Lones Køkken

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Rated 1 out of 5 stars

Har aldrig i mit liv fået så dårlig en pizza. Vi nåede ikke at spise halvdelen før vi måtte kassere den lodret i skraldespanden, den var simpelthen uspiselig. Ikke nok med det så ventede vi i over en... See more

Company details

1. Pizza Takeaway
  2. Pizza Restaurant

Written by the company

At gå i pizzaria er for mange ikke bare et spørgsmål om at købe et hurtigt måltid både maden og oplevelsen på stedet skal være god. Hos Lones Køkken har vi siden vores opstart i 2001 lagt vægt på kvalitet, service og renlighed.

Contact info

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

jeg skulle ind og spise men så kom Lone

jeg skulle ind og spise men så kom Lone efter mig så jeg toge hjem og bestille en pizza med cum smage og rådene pepperoni nippes men så skulle de have min familie men har du smagt min mormor frikadeller her er opskrift

Ingredienser

1 portion

ca. 14 frikadeller
Frikadeller
600 g Hakket grise- og kalvekød
1½ tsk Fint salt
2 Finthakket eller revet løg (ca. 150 g)
2 Æg
Friskkværnet peber
2 dl Mælk
40 g Finvalsede havregryn (ca. 1 dl)

Sådan gør du

Undgå at skærmen slukker
Frikadeller
Rør det hakkede kød med salt i ca. 1 min.
Kom løg, æg og peber i. Tilsæt mælk lidt efter lidt og rør til sidst havregryn i. Stil farsen tildækket i køleskabet i ca. 15 min.
Form farsen til ca. 14 frikadeller.
Lad smørret blive gyldent i en stegepande ved kraftig varme. Steg frikadellerne på tre sider ved svag varme i ca. 15 min. - skru op, mens de bliver vendt.

April 1, 2025
Rated 1 out of 5 stars

OPSKRIFT PÅ FRIED CHIKEN!

OPSKRIFT PÅ FRIED CHIKEN!

Ingredienser (4 personer):
✅ 800 g kyllingelår eller -bryst (skåret i mindre stykker)
✅ 2 dl kærnemælk
✅ 1 tsk salt
✅ 1 tsk sort peber
✅ 1 tsk hvidløgspulver
✅ 1 tsk løgpulver
✅ 1 tsk paprika
✅ ½ tsk cayennepeber (valgfrit, for ekstra spice)

Panering:
✅ 2 dl hvedemel
✅ 1 dl majsstivelse (for ekstra sprødhed)
✅ 1 tsk bagepulver
✅ 1 tsk salt
✅ 1 tsk sort peber
✅ 1 tsk paprika
✅ ½ tsk chilipulver (valgfrit)

Til stegning:
✅ 1 liter olie (f.eks. solsikke- eller rapsolie)

Fremgangsmåde
1️⃣ Marinér kyllingen

Læg kyllingestykkerne i en skål med kærnemælk, salt, peber, hvidløgspulver, løgpulver, paprika og cayennepeber.

Lad det trække i mindst 1 time (gerne natten over i køleskabet).

2️⃣ Forbered paneringen

Bland hvedemel, majsstivelse, bagepulver, salt, peber, paprika og chilipulver i en skål.

3️⃣ Panér kyllingen

Tag et stykke kylling op af kærnemælken, lad det dryppe lidt af, og vend det grundigt i melblandingen.

Tryk paneringen godt fast. Gentag for en ekstra sprød skorpe (dobbeltpanering).

4️⃣ Stegning

Opvarm olien i en gryde eller frituregryde til 165-175°C.

Steg kyllingestykkerne i 8-12 minutter, afhængigt af størrelsen, indtil de er gyldne og gennemstegte.

Læg dem på en rist eller køkkenrulle for at dryppe af.

5️⃣ Servering

Nyd din sprøde fried chicken med coleslaw, pommes frites eller en lækker dip! 🧄🔥

Velbekomme! 😋🍗

August 22, 2024

Jeg kastede op

Mig og min oldemor skulle i lones køkken men den blev kort fordi da vi kom ind så vi lone og vi kastede op med det samme. Der gik flere mink indefor. Hjælp obama er stadig efter mig!

April 19, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Afdeling Ikast har lige bestilt 2 nr…

Afdeling Ikast har lige bestilt 2 nr 15= taxa vi informerer om at den ene skal være uden ost og den anden uden ananas, vi regner med alt er ok og modtager pizzaer, da vi åbner bakkerne er den ene uden ost og ananas, selvom denne skulle have ananas på, den anden der er godt nok ost på men også ananas på, vi må fiske de ananas op og lægge dem over på den anden pizza dog følger der ost med da vi fisker op og min kone er laktose intolerant så hun håber ikke at skulle sidde på toilettet hele aftenen, i øvrigt er det totalt smagsløse og død kedelige pizzaer, også skal man der med betale 35 kr i udbringning for 2,5 km kørsel, så de tager sig godt betalt, det er slut med mad fra Lones køkken i Ikast.

September 4, 2022
Rated 2 out of 5 stars

Snakkurv bestilt

Snakkurv bestilt . Med 15 stk ( ikke at den ene manglende vælter verden) men de var halv forbrændte alle sammen . . Mozzarella sticks som om de var stegt 2 gange. Der manglede chili cheese tops men givet falafel i stedet . Bestilte denne primært pga mozzarella sticks og chili cheese tops og for lidt ekstra .. pasta carbonara helt okay . 85 min ventetid på en 4-5 km kørsel ….

August 3, 2022

Dårlig pizza og service

Ikke nok med det så ventede vi i over en time inden den kom efter 4 opringninger med ny forklaring hver gang. Den skulle ha været leveret kl 19.40, vi "spiste" kl 21.30. Sidste gang vi bestiller der

August 1, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Plejer ikke at lave anmeldelser men hold da op!

Plejer ikke at lave anmeldelser, men blev godt nok skuffet. Havde bestilt en burger på just eat, men da jeg møder op var den ikke klar selvom jeg havde bestilt 1 time i forvejen og der stod i appen at lin bestilling var klar. Manden bag disken var ikke til at snakke med (sprogbarriere) og mente ikke at det var hans problem. Han var ubehøvlet og uhjælpsom. Han gik igang med at lave en burger til mig, men da jeg så at han ikke brugte handsker (til noget!) og desuden varmede bøffen i mikrobølgeovnen gik jeg min vej. Jeg ville aldrig anbefale denne restaurant til nogen, og det under mig ikke at Hammerum Kebabhouse har langt større succes end denne. Håber Fødevarestyrelsen kigger forbi.

March 4, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Jeg bestiller en 1/2 kylling men får…

Jeg bestiller en 1/2 kylling men får en pasta med chili.

De vil ikke kendes ved det.
Jeg har billeder af en nr 59 måske en 95 det er ikke en kylling. Har billeder af menu og det jeg har fået.
Og 3 kvarter efter... benægter og diskutere de med mig..

February 20, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Får ikke det man beder om

Alt alt for dårligt!! Ringer derned og bestiller en Hawaii mæ hvidløg men han var ikke til at kommunikere mæ da han var indvandrer og ikke mestrede det danske sprog så han var utrolig forvirrende at tale mæ, han siger så at de ikke har mere HVIDT LØG, men jeg forklarer ham så at jeg mener garlic and oil hvorefter han virker som om at han forstår hvilket i øvrigt igen er noget jeg bliver nødt til at gætte mig til fordi han ikke mestrer det danske sprog. Jeg modtager så en pizza UDEN hvidløg men med helt vildt meget RØDLØG!! Hader at bestille derfra og når jeg gør det er det KUN KUN KUN fordi at alt andet har lukket. Alle mine venner taler også dårligt om det sted. Pizzeriaet tager også al for høj leveringsgebyr!!

January 23, 2022
Rated 1 out of 5 stars

jeg har spist 350 pizzer i mit liv og…

jeg har spist 350 pizzaer i mit liv og jeg har tællet det men den spinat pizza du gav mig var prob fyldt med klamt ost og jeg er på slanke kur du ødelagde min dag med at putte så meget ost på jeg har fået næsten et kilo på!!!!! men nu ville jeg sagsøge dig Lone. jeg synes det var dråben din lille frækkert. undskyld min dårlig stemning

January 17, 2022
Rated 3 out of 5 stars

Virkelig dårlig mad

Virkelig dårlig mad, ingen smag og deres nuggets er ringe og pommesfritter er slappe, pizzasause smagte for meget af hvidløg og kebab var som om den var tør og smagløs men on point levering, kom før tid.

March 28, 2021

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look