Malaco Reviews

TrustScore 2.5 out of 5

2.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg forstår ikke de dårlige karakterer. Hvis man ik kan li malaco, så køb dog noget andet. Nåh, men jeg ledte bare efter jeres lilla familieguf, som er væk fra butikkerne og stødte ind i de her underl... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har også modtaget en testpose Ny Lagerman konfekt. Det er meget indbydende både farve, konsistens og smag. Jeg synes helt sikkert at den fortjener sin plads tilbage ved julebordet. Og Ma... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg købte en pose Malaco Familieguf 365 uden at ane, at nogle af stykkerne var hårde som sten. Da jeg spiste en af de små sorte lakridser, knækkede jeg en tand, som jeg endte med at sluge, hvil... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg vil benytte lejligheden til at lufte min STORE skuffelse over smagen på Lakridskonfekten. Hverken smags eller duftesanser blir "fyldt" til bristepunktet som de plejer her op til jul. Kan sl... See more

Company details

1. Candy Store
  2. Confectionery

Information provided by various external sources

Content Management System

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

Ulækre Snører oRg Stjerner

Jeg er simpelthen så ked af smagen på jeres Snører og Stjerner. Er vokset op med dem som barn og nu er de uspiselige og syntetiske. Forstår ikke hvorfor man ville ændre opskriften på noget som alle elskede for at spare lidt småører og dermed gå på kompromis med kvalitet og sit brand. Er bare så utrolig skuffet. Tror alle danskere der er vokset op med dem som børn har det på samme måde, og nu har vi ikke lyst til at købe dem til vores egne børn. Håber i laver dem om og går tilbage til den originale opskrift. Ville være rart hvis et firma for en gangs skyld ville lytte til feedback og ikke bare feje forbrugernes kommentarer væk.

June 28, 2015
Rated 1 out of 5 stars

Malaco kan bare ikke finde ud af at lave slik som smager!!!

Det er med MEGET stor skuffelse, at jeg fik købt og spist Malaco Jordbær og Karamel Stjerner!

Jeg forventede mig et produkt, som tidligere var af meget høj kvalitet og med god smag. MEN smagen var næsten ikke til at genkende og konsistensen ubestemmelig! Før var de faste lidt hårde og med kraftig karamel og jordbær smag. ØV ØV ØV.

Det kan i bare ikke være bekendt MALACO!!!!!

May 18, 2015
Rated 1 out of 5 stars

Anmeldelse af ny Lakridskonfekt.

Kan slet ikke genkende smagen på de brune og orange stykker i posen..øv øv øv. Det minder mere om sukkerstykker, end om de faste stykker konfekt jeg fik sidste år.

Køber aldrig mere jeres Lakridskonfelt.

December 23, 2014
Rated 1 out of 5 stars

Jordbær snørrer smager kunstigt og ækelt

Jeg var tidligere en stor fan af Lagermann Lakridskonfekt og snørrer - især jordbær. Begge dele er nu komplet uspiseligt.

Har lige været så letsindig at købe en pose Snørrer Jordbær og måtte desværre smide posen ud efter en hurtig smagsprøve. Jeg gjorde det samme tidligere på året og troede, at der blot var tale om en fejl i produktionen. Nu må jeg desværre sande, at firmaet har skiftet opskrift permanent.

Smagen har intet med jordbær at gøre. De smager afskyeligt kunstigt og er hvinende søde. Det bliver sidste gang jeg giver Malaco-slik en chance. Alt hvad firmaet rører ved bliver uspiseligt.

Håber i mit stille indre at de originale opskrifter er bevaret et sted i en bankboks og at et andet firma genoptager produktionen engang.

December 13, 2014

Dårlig lakridskonfekt :(

Har lige købt to store poser lakridskonfekt, men føj hvor det smager lakridsen helt hård og det andet noget værre snask øvøv køber det aldrig mere, har ellers altid syntes i lavede den bedste konfekt.

December 23, 2013
Rated 4 out of 5 stars

Endelig god lakridskonfekt

Købte Lagermann lakridskonfekt i lørdags og den smager lige som den skal. Har faktisk ikke købt jeres produkt siden jeg sidste år blev skuffet. Men nu kan jeg godt anbefale produktet. :)

December 16, 2013

intet dårligt ved jer.

Kan se alle de dårlige anmeldelser, og syens ikke rigtigt de høre nogen steder hjemme. Synes Malaco slik er lige sp godt som altid og til en okay pris. Og det høre til min fredags slik ;)

October 26, 2013

Føj føj føj

Glædede mig så meget til åbne min malaco lakridskonfekt. Sikke en skuffelse. Køb det ikke. Det er uspiseligt. Lakridsen er ikke til at tygge og resten er noget blødt snask. Køber det aldrig igen. Man burde have penge tilbage, det har intet med lakridskonfekt at gøre.

October 19, 2013
Rated 1 out of 5 stars

Kan ikke længere lave lakridskonfekt...

Deres lakridskonfekt er blevet helt vildt dårlig. Lakridsen virker lidt ligesom gummi og er uden smag.
Jeg har lavet en mental note om at hvis jeg skal købe lakridskonfekt igen skal det være fra Bassetts.

August 7, 2013

Lagerman /Malaco lakridskonfekt Hold da helt op

Min kone havde lige været Tysklands tur til Border-shop og købte tilfældigvis noget lakridskonfekt i gigant pose fra Malaco Eller som de kalder det !! Ny Lagerman konfekt , og det var den 9-7-13 og skulle vi lige åbne den og smage et godt stykke lakridskonfekt !!!!!!!!!!! hold da helt op !! DET ER DA NOGET AF DET MEST KEDELIGE KONFEKT OG TØRRE OG USPISELIG MAN KAN FORESTILLE SIG .HOLD DA OP, det kan godt være at poserne kun kostede 40,00 stk . !! men så kunne de godt have hæftet en lille seddel på hvor der stod !! HVIS DU ET LÆKKERT STK . KONFEKT !! SKAL DU IKKE TAGE DETTE PRODUKT FOR VI HAR SNYDT MED KVALITETEN OG DET SMAGER AD H...... TIL OG ER MEGET SVÆRT AT TYGGE OG HAR INTET MED DEN LAGERMAN KVALITET AT GØRE .
NEJ HVOR VAR DET SYND AT BRUGE PENGE PÅ ØV ØV ØV , hvis firmaet havde ligget lige her ! så havde jeg sat det hele uden for deres dør , og så havde jeg skrevet den lille seddel og sat på varene !! GÅ aldrig tilbage til en fuser .
Hilsen Mogens

July 21, 2013

Den nye Lagerman (lakrids)konfekt er stadig elendig

Den er bedre end den første, ændrede udgave, som var decideret uspiselig, men den nye udgave er stadig så ringe, at jeg hellere vil ryste af sukker-abstinenser, end jeg vil spise den nye konfekt. Jeg var ellers storforbruger af den originale.

Find den gamle opskrift frem igen!

May 31, 2013

Malaco Ny Lagerman Lakridskonfekt

Nyt - ja, det skal jeg love for. Har ABSOLUT INGENTING med lakridskonfekt at gøre. Det var virkelig en skuffende oplevelse. Lad nu være med at lave noget, der tilsyneladende ligger udenfor hvad der for jer er muligt.

March 10, 2013

Bvadr !

Kunne i ikke smøre lakridskonfekten med "god negl" det ville højne smagen med flere længder... Fy faen det smager så grimt at en badesvamp med atamon ville byde på et mere smagfuldt bid ! Jeg stikker lige ud og renser munden ved at tungekysse en cerutryger ..

March 9, 2013
Rated 1 out of 5 stars

Ny Lagerman Konfekt - ingen god nyhed!!!

Malaco - Ny Lagerman Konfekt...hvad er det der er i det nye? kun ting som har gjort produktet meget ringe. Hvad sker der for den hårde næsten utyggelige lakrids mellem to stykker mærkelig blød snask...
Kom med den gamle udgave af Lagerman konfekt og jeg vil overveje at købe det igen.

February 15, 2013
Rated 1 out of 5 stars

Mistet kunde på 2år nu & 3år i vente.

Vil bare sige at hvis jeg ikke er den eneste kunde som springer uden om jeres produkter så må i kunne se det på bundlinjen.

Sad og kiggede på gamle bonner, i har mistet 5700kr på 2år uden mig som kunde.(regnet ud fra året før forbrug på jeres produkter).

Jeg kommer først tilbage, når malaco er på dansk jord igen og smagen er tilbage.
Nu går vi ind i 2013 og i vil se frem til yderlig mistet 2875,- kr total tab 8575,- og stadig stigende.

January 30, 2013
Rated 5 out of 5 stars

Nu må folk godt nok tage sig sammen!! Det hedder ikke Smagspilot.dk

Hvad sker der for folk man? Dette er en side for folk der vil vide om de kan købe varer på sider uden at der venter dem en ubehagelig overraskelse bag efter købet. Ikke at få af vide hvordan malaco's nye lakridskonfekt smager. Hvis man så i det mindste kunne købe malaco slik på deres hjemmeside, men det kan man jo ikke engang. Eller hvis det var fordi der var mider i slikket, men næ nej.

- > Det er KUN fordi I ikke kan lide slikket. I er fandme for mærkelige man.! Så er det sagt. Rater malaco med alle 5 stjerner som support for alle de irriterende lakriskonfekthadere og så den der Gott & Blandat. Den er sgu god.

January 4, 2013

Is this your company?