Undgå Makadi-Safaris!
Undgå Makadi-Safaris! Der er så mange andre gode steder!
Desværre kan man ikke stole på Makadi-Safaris, Dithelm og Katja! Det som man aftaler hjemme fra er ikke det som man bliver opkrævet, ved opholdet afslutning! Jeg har i mange mails med klar dokumentation, for det som Makadi-Safaris selv har skrevet til mig, men det er ikke det de opkræver på stedet! Efterfølgende, kommer de med nye forklaringer hver gang, desværre modstridnede med deres egne tidligere forklaringer! Jeg kan dokumentere dette på skrift!
Jeg kan ikke anbefaling Makadi-Safaris! Hvis man alligevel rejser med Makadi-Safaris, skal man sikre al korrespondance hjemmefra og nøje gennemgå opkrævningen inden afrejse.
Desværre lod vi os overtale af Katja til at blive hentet i lufthavnen, for 450US i deres mail, hvilket selvfølgelig var bekvemt! Men på afregningen opkræver de for 450US x 4=1.800US hvilket min søn ikke opdager på stedet da han betaler med bankoverførelse (Efter følgende forklarer Diethlem at vi var to personer og skulle både frem og tilbage) En bil hos AVIS koster i en hel uge koster mindre end 450 US.
Dette var bare én af punkterne, som er modstridende i forhold til vores forudgående aftaler på mail korrespondancer.
Nu efter mange mail opgiver jeg, de ved godt at det er svært for mig som sidde mangen tusinde kilometer væk! Derfor deler jeg først nu, nogle månder efter mine oplevelser, som jeg gerne havde undgået at skrive, med jeg vil sikre mig at andre ikke oplever det samme!!