Jag köpte en timer och manualen stämde inte när jag skulle programmera den. Supporten från Loh Electronics ringde dagen efter och kontatsreade att deras leverantör hade gjort en förändring utan att me... See more
See what reviewers are saying
Helt otrolig service! Kan inte annat än att ösa beröm över detta bolag. Har köpt 5G utrustning till båt och haft en del strul, och här har de varit extremt hjälpmedels vägen till lösning. Mailar, ring... See more
Jag mailade LOHs kundtjänst för att jag hade problem med spärrboxen i a traktorn. Ludwig hanterade ärendet helt otroligt bra. Väldigt snabb på mail och när jag beslutade mig för att skicka tillbaka pr... See more
Bästa hjälpen man kan tänka sig. Även om jag köpt en A-traktor med H-reg redan monterad så ger LOH den bästa supporten och ger inte upp även om man som pappa står på noll i kunskap så guidar de mig rä... See more
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Jättebra support med snabba svar och…
Jättebra support med snabba svar och bra tips om man har några frågor. Och bra produkter. Rekommenderas
Vilket fantastiskt företag
Vilket fantastiskt företag! Service som slår allt! Har 2 döttrar med EPA, och då vi köpt renoveringsobjekt har vi köpt hregg:ar från detta företag och maken till bra service får man leta efter! Då vi hade dålig koll på hur allt funkar så har det blivit några samtal, vi har även bytt ut hreggar och lagat osv och det har alltid gått som en dans. Kan varmt rekommendera detta företag.
Extremt bra kundservice.
Bra och smidigt bemötande
Bra och smidigt bemötande. Snabb leverans och enkelt med betalning via swish. Kan varmt rekommendera dem.
Jeg har kjøpt produkter av Loh…
Jeg har kjøpt produkter av Loh Electronics over flere år nå, og hvis det er noe feil eller andre utfordringer så ordner de alltid opp. Det kan være teknisk hjelp, erstatningsprodukter etc. De har veldig god kunnskap på de produktene de selger.
Snabb leverans. Tydlig hemsida. Konkurrenskraftiga priser.
NEVER seen that good service!
Købte for et par måneder siden et ASUS 4G-AC55U 3G/4G router hos Lohelectronics (billigere end i DK pga. den lave svenske kurs :-)). Desværre ville denne superrouter ikke læse SIM-kortet, efter at jeg havde haft kortet ude af routeren nogle gange.
Jeg kontaktede firmaet og Ludwig Loh gik med det samme i gang med at finde en løsning for mig. Den blev - i løbet af 2 dage - at ASUS leverer en ny router, som Loh sender til mig.
It is service takning 10 stars!
Helt enkelt kanon!
Jag strulade till det med beställningen själv och var nog inte fullt insatt i vad det var jag köpte. Lite pga dålig marknadsföring (Ej från Loh Electronics utan från tillverkaren av produkten).
Men Loh Electronics skötte sig perfekt och tog tillbaka produkten. De gav mig även kontaktuppgifter till tillverkarens kundtjänst och all den info de hade om det var så att jag ville kontakta dem innan jag lämnade tillbaka produkten.
Jag skickade tillbaka den och fick en ny produkt hemskickad utan några konstigheter och denna fungerar mycket bättre.
Måste även tillägga att det är nog en av de bästa kundtjänster jag har varit i kontakt med! Det är sällan man har kontakt med någon som är både insatt i produkterna och även har förståelse och vill lösa kunders problem.
Kan inte bli annat än full pott till detta företaget!
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.