See what reviewers are saying
Vil ikke skrive hele historien... Køb af kia niro april 2018 (super sælger) derefter er det bare gået ned af bakke, og der har været/er total dårlig service... Værkstedschef JK, er mega arrogant og e... See more
Super service. Når man får totalskadet sin bil midt i sommerferien og skal handle ny bil ret hurtigt så er det skønt med en sælger som sætter sig ind i sin situation (Christian) og lige finder netop... See more
Redigeret: 10 Jan. 2024 Da jeg har taget fejl, i regningen. Men bedømmelsen, vedstår grundet den manglende service og forståelse på værkstedet. Jeg kan umiddelbart godt anbefale at købe bil h... See more
Jeg har i dag været til 30000 km…
Jeg har i dag været til 30000 km eftersyn på min Kia EV 6 gt Line. Det har været en super god service både med eftersynet og i kunde modtagelsen. De er super professionelle og giver en kompetent og forståelig forklaring på det de laver. De er lige begyndt at video optage en gennemgang af, hvad de har set og efterprøvet. Det giver en super oplevelse. Jeg er meget tilfreds med værkstedet.
flinke og rare mennesker & nu også med…
flinke og rare mennesker & nu også med nye Honda motorcykler.
Skulle have skiftet bremser
Skulle have skiftet bremser, hvilket i første omgang var fint nok. Fik en ret heftig regning, men det er jo, hvad det koster. Da jeg får bilen tilbage, synes jeg stadig at den “skurer” når jeg bremser, men bliver fortalt det er meget normalt de lige skal køres til. Efter nogle dage tænker jeg at det kan altså ikke passe og kører ud med den. De havde så lige glemt noget med den ene caliper. Jeg antog - så naiv jeg er - at det var lidt værkstedets egne selvforskyldte fejl, men ender med at få endnu en kæmpe regning tilsendt i min mail. Og også meget identisk med den første. Da jeg ringer og spørger om det er en regning de har sendt ved en fejl, og også nævner at der jo fremgår de præcise samme ting på regningen bliver jeg bare spist af med “jamen det er jo det, det koster”. Og det ville jeg forstå, hvis jeg ikke havde betalt for det præcist samme blot en uge forinden.
Da jeg skulle købe bilen var der ingen problemer, men værkstedet giver generelt bare virkelig dårlig service. Jeg har også påtalt det for dem derude tidligere, hvor jeg var lovet en lånebil og da jeg står derude er de sådan “jamen den er ikke lige kommet tilbage endnu”. Okay? Hvad gør jeg så, siger du?
Men jeg tænker de er ligeglade så længe de har en forretning kørende. Den her gang skifter jeg dog værksted. Man ser det jo tit, at når kæder bliver for store, så glemmer man det er kunderne man faktisk lever af. Jeg har brugt det her værksted i 5 år og de var slet ikke så nedladende i deres retorik i starten. Det er blevet alt for meget af det gode.
Amatøragtigt sted uden gennemsigtighed…
Amatøragtigt sted uden gennemsigtighed for kunden når de modtager ens bil. Endte ud i en kæmpe regning oveni at skulle undvære sin bil i over en måned.
Dårlig kundeservice fra værkstedet af
Køber en brugt bil til forhandlerens pris, får bilen fredag & sælgeren siger at måtterne til bilen kommer næste uge, fint nok jeg kører uden måtter.
Da jeg er kørt hjem ser jeg så at bilen slet ikke er serviceret og den sidste servicering er udløbet.
Når jeg køber en bil til forhandlerens pris, forventer jeg også at alting er ok med bilen, det er der så ikke i denne her. Får en tid til servicering 3 uger efter jeg har fået bilen og vi aftalte at måtterne bliver lagt i til den tid.
Selv efter servicering af bilen, blev måtterne ikke lagt ind! og jeg skal tilbage ugen efter da de ikke havde baglygten på lager endnu og det var noget jeg gjorde opmærksom på 3 uger før!
Selv efter fejlretning og lygte skift er måtterne bare bleven lagt på passagersædet & jeg skal selv sørge for at sætte dem i og rengøre fordi jeg har ikke haft nogen måtter i min bil i 1 måned.
Der er tydeligvis ingen kommunikation imellem salgafdeling og værkstedafdelingen.
Super service.
Super service.
Når man får totalskadet sin bil midt i sommerferien og skal handle ny bil ret hurtigt så er det skønt med en sælger som sætter sig ind i sin situation (Christian) og lige finder netop den Kia Ceed man mangler :) PLUS giver lånebil i nødens stund :)
Perfekt service og god handel
Min kones bil skulle have skiftet…
Min kones bil skulle have skiftet kobling
Deres værksted var så imødekomne og hjælpsomme med min bil! I mellemtiden fik vi udleveret en virkelig lækker låne bil, kan klart anbefale dette værksted! Gode priser med et personale i topklassen.
Dårlig oplevelse
Dårlig oplevelse. Løser ikke fejlen på værkstedet men fakturer løs. (Bil er indenfor garantien). Har nu skiftet værksted.
Kan anbefales et besøg
Kan ikke sige meget om værkstedet, men min kæreste og jeg, fik en super og oprigtig service af Christian fra deres salgsafdeling. Vi endte med ikke at købe noget i første omgang, men vil helt sikkert komme tilbage når lysten for at få en 4-hjulet motorcykel kommer igen;)) Varm anbefaling herfra.
Vores bilkøb hos Mørch levede op til alle vores forventninger. Michael sørgede for rigtig god service, og nogle små justeringer blev klaret super fint.
Helt generelt en rigtig god oplevelse og kan klart anbefales
Trygt og imødekommende!
Min oplevelse hos Mørch var yderst tilfredsstillende! Jeg skulle have sat vinterdæk på og personalet i værkstedet for var så imødekomne og flink, man følte sig ikke bare som en simpel kunde da Ruben og Niels virkelig tog sig tid til hver enkelt kunde.
Kan varmt anbefale dette værksted!
Kan kun give Mørchs værksted de bedste…
Kan kun give Mørchs værksted de bedste anbefalinger.
Hurtigt service samt en god pris på det der skulle laves.
Vi har igennem 7 år fået serviceret…
Vi har igennem 7 år fået serviceret vores biler hos Mørch og har altid fået fin behandling, men jeg må sige at efter der er tiltrådt ny værkstedchef så er der mærkbar forskel på oplevelsen. Det er de små opdateringer undervejs ved service og den imødekommende velkomst der giver mig en behagelig oplevelse
Rart med et værksted hvor man føler sig velkommen
Bruger Aldrig Værkstedet Igen!
Redigeret: 10 Jan. 2024
Da jeg har taget fejl, i regningen.
Jeg kan umiddelbart godt anbefale at købe bil hos Mørch Automobiler. (Salgsafdelingen)
MEN når det kommet til deres autoværksted, som vi eksklusivt har brugt, siden vi købe en bil hos dem, til en lille halv million.
Så forventer man bare en lille smule service.
Kan ikke anbefales
God kundeservice, flinke medarbejdere, men det er også det.
Kan absolut ikke anbefales
Jeg har haft en meget dårlig oplevelse…
Jeg har haft en meget dårlig oplevelse med salgsafdelingen hos Mørch Automobiler. Vi fandt på nettet en bil, vi var interesseret i og brugte firmaets hjemmeside til at afgive et bud på bilen. Efter et par dage blev vi ringet op af en af firmaets sælgere, som spurgte om vi stadig var interesseret. Jeg fortalte at det var vi, hvis de accepterede vort bud. Svaret var, at vi var velkomne til at komme og se og prøve bilen, så ”fandt vi ud af noget”. Vi besøgte stedet, prøvede bilen og fik efterfølgende af Michael at vide, at de under ingen omstændigheder kunne acceptere vort bud. Et par dage senere blev vi så enige om at mødes ”midtvejs”, og jeg fik en fredag på sms beskeden: ”Bekræfter hermed fra vores telefonsamtale at I køber XXX til XXX kr.” Jeg bad om lidt mere nøjagtig beskrivelse af bilen men hørte ikke mere. Mandag ringede jeg til Michael og fik oplyst, at manglende svar skyldtes ferie og vi aftalte at papirarbejdet ville blive lavet onsdag. Onsdag fik jeg så en ny sms: ”Er retur på job i dag, men min kollega har solgt bilen i fredags og afleveret den i søndags”. Jeg ved godt at slutseddel ikke var underskrevet, men aftalen var indgået. Og bilen var så solgt til en anden flere dage før seneste telefonsamtale. Og ingen undskyldning eller beklagelse … kun kort sms. Virkelig dårlig og amatøragtig behandling! Det positive er at, hvis dette er hele firmaets måde at behandle sine kunder på, er jeg glad for ikke at have købt bil her! Første og sidste besøg i dette hus!
Tak for en super handel
Klasse service og god vejledning hele vejen igennem købsforløbet, selv med “dumme” spørgsmål fra en førstegangskøber.
Tak til jer, og især til Michael 😉
Suveræn service
Mit bilkøb hos Mørch overgik alle forventninger. Michael sørgede for rigtig god service og tryghed mht. mit bilkøb. Helt
generelt en rigtig god oplevelse og kan klart anbefales
Klart anbefalelsesværdig
Super service i forbindelse med køb af bil hos Mørch Automobiler! Både Christian og Frederik sørgede for en tryg, seriøs og god oplevelse. Kan kun anbefale andre, at overveje dem, ved næste bilkøb.
Ridsede fælge og dårlig service
Har lige været ovre for at hente mine sorte alufælge med vinterdæk
Kommer som aftalt for at få dem udleveret, henvender mig på kontoret ved Jesper, får at vide de står ude på værkstedet så jeg kan bare selv tage dem, da jeg finder dem kan jeg se at de 2 af dem er fuldstændigt ridset på forsiden. Henter Jesper han siger det kan der ikke gøres noget ved, det er ikke ham der har ridset dem, men de var ikke ridset da de kom ind, ligner nogen der er lagt forkert på betongulvet under skiltning
Så nu har jeg taget mine dæk med hjem, og skal aldrig bruge Mørk biler til dæk skift eller deres dæk hotel mere