nl een heel goed bedrijf de snelle levering en de prijs alles is goed aan dit bedrijf voor mijn echt een dikke 10

May 23, 2011

persoonlijk advies, mooie afwerking

Meteen persoonlijk to-the-point antwoord per e-mail op mijn vraag of een ander type bestand ook gebruikt mocht worden voor het schilderij. Daarna zeer snelle toezending van een prachtige afdruk van een
woordwolk voor mijn collega. Iedereen hier op mijn werk vindt hem zo mooi!
Alles met zorg gedaan. Dit ga ik vaker doen.

March 16, 2011

Turbo snel!

Dank voor de zeer vlotte afhandeling! Zondag besteld, dinsdag afgeleverd!!!! De "schilderijen" zien er prima uit.

March 10, 2011
Rated 5 out of 5 stars

Zeer goede service en prijs

2 keer wat besteld via Linnenfotoschilderij.nl en beide keren was zowel het canvasdoek als de service perfect. Ze doen echt hun best om ervoor te zorgen dat de klant tevreden is. Echt een aanrader dus, daarnaast zijn ze qua prijs 1 van de goedkoopste!!

January 29, 2011

mooi resultaat

Vandaag het schilderij ontvangen. Geweldig. Ik was bang dat de foto-resolutie onvoldoende was en dat het geheel wat digitaal - blokkig zou worden (dan liever onscherp), maar het ziet er prachtig uit - scherpte is prima.
Kleuren zijn precies zoals we hadden gehoopt/bedoeld.

Het uploaden van de foto ging aanvankelijk niet goed. Telefonische contact (om eea te herstellen) zeer lastig te krijgen, maar bereikbaarheid per email maakt dit goed. Steeds binnen een dag antwoord, ook toen de levering door DHL op zich liet wachten.

September 23, 2010

Prima Service

Hedenmiddag mijn besteling ontvangen via TNT Post, in een woord Prachtig.
Zondag besteld, Donderdag in huis.
Dit is een prima Service van de bovensteplank, en de verpakking ja zo hoort het.
Nogmaals dank ,en ik kom zeker weer bij jullie terug.

August 26, 2010

goede service na klacht

Met veel gemak een bestelling kunnen plaatsen. Deze ook zeer snel in huis gekregen. Het resultaat viel vreselijk tegen door verkeerde kleuren en uitsnede. Een klacht ingedient en enkele dagen later kreeg ik kosteloos mijn aangepaste exemplaar thuisgestuurd. Deze print wat geheel naar mijn wens, er is zeer goed naar mijn klacht gekeken. Jammer dat het niet in 1 keer goed is gegaan maar wel goed opgelost. Zeer goede service dus ik zou een volgende keer weer zonder schroom bestellen.

August 2, 2010

Goede snelle service

Nadat we twee keer een schilderij hebben ontvangen wat niet geheel naar wens was, hebben we een goede gekregen.
De fouten zijn dus netjes hersteld, een erg goede en snelle service!

February 18, 2010
Rated 1 out of 5 stars

Slecht resultaat zonder enige service

Ik heb als kerstpakket een bon gekregen voor linnenfotoschilderij.nl. Wat een teleurstelling. De kleuren waren flets, de foto onscherp en het contrast was sterk verminderd. Op mijn (diverse keren herhaalde) mails komt geen enkele reactie. Dus niet alleen een slecht product, maar ook nog eens een volkomen gebrek aan klantvriendelijkheid en blijkbaar hebben ze ook nog eens geen enkele behoefte hier iets mee te doen.

June 8, 2009
Linnenfotoschilderij logo

Reply from Linnenfotoschilderij

Beste heer/mevrouw,

Op de site van Trustpilot kwamen we uw relatief oude klacht van u tegen. We betreuren het erg dat de bestelling destijds niet naar tevredenheid is afgehandeld. Mocht uw klacht alsnog niet opgelost zijn, dan willen wij u alsnog een passende oplossing bieden en zouden we u willen vragen via de email een reactie van u te krijgen met nogmaals uw ordernummer en rekeningnummer zodat wij het bovenstaande in gang kunnen zetten.

Excuus voor het ongemak.

Team linnenfotoschilderij.nl