See what reviewers are saying
Fina funktionella lampor och väldigt snabb service. Jag har många bra lampor köpta här, men när glödlampan och botten i min lavalampa hade gått sönder efter 1 års användning fick jag en helt ny lavala... See more
Company replied
Fick ljus som tyvärr var trasiga, men det var inga konstigheter alls. Jag skickade bilder och de postade nya ljus till mig direkt. Ljusen är väldigt fina och fjärrkontrollen som passar till funkar jät... See more
Company replied
Fina spotar att sätta på vägg eller i tak. Framgick inte av beskrivningen att det saknas utrymme för att dra ut kabeln från ”lådan” på baksidan. Vi fick borra hål och det gick bra, men det måste framg... See more
Company details
Written by the company
LjusochLampor.se är en svensk webbutik med fokus på kvalitetslampor och designbelysning för hela hemmet. Vårt mål är att göra det enkelt, inspirerande och tryggt att hitta rätt belysning – oavsett om du söker funktionell arbetsbelysning, mysig stämningsbelysning eller ikonisk skandinavisk design. Vi erbjuder ett brett sortiment av lampor och belysningsprodukter inom bland annat taklampor, vägglampor, bordslampor, golvlampor, utomhusbelysning och LED-lampor. Hos oss hittar du både moderna lösningar och tidlösa designklassiker från välkända varumärken och designers. Hos LjusochLampor.se står kundupplevelsen i centrum. Vi lägger stor vikt vid personlig service, snabba leveranser och professionell rådgivning, så att våra kunder känner sig trygga genom hela köpprocessen. Vi vet att rätt belysning kan göra stor skillnad i vardagen, och därför finns vår kundservice redo att hjälpa till med både inspiration och vägledning – före, under och efter köpet. Vi samarbetar med välkända leverantörer och varumärken för att säkerställa hög kvalitet och moderna lösningar som kombinerar funktion och estetik. Samtidigt följer vi utvecklingen inom belysning och design för att alltid kunna erbjuda produkter som matchar kundernas behov och de senaste inredningstrenderna. Hos LjusochLampor.se handlar det inte bara om lampor – det handlar om att skapa rätt känsla, funktionalitet och atmosfär i hemmet. Vi vill göra vardagen lite ljusare med produkter, service och inspiration som våra kunder kan lita på.
Contact info
Bronsyxegatan 6, SE-213 75, Malmö, Sweden
- service@ljusochlampor.se
- www.ljusochlampor.se
No recent history of asking for reviews
Replied to 68% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Order returnerades utan jag fått en…
Order returnerades utan jag fått en notifikation, och när att jag påtalat detta för PostNord och Ljus och lampor får jag ingen hjälp med att skicka beställningen igen. Istället blir jag krediterad 195 kr. Oseriöst bemötande och företag.
Tyvärr en mycket dålig upplevelse.
Tyvärr en mycket dålig upplevelse.
Vid beställningen angavs en leveranstid på 2–3 arbetsdagar, men leveransen blev kraftigt försenad utan någon information från företaget. Vi hade bokat en elektriker utifrån den angivna leveranstiden och tvingades avboka besöket när varan inte kom, vilket medförde en extra kostnad.
När jag kontaktade kundservice fick jag endast hänvisningar till PostNord och upplevde att företaget inte tog något ansvar för kundupplevelsen eller visade någon förståelse för situationen.
Jag kommer tyvärr inte att handla här igen.
Kommer ej att återkomma som kund.
Kommer ej att återkomma som kund. Ett stort minus är betalningssystemet. Vem använder Walley? Sämsta tänkbara ****
Varning
Varning! Köp inte härifrån, har nu väntat på en lampa som skulle vara en present i över två månader, de bara flyttar fram datumet hela tiden. Tröttande till slut och anmälde returärende, det var två veckor sen och fortfarande inte sett några pengar. Går in på hemsidan och ser att lampan finns i lager, ber dem skicka den snabbt innan den tar slut igen. Då vill de att jag ska köpa den en gång till! Sjukaste jag varit med om, handla aldrig härifrån.
Bra butik och snabb leverans men usel produkt
Bra butik och snabb leverans. Dessvärre är produkten otroligt svår att montera med fästanordning som är alldeles för liten och saknar anpassning för takdosa. Hål för att fästa i gipstak är alldeles för nära inpå dosans kant vilket gör den väldigt svårmonterad när gipskanten inte håller för gipsankare.
Paketeringen en katastrof
Tio små glödlampskartonger inslagna i ett lager tunn plast, inuti en mycket större kartong. Ingen stötdämpning, ingen utfyllnad.
De har åkt runt i kartongen under transporten som kulorna i en maracas.
Det är ett under om någon av glödlamporna faktiskt klarade sej utan skador. Detta får inte ske.

Reply from LjusochLampor.se
Allt gick enkelt och bra
Allt gick enkelt och bra! Lampan var fin! Kul att kunna byta och köpa olika skärmar.

Lätt att beställa
Lätt att beställa, kort leveranstid, snabb orderbekräftelse.

Reply from LjusochLampor.se
Supernöjd så smidigt inga batterier…
Supernöjd så smidigt inga batterier behövas

Reply from LjusochLampor.se
Snabb leverans, bra produkt, som var ganska lätt att montera. Vi är mycket nöjda med golvlampan som är en prydnad vid soffan!

Väldigt snabb leverans
snabb leverans, långt över förväntan. Beställde på helgen kom på onsdagen efter.

Duni candleholders
Beställde Duni candleholders 2-pack med LED-ljus för samma pris som ett 4-pack kostar utan LED ljus på Duni.se. När jag fick hem paketet som skulle va en present stod det på förpackningen att det var ett 4-pack men i själva verket var förpackningen bruten och de hade plockat ut två candleholders. Några LED-ljus fick jag inte, som skulle varit med. Kan ju inte ge bort en present där förpackningen är bruten och två av ljusen borta.. känns som fiffel för att tjäna mer pengar på kunden. Och dessutom var LED-ljusen inte med. Mycket fult

Snabb leverans servicen utmärkt
Snabb leverans servicen utmärkt
Bra priser

The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.