Heel snel verstuurd en netjes verpakt en zelf een leuke attentie erbij! Dankjewel!
Company replied
Jullie pakken de bestelling met zorg en oog voor detail in. De bestelling is in goede orde ontvangen. Bedankt daarvoor!!
Company replied
Wat een prachtige winkel in het centrum van Middelharnis. Ik heb een pyjama gekocht die heerlijk zit en mooi blijft in de was! Ook had ik moeite om een bh te vinden die een sluiting heeft aan de voor... See more
Embrace your body
Schoolstraat 50, 3241CT, Middelharnis, Netherlands
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from LIV bodyfashion
Eerste keer besteld , fijn bestelproces, snelle levering. Blij met mijn nieuwe bikini

Reply from LIV bodyfashion
Altijd een fijne ervaring bij deze winkel, de dames zijn klantvriendelijk, behulpzaam en luisteren naar je wensen. Je voelt je gelijk op je gemak. Bedankt voor de hulp weer dames 🤍

Reply from LIV bodyfashion
Voor de 1ste keer het wasproduct Soak Lacey besteld.
Is zeer goed ingepakt aangekomen op de dag dat gezegd werd.
Al kunnen ruiken van de heerlijke geur.
Vermits je een koffielepeltje Soak nodig heb ga ik een beetje overgieten in een kleiner flesje dat goed mee te nemen is met de moto.
De wasjes moeten nog gedaan worden en wordt vervolgd.
Kijk er al wel naar uit 😉
Een nieuwsgierige gebruikster 🙂
Beste mensen...de review die ik vandaag geschreven heb gaat niet over dit bedrijf....mijn excuses..het was een ander bedrijf met ook de naam liv erin. Dus bestel rustig bij dit bedrijf.
Super gezellige, mooie winkel. Ik ben onwijs goed geholpen met super goed advies! Ook zijn ze eerlijk als iets niet mooi staat en wordt er meegedacht aan een oplossing. Ik voelde mij meteen op mijn gemak. Mijn aankoop werd ook helemaal als cadeautje ingepakt. Echte verwennerij! Ik kom zeker terug.
Ook had ik moeite om een bh te vinden die een sluiting heeft aan de voorkant. De dames van liv bodyfashion hebben mij ontzettend goed geholpen om de perfecte bh zonder beugel en een voorsluiting te vinden. Ik kom graag terug.

Reply from LIV bodyfashion
Snelle verzending en daarna een servicemail waarop je kunt reageren als er iets mis is met het oroduct of wanneer er problemen zijn met de verzending via postnl.
Helemaal top

Reply from LIV bodyfashion
Super snelle levering en heerlijk die wasgeurtjes
Ik had ooit eens wasparfum gekocht en dat was heerlijk, ik had gelukkig het kaartje bewaard want zo kon ik toen het op was, weer bestellen. Besteld en zo kwam een gezellig pakketje wasparfum mijn kant op. Keurig briefje erbij, voor een wasparfum ook nog leuk ingepakt. Al met al meer dan tevreden en bestel de volgende keer gewoon weer!

Reply from LIV bodyfashion
Jullie pakken de bestelling met zorg en oog voor detail in.
De bestelling is in goede orde ontvangen.
Bedankt daarvoor!!

Reply from LIV bodyfashion
Snelle levering en heldere communicatie. Artikelen waren met zorg verpakt in een mooie doos, met een leuke attentie en een kaartje. Wat een feest.

Reply from LIV bodyfashion
Geweldig mijn pakketje ontvangen.
Ben er zo blij mee! Een hele snelle levering en zo leuk feestelijk ingepakt.
Bedankt lIV ga zo door mijn complimenten heb je!.
Groetjes Carolien

Reply from LIV bodyfashion
Laatst een (kleine) bestelling gedaan bij LIV en was blij verrast toen mijn bestelling aankwam. Het pakketje was met zorg verpakt de inhoud was feestelijk aangekleed en dan druk ik me nog zacht uit. LIV weet zich hiermee echt te onderscheiden, wat maakt dat ik hier zeker ga bestellen. De kwaliteit van de lingerie is ook erg goed en als ik het niet verkeerd zag ook nog lager in prijs dan bij andere webshops. Kortom: dik tevreden!

Reply from LIV bodyfashion
Ik ben super tevreden over Liv. Bij vragen over beschikbare maten of modellen krijg ik persoonlijk advies. De bestellingen zijn met grote zorg verpakt en het is altijd weer een verrassing om te krijgen. Ik ben inmiddels vaste klant!

Reply from LIV bodyfashion
Mooie bikini, snel geleverd en mooi verpakt! Kijk zeker voor mijn volgende aaankoop!

Snel bezorgd.
Leuke verpakking met een kleine verassing.
Heel leuk gedaan!!

Reply from LIV bodyfashion
Ik had een kadoobon gewonnen en mocht daar iets moois van uitzoeken .
Heb gekozen voor eren prachtige witte bikini en een mooie armband .
Het was echt een kadootje wat ik thuis kreeg gestuurd
Het was heel mooi ingepakt en de b8kini is van top kwaliteit ik vind hem prachtig😍😍😍 en mijn vriend ook😜 ik ga zeker vaker shop en bij liv🤗

Reply from LIV bodyfashion
Bij LIV 2 mooie lingeriesetjes gekocht van Sapph. Ik was nog niet eerder bekend met dit merk, maar het zit als gegoten! Ben heel blij met mijn aankoop. Het werd snel geleverd en was erg leuk ingepakt!