Bestilte en del udstyr til en fødselsdag. Bestilte torsdag efter lukketid og spurgte, uden egentlig at tro at det var muligt, om varene kunne nå frem til fødselsdagen lørdag. Fik hurtigt svar... See more
MainSport
See what reviewers are saying
Jeg bestilte en vare, fik den leveret, men varen var defekt. Jeg kontaktede kundeservice, som uden diskussion lovede at sende en ny. Det gjorde de, og den nye vare var ok. Enhver webshop kan komme... See more
Jeg skulle bruge en pedaltraktor, og søgte vidt og bredt på nettet, og så kom MainSport frem med et virkeligt godt tilbud, men der stod levering 3-7 hverdage, og jeg skulle bruge den til en gave om ba... See more
Meget hurtige til at hæve betalingen, her en uge efter er der stadig ikke kommet nogen vare, eller et tracking nr. Skal bruge varen til en fødselsdag, og var ude i god tid bestilt d. 21/12, men nu e... See more
Company details
Information provided by various external sources
Billige sportsprodukter og sportsudstyr i god kvalitet. Alt til sport, fritid og hobby. Vi har et stort udvalg af idrætsudstyr og sælger til virksomheder, institutioner, klubber samt private.
Contact info
Bygaden 1, 3400, Hillerød, Denmark
- 25 77 95 00
- info@mainsport.dk
- www.mainsport.dk
People also looked at
Køb endelig løs - kvalitet og pris, super
Trods varen var forsinket, skal firmaet have topkarakter, grundet god information. varen svarer til det bestilte og kom på den dato, hvor Mainsport havde lovet det
super super super.
Dejlig traktor vi har fået, ingen problemer overhovedet og bette mand blev super glad da han pakkede den op juleaften:-)...
Rigtig god service!!
Købte et bat til billige penge, i god kvalitet
-Modtog det med posten dagen efter:)
Fik utrolig god service både på mail og da jeg ringede på deres firma nummer!
Kan helt sikkert anbefales:)
Gode priser, god service
Kan anbefales. God service, og det leverede til den lovede tid;o)) Handler gerne hos dem igen.
God service, hurtig levering
Det var let at købe varen inde på deres web shop og de leveret meget hurtigt samt uden problemer.
Perfekt bestilling
Perfekt levering og service
Købte julegaver som blev leveret på dag 2, virkelig en god service. Gaverne faldt også i god jord, intet skulle byttes. Det må blive 5 grønne stjerner.
Hurtig levering og kanon service
De havde ikke den varer som jeg bestilte. Men jeg fik en mail med diverse alternativer som de kunne tilbyde istedet for. Fik en lidt dyere model til samme pris som den oprindelige vare.
Kan kun anbefales herfra
Hurtig levering, god service og billige priser
Usædvanlig god service
Jeg havde først købt en CAT-traktor, som blev leveret meget hurtigt. Herefter ville jeg gerne have en trailer til den, men den var ikke i Mainsport's sortiment og producenten leverede ikke løse trailere. Alligevel formåede MainSport atovertale producenten om at gøre en undtagelse. I hele forløbet blev jeg løbende holdt underrettet på mail fra MainSport.
MEGET fin service og jeg kan varmt anbefale at handle hos MainSport.
Fleksibel service, god vare til god pris
Jeg er meget tilfreds med mine Jofa Super Copa 61 fodboldstøvler. Det er et glimrende køb som jeg kun kan anbefale.
Man kan fint vælge en størelse der svarer til hvad man bruger i normale sko - en god ikke for smal støvle.
Ingen problemer - god pris
6 telte
Det havde kun 5 af den ønskede slags og så fik jeg et dyrere til samme pris :-)
Godt til prisen
Jeg købte et billigt baseball bat. Det var ikke kønt men det var fint til prisen
Varen leveret som aftalt og alt ok
Korrekt berskrivelse af varen og hurtig levering.
Den bestilte vare passede perfekt og var fuldstændig som beskrevet.
Let at bestille.
Super hurtig levering.
Jeg har været godt tilfreds
Vi var ikke hjemme da pakken kom, men vi fik den leveret
der hvor min mand arbejdede, den kom som aftalt.
Det var bare super.
Sonja Nielsen Juelsminde.
Let og overskuelig
Det var let at finde frem til det man ville købe. Bestillingen og betalingen var let at gennemføre. Da jeg bestilte midt i deres ferielukning, gjorde de meget ud af at oplys mig om hvornår de åbnede igen, så jeg ikke gik og frygtede at de havde glemt min bestilling.
God og venlig betjening. Min pakke kom til tiden og med det rette indhold : )
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.