Longfonds Reviews 4

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

ik belde deze organisatie op voor…

ik belde deze organisatie op voor advies voor mijn astma omdat ze nogal last had met sporten en lange stukken fietsen waar haar school op aandrong. volgens de dame van longfonds was dat helmaal niet mogelijk dat mijn het mijn dochter het niet lukt om
6 kilometer heen en terug te fietsen in de kou of regen. met andere woorden u bent niet goed snik. gaslichters organisatie.

February 17, 2026
Advertisement

Dramatische organisatie.

Ik ben de wsl de 1e persoon ter wereld die grotendeels op eigen kracht van COPD is afgekomen. In 2013 is COPD bij me geconstateerd met een longinhoud van 68%. Daarna nog 3x geblazen in zo'n pijpje. In 2017 77%, 2021 83% en in 2025 92% en heb dus absoluut geen COPD meer en wou als klankbord voor ze fungeren. Gaan ze zeggen dat het niet wetenschappelijk bewezen is. Tja, geen cent waard en dus geen euro geven aan zo'n organisatie. Ik train voor meerdere wereldrecords in de kracht en vechtsport en wandel 10km/u, terwijl ik 12 jaar geleden nog heel benauwd was. Dramatische organisatie.🐀❤️🤓🙂🙂🏋‍♂️🤸‍♂️Wil je meer weten dan komt het binnenkort in het nieuws en middels m'n boeken.

February 11, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Geef nooit een cent aan het Longfonds!

Het longfonds is een instelling die er alleen is voor het eigenbelang! Dus niet voor degene(n) die aan levenslang astma lijden. Zij komen ook niet op voor de belangen van astmapatienten!! Een pakkend voorbeeld is dat rokers massaal sedert 2016 de straat op gejaagd zijn door antirokersclubs die vooral maling hebben aan de belangen van astmapatienten. Het Longfonds behoort daar ook toe! Als je als longfonds (eerst astmafonds) in de voorgaande 65 jaar niet kan bedenken dat het voor de hand zou liggen en wenselijk zou zijn dat een groot deel van de ontvangen accijnzen door de staat op tabak besteed zou moeten worden aan het welzijn van astmapatienten ben je als belangenvereniging niets waard!! Astmapatienten mogen levenslang het eigen risico voor de zorgverzekering betalen, zij krijgen jaarlijks net als andere chronischzieken een fopspeen-tegemoetkoming van 145 euro van het CAK Saneringen in huis voor je gezondheid vallen niet onder de zorgverzekering die kosten zijn ook geheel voor de astmapatient in kwestie en daarvoor is natuurlijk ook geen fonds hoogstens de leenbijstand van de gemeente. Omdat rokers naar de straat verbannen zijn krijgt de auteur van dit bericht steeds meer last van rook en astma-aanvallen daardoor moet hij soms naar de Spoedeisende hulp in het ziekenhuis hetgeen extra zorgkosten betekend, kortom ik moet extra zorgkosten accepteren omdat rokers de horeca zijn uitgejaagd!! Jaarlijks wordt er voor 3 miljard accijns uit de zak geroofd bij rokers maar van deze torenhoge accijnzen komt er niks maar dan ook helemaal niks terecht bij de directe slachtoffers van roken nl. astmapatienten. Als je ziek bent in dit smerige land heb je eeuwig pech! Ik heb nauwelijks een schoolopleiding gehad en ook geen werk omdat leraren vroeger gewoon in het klaslokaal stonden te roken!! Gevolg: nooit op vakantie, altijd vechten om je hoofd boven water te houden, levenslang van een lage uitkering rond te moeten komen "zelfs recht voor de kerst in 1983 dakloos geraakt, met vrouw die 7,5 maand zwanger was de straat opgekinkeld door een christelijke woningbouwvereniging" de gemeente Spijkenisse vertikte het om te helpen maar ondertussen hielpen zij wel de coke dealende Vietnamese bootvluchtelingen, Chilenen, Tamils, Afrikanen enz. want ja dat kwam uit een ander potje!! Mensen wordt wakker en geef NIKS aan dit soort idiote fondsen en hou je geld en erfenis lekker in je zak!! Voor het geval dat u als lezer denkt dat ik iets heb tegen rokers zeg ik u dat ik als astmapatient vindt dat rokers met rokers binnen in de daarvoor bestemde ruimten moeten kunnen roken! Als astmapatient krijg ik geen jaarlijks aan te vragen afkickcursus van 350 euro om van het roken af te komen van de zorgverzekering!! Nee ik krijg niks alleen de extra kosten voor zorg!!

January 8, 2024

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look