Company details

1. Kitchen Supply Store

Written by the company

Tidlös inredningsbutik med inredning man blir glad av! Personlig service 🥰

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 4 out of 5 stars

Beställde en vitvara i somras

Beställde en vitvara i somras, fick den levererad som utlovat. Var lite stressad eftersom jag aldrig handlat av företaget tidigare och hade betalat i förväg, så jag ringde leverantören flera gånger utan att komma fram, de svarade istället sporadiskt via mail. Det var mitt i industrisemestern, så kanske därför telefonen inte var bemannad.
I slutändan var jag iallafall nöjd med köp, vara och leverans, allt kom som det skulle och varan motsvarade förväntningarna.

July 25, 2024
Advertisement
Rated 2 out of 5 stars

Snabb leverans och en del av sakerna…

Snabb leverans och en del av sakerna upplevdes inte så fina. Men då är det ju bra om man kan returnera. Det som är värst tycker jag är att, om man väljer att returnera och behålla någon sak får man betala frakten. Returnerar man allt så behöver man inte betala frakten men returen som oftast enligt sidan är 69 kr om det inte är möbler eller andra stora saker.
Jag hade en normal stor jotex kartong. Med papegojor bla i. Jag valde att returnera allt då jag tyckte det blev dyrt att behålla några saker som kostar ca 30 kr st. Och betala frakt +retur. Så jag returnerar allt och får en returner kostnad på 125 kr hade jag behållt krukor för kanske 90 så hade frakten legat på det med. Nej tyvärr, det var synd på en butik med en hel del fint.

February 26, 2022
Magasin 11 logo

Reply from Magasin 11

Du har fått det lite fel
Returfrakten är din oavsett om du behåll något i din order. Det är frakten TILL DIG du slipper om du returnerade allt.
Nu hade ju du fri frakt, vi betalade 125kr men debiterade dig 0kr då du handlade över 1200kr.

Returen är oftast 69kr men möbler eller större lådor kan bli högre. & ja din låda var ju stor. Vid reklamation däremot är denna fri (också oavsett vad du behåller)
Men produkterna du köpt har väldigt bra omdömen så de var nog bara inte enligt dina förväntningar.

Så det var ju synd att du inte behöll det du gillade. Vill du att vi skickar om de grejorna med fri frakt? Så blir det inte bara en ”okul” upplevelse?
Vi skickar dig ett mail med en rabattkod!
Hälsningar Karin

Advertisement
Rated 2 out of 5 stars

Fina ting men jobbigt med leveranser

Fina ting men jättejobbig situation med leveranstider och betalning. Traditionella julsaker marknadsförs under senhösten med väldigt lång leverans. Beställer du andra saker i samma leverans blir du tvungen att betala fraktavgiften för hela leveransen även om du bara fått en del av prylarna. Personen som svarar på frågor på Magasin11, talar oavbrutet utan intresse av att lyssna. Den sociala kundkompetensen saknas. Försäkra dig om att alla varorna kommer i samma leverans innan du beställer är mitt råd annars riskerar du som jag att betala extra kostnader. Företaget skyller på Klarna och att de har ingen möjlighet att påverka hur betalningen ska ske? Varför använder man ett företags tjänster om man inte själv har möjlighet att kontrollera att företagets kunder betalar för korrekt service?

November 29, 2021
Magasin 11 logo

Reply from Magasin 11

Hej

Nu fick du det nog lite om bakfoten. Vi debiterar bara 1 fraktavgift vid delleveranser, det är alltid 59kr som är vår standardfrakt (under fraktfri gränsen). Inga extrafrakter eller så.

Just du fick faktiskt ingen frakt alls, jag bara upplyste dig att det belopp jag gav dig, enbart var ordervärdet på det levererade produkterna. Samt att om du avbokar resterande produkter blir det ordervärdet på det du levererats som skall betalas + eventuellt frakt (som du alltså inte ens fick.)

Jag är ledsen att kommunikationen kändes så dålig men jag ringde upp dig för att hjälpa till, då du ville att vi skulle ta bort allt hos Klarna, trots att du alltså fått varor. Något vi inte kunde göra.

Jag finns här om du skulle ha frågor. Men även som kund får man lyssna ibland. Vi har inte på något sätt lurat eller lagt på några extra avgifter till dig.

Hälsningar Karin

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look