LWM Makelaardij & Hypotheken Reviews

TrustScore 4 out of 5

3.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Danny Peters heeft ons vanaf de eerste kennismaking tot en met de eindinspectie zeer goed en eerlijk geadviseerd met de verkoop van ons huis. Geen gouden bergen beloven maar realistisch naar ons e... See more

Company details

1. General Store

Written by the company

Ons team van ervaren makelaars staat dagelijks voor u klaar om u te begeleiden bij de verkoop, aankoop of verhuur van uw woning. We houden van korte lijnen en transparante communicatie. We houden alle partijen op hoogte en zijn voor onze klanten altijd bereikbaar.

Contact info

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

6 reviews in the last 12 months

Write a review

Wat een fijn kantoor

Wat een fijn kantoor! Bij LWM Makelaardij ben je geen nummer; de benadering is heel persoonlijk, betrokken en transparant. Geen vraag was te veel en ik werd constant goed op de hoogte gehouden. Als je stressvrij wilt kopen of verkopen, moet je hier zijn.

May 15, 2026

Onze ervaring met LWM Makelaars

Onze ervaring met LWM Makelaars, was echt fijn. Vanaf het eerste contact voelde de het prettig en persoonlijk. Paul luistert oprecht naar je wensen en denkt actief met je mee.

Wij raden LWM Makelaars dan ook van harte aan aan!

January 12, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Via LWM mijn woning verkocht in…

Via LWM mijn woning verkocht in Sittard. Paul was vanaf het eerste gesprek duidelijk, korte lijnen en to the point.

De communicatie was strak, goed voorbereid en ik wist steeds precies waar ik stond.
Helemaal top!

January 5, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Paul was bij de bezichtiging en andere…

Paul was bij de bezichtiging en andere afspraken omtrent de woning te laat, ook had paul geen tijd voor ons en wilde zo snel mogelijk weer weg. Bij vragen over gebreken heeft Paul geen antwoord en verkoopt hierbij een woning met verborgen gebreken. Paul is zeer onpersoonlijk en onprofessioneel, absoluut geen aanrader.

September 10, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Makelaar Paul was bij kennismaking heel…

Makelaar Paul was bij kennismaking heel positief. Maakte het helaas niet waar. We hadden het gevoel dat hij weinig of geen moeite deed om het huis gunstig voor ons te verkopen. Was nooit op tijd bij bezichtingen en liet de mensen aan hun lot over. Voor ons als verkopers was er geen empathie. Huis met moeite verkocht aan te lage prijs. Bij defenitieve overdracht slecht een moeizaam handje. Een flesje wijn zo leuk geweest zijn. Maar gedurende de verkoop was voor ons de onpersoonlijkheid een dieptepunt. Geen aanrader deze makelaar.

December 3, 2025
Rated 1 out of 5 stars

gejaagd en als het niet snel genoeg gaat onredelijk.

Een bezichtiging waarbij al diverse vragen gesteld en papieren laten zien, waar geen duidelijk antwoord op was en afgewimpeld werden.
- vervolgens een bod dat geaccepteerd werd
- 3 dagen later de koop ineens met een andere koper
- Uiteindelijk een tegenbod met een hoger bedrag. ( Blij dat Danny ons hier wel netjes te woord stond. een vriendelijke man)
- wederom akkoord
-koopcontract ontvangen om te ondertekenen. Hier gevraagd om een aanpassing zoals per mail ook overeengekomen. Echter ging dit niet gebeuren.

vervolgens een mail van de verkoper , dat we niet correct handelde en te laat waren . Terwijl de makelaar ermee ingestemd was eea te vertragen. Wederom een mail, met opgelegde datums waarvoor we moesten reageren . Helaas blijkt dat dit een groot spelletje was voor beide.

Het contact met Paul was dan ook vanaf het moment dat een 2de koper in zicht kwam zeer onvriendelijk en onredelijk. Een excuses per mail. ondanks dat in elke mail stond als er vragen zijn , meldt je tot de makelaar > nou onvriendelijker kon je niet behandeld worden.

Wel blij dat Danny zo behulpzaam en vriendelijk was in deze onvriendelijke communicatie met zijn directe partner

October 1, 2023
Rated 5 out of 5 stars

De koop is zeer fijn verlopen..

De koop is zeer fijn verlopen..

Tijdens de bezichtiging werd er gelijk actie ondernomen en werd er serieus werk verzet door de makelaar.

Tijdens de sleuteloverdracht werd alles secuur en correct nagelopen.

De koop hebben wij als zeer prettig ervaren !

February 14, 2023

Top makelaar

Geen gouden bergen beloven maar realistisch naar ons en onze kopers.
Wij zijn steeds goed op de hoogte gehouden.
Goed bereikbaar ,afspraken altijd nagekomen.
Danny bedankt.

October 28, 2022

Top makelaar

Top makelaar. Fijn contact met Danny Peters. Keywords: kundig, accuraat, flexibel. Aanrader!

October 27, 2022

Top makelaar

Mijn huis heb ik gekocht met Danny als verkopend makelaar. Niks dan lof. Danny heeft ons vriendelijk ontvangen, keurig rondgeleid met een grapje op zijn tijd. Hij toonde begrip voor mijn situatie en heeft me daar ook goed in geholpen. Ik kan deze makelaar zeer aanbevelen.

Ingrid Jansen

June 3, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Bij de verkoop van het huis…

Bij de verkoop van het huis uiteindelijk gekozen voor LWM makelaardij. Alles perfect gelopen en het huis was snel verkocht. Fijne correcte afhandeling door Paul zowel naar de verkoper als ook koper(s) m.i.. Kan deze makelaar iedereen aanraden.👍

March 11, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Klantgerichte makelaar met oog voor alle wensen

Allereerst de woning van mij en mijn ex-partner verkocht door LWM in Meerssen. Paul wist met zijn enthousiasme en gepassioneerde houding ten opzicht van het vak ervoor te zorgen dat het huis spoedig verkocht werd. Ten tijden van verkoop was Paul altijd bereikbaar voor vragen of opmerkingen. Uitermate aangename samenwerking waarin niets teveel gevraagd was. Daarbij heeft Paul mij hierna geholpen met het kopen van een huis. Door mij te adviseren in de aankoop en te helpen bij een besluitvorming. Geweldig, want door Paul heb ik mijn oude huis kunnen verkopen en een prachtig appartement mogen aankopen. Dank voor de geweldige service! Ik zou jullie aan iedereen aanbevelen.

November 17, 2021

Zeer arrogante Makelaar

Zeer arrogante makelaar die je geen afspraakbevestiging wil sturen en na 2 keer bellen na 3 dagen eens terugbeld of je een infomap van de woning wil hebben voor een bezichtiging. Ook het telefonische contact is weinig bevredigend. Jij moet als klant maar naar hun pijpen dansen. Als je ze daar op aanspreekt worden ze vervelend en zeggen dat ze nooit meer iets voor je willen doen. Bovendien vind ik de reactie op deze review ook zeer klantonvriendelijk. Het zegt meer over Lwm dan over mij.

September 17, 2021
LWM Makelaardij & Hypotheken logo

Reply from LWM Makelaardij & Hypotheken

Geen idee waar jij het over hebt. “Infomap”?
Maar jou idee van fatsoen is om de bezichtiging in te plannen en vervolgens annuleren omdat de reactie op de mail 3 dagen is. Het is vakantietijd, vandaar de iets latere reactie.
Per telefoon heb je altijd meteen antwoord gehad.

Succes verder

Top-makelaar! 🏠

Danny heeft mijn huis snel, vakkundig en tegen een zeer goede prijs verkocht. Ik ben heel erg tevreden. Altijd bereikbaar, korte lijntjes, meedenkend. Met kennis van zaken.
Ik beveel hem zeker aan bij anderen.
Danny, dankjewel hiervoor!
Groet,
Ellis Tonglet

September 1, 2021
Rated 5 out of 5 stars

LWM makelaars een aanrader !

LWM makelaars hebben ons vrijstaande woning verkocht in Sittard. Danny heeft een juiste koper uitgezocht. Ze hebben een prettige communicatie. Als je ze belt,vaak direct aan de lijn ,of ze bellen zsm. terug.Bij hun ben je geen nummer ! Ik heb contact gehad met andere makelaars die bellen nog niet eens terug ......... De verkoop wordt deskundig afgehandeld .
Ook waren ze erg prettig voor de koper . Korte lijntjes is heel prettig ! Een echte aanrader deze makelaar , ook zoeken zij een woning voor je ,in deze moeilijke huidige markt.

May 2, 2021
Rated 5 out of 5 stars

LWM makelaars is er een die hart voor het werk heeft.

LWM makelaars is een makelaardij die volledig naar de wensen van de klanten inzet
Wij hebben met Paul mogen werken aan verkoop van onze woning.
Ons viel het op dat iemand met zo'n jonge leeftijd onze woning op 14 dagen 2 maal heeft verkocht.
Zeer spontaan en gedreven persoon die ook naar de wensen van ons heeft geluisterd.
Er zijn verschillende makelaars geweest die het alleen maar om het 💰 ging en zeer onpersoonlijk waren.
Voor iedereen die zijn woning wilt kopen of verkopen een aanrader.

March 22, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Hele fijne samenwerking gehad.

Hele fijne samenwerking gehad.
Reageert altijd erg snel op vragen en is 24/7 bereikbaar. Zowel Paul als Danny zijn beide deskundig en enthousiast.
Ons huis was binnen 10 dagen verkocht!

June 8, 2020
LWM Makelaardij & Hypotheken logo

Reply from LWM Makelaardij & Hypotheken

Heel erg bedankt voor deze prachtige review. Wij willen jullie ook bedanken voor de leuke samenwerking!

The Trustpilot Experience

Take a closer look